promenix

Har just kommit hem från Visselvik, Sacke och jag åkte ut dit efter att jag tjatat, trodde det skulle vara lika skönt där som igår, men ack så fel jag hade! Blåste kallt, och vattnet såg inte alls lika varmt ut som det var igår, så det blev en kort visit. Nu så tänkte jag att jag skulle ta en promenad, röra lite på mig. Vart lite dålig på det nu ett par dagar, men vad fään, det är ju sommar och fint väder! :)



Linne: JC
Jeans: Mina älskade Nikia
Skor: Converse


kvällsdopp!









Det är verkligen helt underbart med sommar! Jag tog faktiskt mitt första dopp ikväll, och det var jätteskönt! Trodde typ att det skulle vara svinkallt, men måste iaf ha varit 20 grader eller något, riktigt skönt! Helt underbart att sitta och torka i kvällsolen! Åkte väl hem framåt halv 9, och nu har jag duschat, ångrade mig att jag inte tog med med schampo och grejer ut för man känner sig så fräsch när man har badat! Dessa bilder får avsluta denna dag, hoppas ni har det bra !

outfit 29/6-10




Kort t-shirt: Gina Tricot
Linne: H&M
Shorts: avklippta BikBokjeans


Hej hopp

Solen skiner, temperaturen är på topp, och här sitter vi inomhus? Men senare i eftermiddag ska jag och Lina ut till Visselvik och götta oss i solen, och kanske ta ett dopp, borde väl egentligen inte det med tanke på förkylningen, men får se :) Fötterna åker iaf i! Meeen, är ett par timmars jobb först, och lite mat. Hörs senare ikväll!

heejje

Hej hejjE! Idag har det varit varmt och jobbigt för näsan :/ Täppt och hostig, känns ju inte bättre i denna värme! Villa vara frisk, och helst ledig hehe :) Slutade vid kvart i 6, grillade med älskling, sen cyklade jag bort till mamma och pappa, milla och jesper, luna och Ludde :P ehhe. Lite kaka och saft :) Meen nu sitter jag här och är väldigt trött, och känner att jag vill sova bort min förkylning, så därför så ska jag gå och slänga mig i sängen!!! Hoppas ni alla har haft en fin dag, och att ni solat lugnt (ni som haft tid med det) :P puss hejj!


2045.



Nu säger jag Godnatt och tack för denna helg :) Helt underbart väder! Trist att jag gått och blivit förkyld i denna värme :/ trodde det var gräset först men tror det är något mer, humm...  Ha det fint!


.

Så, så här såg jag ut på midsommar då, efter att lite lullig fått till looken haha!


midsommarbomb





Så här länge fick kameran vara med, men sen fick den ligga i väskan, vågade inte ha den framme! Men en ganska lugn och sansad midsommar blev det :)

schteek

Vet att det är dålig uppdatering här just nu, men va fään. Det är ju strålande sol ute, då kan man inte sitta framför burken! Men ikväll kommer lite bilder från midsommarafton, men nu ska jag fortsätta steka! Take care, by by then!

Glad Midsommar!

God morgon, eller förmiddag kanska man ska säga :) Idag så är det midsommar! Solen gömmer sig bland molnen, men hoppas på att den tittar fram senare. Får se lite hur dagen blir, men ikväll blir det iaf fest! Strax så kommer det lite folk hit och ska ha lite sill-lunch, och efter det blir det brännboll, får se om jag själv närvarar! Sen blir det att göra sig fin inför midsommarkvällen! Ha en fin midsommar allihopa! KRAM!

Volley

ojsan hoppsan här kommer jag :) Idag slutade vi jobba vid 12 tiden, efter det så följde jag med mamma och milla in till Eksjö en sväng, och sen blev det pizza med älskling, och sen bar det upp till kullen för att spela volleyboll i den varma kvällsolen! underbart väder! Imorgon är det midsommar = fääst ! Blev ju inte riktigt som vi tänkt oss iår, men det blir nog bra till slut. Hoppas att ni alla mår bra, imorgon ska jag väl försöka lägga ut min midsommarlook, om jag får till någon :P

22.21

Idag har jag legat i solen och sovit en stund, åt lite pastasallad och efter det gick jag bort till mamma, ludde och milla :) De skulle sova över därinatt, så fikade med dom en stund. Nu är jag hemma :) klias i näsan, nyser och fräser! Men nu blir det sängen för min del! GODNATT!

outfit 23/6-10




Linne: Insight, junkyard
Jeans: Crocker , jc


hej hopp!

hej hopp! Nu så är det inte långt kvar på arbetsdagen, underbart väder och vill bara uut! Ska slänga mig i solstolen sen och slappa, och efter det blir det sommarmat! :) awiiie! Tog outfitbilder idag med, så det ska jag lägga in, men blir inte förrän ikväll. ha det fint sålänge!

bracelets




Här har vi mina fyra favoritarmband! Kappahl, Tradera, Family House, Lindex


avlagt ett löfte


Hej alla! Nu så fick jag en stund till att sätta mig ner. Har handlat, gjort pastasallad, diskat, tvättat, hängt upp tvätt( på min nya fina torkvinda )hehe, plockat in tvätt, plockat iordning lite här hemma, lyfte på täcket och såg att någon eller några utav kattungarna hade kissat i sängen, IGEN! Aaaah, och jag som nyss bytte, usch. Då blev Cissi inte glad.......... och så är det ju så aptråkigt att byta påslakan (ilandsproblem) JA, faktiskt hehe. Så det har jag gjort, eller ja inte lagt i nya men lagt de kissiga i tvätten! Men meeen, annars är allt bra med mig haha. Längtar tills jag får semester! Har idag avlagt ett löfte om att jag inte ska inhandla några kläder, skor eller liknande innan min semester, vilket är v.30!

Här kommer två outfitbilder, inte allt för roliga men alltid något! Ha en fortsatt bra kväll!



T-shirt: JC
Jacka: Cubus
Sjal: Monki
Jeans: Cubus


21.24

hejen igene! Har ätit lite nudlar så här på kvällskvisten, åt ju typ ingen middag, vet inte vad det var med mig.? Boxen gick bra, skit skönt att få slå lite nu när vi inte kört på länge, 45min box! Nu så måste jag hoppa in i duschen och sen föna håret, blääk!  Är just nu så irriterad på allt och alla, meb vad gör man? Ser glad ut och går vidare?

Godnatt med er iaf, sov gott! Puss o hajj!


Box, tagga?

Kom hem från jobbet för en stund sen, trött som ett as! Men box om 45 min så dags att tagga. Är så osugen på mat, så sitter och äter druvor, alltid nåt. Druvsocker borde ju vara bra innan träning? :P haha. Meen, har inte så mycket roligt att skriva, kanske kommer på något när jag kommer hem från träningen efter jag har duschat och piggnat till lite :) Hoppas ni alla har haft en bra dag!


oönskad frukost



Godmorgon! Här sitter jag, nyss ätit frukost med oönskad frukost på bordet (katt) haha ne :P Ska strax borsta mina tänder och cykla till jobbet för en ny vecka med jobb, kan ju trösta sig med att vi bara jobbar till torsag för sen är det midsommar och fääst :P Sägs att det ska bli kanonväder? HOPPAS! Men ni får ha en jättebra dag så hörs vi senare ikväll!

Kattgudinna



De tycker det är skitkul att försöka äta upp ögonfransarna, men man får se upp, för rätt som det är har man hela tassen i ögat!





Tårna är roliga också, hur man nu kan tycka det... urk... haha!



Tackar så mycket!

Vad kul att ni kommenterar! Såg nu när jag kommit hem att det droppat in lite kommentarer, jätte fint, verkligen!

Promenad

Har varit ute och gått i en och en halvtimma med Lina, skönt! Det var gött att röra lite på sig, nu så ska jag plocka iordning lite här hemma, ställa mig i duschen och sen åka ut till Visselvik för att äta lite mat :) Hörs senare! HAJJ!

new in



Köpte denna tröjan på jc, och shortsen på veromoda, nöjd! Köpt även en randig t-shirt på jc.


mina älsklingar!




ett par veckor till så är dom mina, men sen droppar dom av en efter en! Kommer sakna dom samtidigt som det kommer bli skönt! Fast den som är på bilden längst ner ska vi behålla!

är hos bror

Hejj! Sitter hemma hos min bror och lotta, firat födelsedagar. Ätit gott grillat och daimtårta, namnam! Var ju inne i Tranås en sväng och fick ju även med mig lite kläder hem (ovanligt, men jc reade lite granna, så köpte en t-shirt och en mysig blå tröja, nöjd! och sen köpte jag ett par ljusa jeansshorts på veromoda, som jag tänkt länge, så det var bra! Tog kort på när jag bär den blåa tröjan och shortsen, fina! Men de kommer inte upp förrän imorgon, sen skulle jag fotat outfiten för kvällen, men så dog batteriet så icke. Meeen, nu ska jag inte vara tråkig och sitta här, vi hörs imorgon! Hoppas ni har en bra kväll!

stan outfit



Ska åka in till Tranås en sväng, handla någon blomma till kvällen och kolla lite. Men sen blir det hem och sola, och sen kolla på Kungligt Bröllop! Ha det fint!

Fredagskväll!

Fredagskväll, skönt! Mamma och pappa var här en sväng, men nu har de gått. Måste snart åka upp till affären och handla lite granna, och sen bara mysa i soffan, framför fotbollsvm? :/ hmm...njjettt. gillar't inte! Imorgon är det ju kungligt bröllop, ska bli intressant att se faktiskt, en historisk händelse. mm, har inte så mycket att bjuda på just nu, är helt slut! Men jag hoppas att ni har det bra, så hörs vi av imorgon! Kram!


H&M Summer



Nyheter från H&M! Fin fina sommarklänningar/linnen! 99:-


outfit 18/6-10





T-shirt: Wrangler JC
Jeans: Crocker JC
Jacka: H&M
Sjal: Beyoung
Skor: Converse
Armband: Lindex, family house


22.23

Härliga sommar! Idag så slänge jag mig på dynan i solen efter jobbet, och tog ut en misse, den var lite rädd för allt som lät och rörde sig hehe :P Sen tänkte jag ta mig ut på en promenad men fastnade inne hos grannen där sackes brorson var, så satt och lurade lite med han, samuel och lina kom med en sväng, så blev sittande en stund, men kom till sist ut på en liten promenad, och sen tillbaka in igen haha! Och nu är jag här, och sängen locker, och imorgon är det fredag och strålande sol, kan det bli bättre?! Godnatt o puss!

Sleep tight



Nu säger jag Godnatt, ska bara föna håret först, urk... Hoppas ni alla har haft en fin dag! 

stekning




Dokumentation från eftermiddags stekningen ;P


18.53

Härligt med sommar! Direkt efter jobbet la jag mig i solstolen och vilade i solen, så lite solkysst är man efter dagen! Har ätit lite granna med och röjt undan lite, och tänkte snart ge mig ut och springa en runda! See ya!

Outfit 16/6-10




Linne: Att. Åhléns
Tröja: Adidas
Jeans: Gina Tricot

Sol!

Godmorgon! Sol och varmt ute, och här är vi på jobbet och sliter, men vad gör man :) Får njuta av det fina vädret på fika rasterna, och hoppas på att det fina vädret kommer när man har semester! Ska nog lägga mig en stund i solstolen när vi har ätit, ligga och njuta i eftermiddags/kvällssolen! Tog lite outfitbilder imorse med, som jag lägger in någongång under eftermiddagen, eller kvällen. Hörs sen, ha det fint!

GREAT!



Jobbade till halv 5, slängde i mig lite mat för att sen bege mig bort till mamma o pappa, där milla, ludde, jesper, luna och thea var. Tog genast tillfället i akt och roffade åt mig Ludde :P aha. Sov som en liten gris! Fikade lite bullar, mammas bullar, alltid lika goda! Efter en stund drog jag mig hemmåt igen, och gav mig ut på en promenad, kändes skönt! Och nu till sist sitter jag här framför burken, med en misse i famnen :) och fotbolls-vm i bakgrunden, har en väldans sportälskare i soffan! :p hehe men men. Imorgon är det onsdag, och då vänder veckan! GREAT! Hoppas på bra väder i helgen också, skulle ju tydligen vara bra väder fram till fredag iaf, sen vet jag inte. meeen, hoppas att ni har haft en solig dag! KRAM

outfit 15/6-10




Cardigan: beyoung
Linne: Gina Tricot
Jeans: Crocker
Jacka: Cubus
Sjal: Gina Tricot

karamell


Har just duschat och fönat håret, tog mig en 20min springtur, mycket skönt! Sitter och knaprar på en karamell, mumm! Ne om man skulle ta och smörja in sig lite,men det är ju så tråkigt? håll med?! haha. Sen blir det sängen, så skönt! Hörs av imorgon, Godnatt med er!


phone



Beställde denna sak för ett par veckor sen, skulle komma v.27. Vill verkligen ha ny mobil nu, min är cepee!


modekungen.se


Denna vill jag ha!!! Hade iof inte haft något emot att den hade funnits i vitt, men så söt! 499:- lite för mycket pengar för min smak, men vill ha!


Knog

Hej hallo! Är hemma på lunch en snabbis, har just ätit lite pastasallad och en macka på det :) Ska snart ner igen och knoga, mycket att göra nu! Blir ingen outfitbild idag, orkade inte ta på mig något roligt idag, blev pösbyxor och dekaltrim tröja, inte så intressant! Men imorgon ska jag väl kunna lägga in en outfit, om jag skriver att jag ska det så måste jag ju det haha, annars kan jag vara en latmask på morgonen!
 

Men ni får ha en bra dag allihopa, simma lugnt! PUSS


20.11

Okeej, nu så är denna dagen snart över. Idag har jag bara latat mig i solen :P SKÖNT! Så lite färg har man allt fått, men mer ska det bli i sommar! Så var vi uppe och åt en räkmacka på Ydrekullen, har precis också gjort en massa pastasallad så det räcker några dagar :P så det ska vi kalasa på när Sacke kommer hem från fotbollen, vilket är snart. Vitlöksbrödet får vi inte glömma heller! NAM! Efter det lite godis med förstås :)


header



Har suttit och fixat med en ny header nu en stund, tyckte den här blev ganska bra? Kommer upp på måndag eller tisdag. Vad tycks?

Godmorgon



Har just ätit frukost, rostat bröd med ost, och en kopp oboy :) Solen är framme idag, just nu inte ett moln på himlen, men enligt väderprognoserna skulle det regna senare :/ men hoppas att detta håller i sig istället! Har inget inplanerat idag, så får se vad jag hittar på. ha en bra dag!

Blås inte bort

Nu så har jag duschat och blivit fräsch, så snart ska jag trippa bort till mamma en sväng och mysa med milla ludde och tjejerna! Hoppas ni alla har haft en fin dag, och får en fin kväll, blås inte bort ;) kram!

Outfit 12/6-10




Tröja: H&M
Tights: JC


Nya kläder, blommor och gardiner!










pic.


Överallt o ingenstans!

Hej! Skönt med lördag, har just ätit frukost, gjorde en egen frukost på sängen haha :P Har typ vart vaken hela morgonen, har ju sju små liv som inte kan vara stilla, jag lovar, de är överallt!!! Upp för sofforna, ner för sofforna, upp på köksbordet, ner för köksbordet, upp i sängen, ner för sängen och ja, de är verkligen överallt! men det gör inte så mycket för de är så söta och underbara!! Idag så ska jag plantera mina fina blommor som jag handlade igår, och så tror jag mamma skulle komma bort och hjälpa mig att sy nya gardinerna till köket :) Är lite halvtrist väder idag, men uppehåll änsålänge, men blir nog att städa idag, bluä! men men... Hör av mig under dagen, ha det bra!

Förresten, Jossan och jag fick ju hem lite kläder från H&M igår, en del som inte passade och en del som gjorde! Visar sen! HAJ!

Hello on ya



Ja, inte så bra bild jag fick till idag, men hann inte med stativ och allt imorse. Så blev detta! Åkte direkt in till Eksjö med mamma och dennis efter jobbet, hittade många fina blommor, you will see! och ny gardin till köket med, jättefin! Men nu kommer jossan en sväng här, måste dra! tjip o haj

Godmorgon!

Godmorgon, huu vad det regnar, nu och heela natten! Igårkväll åkte jag ju in till Milla en sväng, tog hand om Ludwigh lite, haha matade, bytte BAJSblöja(urk) haha, och vyssade honom, MYS! :) Fick lite pastasallad och glass, tackar! Just nu sitter jag på jobbet och ska skriva ut lite fakturor och skicka iväg, en massa! Mamma kommer och hämtar upp mig efter jobbet, så ska vi åka och handla lite blommor o sånt :P hehe. Men ni får ha en bra dag, och hoppas att ni inte får en allt för regnig dag! KRAM!

In till syrran

Just kommit från jobbet, ska åka in till syrran nu! HAJJEn

Outfit 10/6-10


Tröja: Gina Tricot
Linne: Att. Åhléns
Byxor: Cheap Monday

21.14

Jahopp, är väl tid för att göra kvällsinlägg nu. Idag har jag tvättat lite granna, lagat lite mat, busat med missarna (som alltid), sen var mamma här en sväng och hälsade på :) Fick hem lite kort idag som jag framkallat, som jag tog i lördags på Ludde, söta! Börjar klia lite i mina ögon, men är gräset, blommade visst som faen nu enligt prognoserna! Bara det inte blir värre. Men men, ska gå och mysa med en utav kattungarna som är vaken, medans alla de andra sover, bäst att göra det då ! MYS! Godnatt med er alla!

crocker



Gillar detaljerna! Detta är då mina nya jeans från Crocker, favoritjeansen nu! Snygg slitning, snygga detaljer och snygg passform! 599:-


Outfit 9/6-10





Jeans: Mina nya från crocker (jc)
Tröja: JC
Armband: Lindex

Ska nog försöka ta lite kort på jeansen så ni får se hur fina dom är!

at work

Godmorgon! Sitter här vid datorn, at work! Har just lagt upp alla ordrar och börjat skära ut (who cares?) men ändå ;) Tog outfitbilder idag, de kommer antingen upp på lunchen eller i eftermiddag! Hoppas att ni alla får en bra dag! hej så länge!

Kryper till kojs

nehepp, nu får det vara bra för idag :) Kryper till kojs om en stund, först blir det en stund i soffan! Godnatt med er, och ha det fint sålänge! Puss hej!


photoscape


Randigt = HISS!




Japp, ränderna fortsätter att ÄGA! Kan inte säga så mycket mer än att jag fullkomligt älskar ränder! Dessa från H&M!

Sommarmat

Har just ätit "sommarmat" som våran familj kallar det, det är färskpotatis, burkskinka, gräslök, grädde och en massa salt på det! MM! Så gott! Tänkte att jag snart skulle ge mig ut på en promenad, gå av mig lite efter helgen! Får se om det blir något kul inlägg senare ikväll :) kan bli, grabbarna kanske skulle lira x-box här en stund ikväll, så då sitter jag väl som bänkad här!


Hemklickat!



Detta har jag just beställt från H&M, men nu är det definitivt slutshoppat denna månad för min del!


Mina kattungar







De är verkligen sjukt söta!!!

Tråkväder/mysväder



Nu sitter jag här en stund igen, är ju tråkväder ute idag så blir nog ingen motion för min del idag! Känner inte för det heller, jobbade ju till 17.50. Sen var det mat och nu sitter jag här. kollar runt lite på nätet och busar med kattungarna emellan åt! Ska lägga in lite bilder på dom sen så ni får se hur söta dom är nu!! De är 8 veckor redan på torsdag!

Outfit 6/6-10


Tröja: Gina Tricot
Tights: JC
Klocka: Ur&Penn

Har just kommit hem, har firat svärmor. Sängen lockar, och imorgon är det en ny arbetsdag! Jag säger, GODNATT! :D

Ludwigh






Bilder på Ludwigh som togs igår när vi fikade hos mamma :) Sötunge!

Hoppsan!

Hoppsan vad dålig bloggning här då?! meeen har vart fullt upp! Igår var det marknad, efter det fika hos mamma med Milla, Jesper, Ludwigh, Morfar, Berit och Sacke :) Gott! Efter det var det dags att göra iordning sig för fest hos Lina, som sen bar vidare till bror, och sen ner till Wärdshuset, o jävvllar vad vi sjöng, pausunderhållning! haha! Gick väl hem vid halv ett eller nåt, och somnade gott med lite smått helikopter-fylla! Nu så hade jag tänkt att jag skulle ut och steka, man får ju passa på! Tänkte att jag skulle lägga in en massa bilder ikväll, från helgen o så! Men hoppas att ni får en underbar sommardag! :D

Godmorgon!



Godmorgon! Är på jobbet nu, det borde vara en synd att jobba när det är så fint väder ute! Idag bär det av till Tranås direkt efter jobbet för att hämta min KAMERA! YES! Ikväll blir det nog lugnt, en skön sommarkväll!

Kvällsinlägg

Här kommer mitt vanliga kvällsinlägg, och har goda nyheter! Fick sms om att min kamera finns klar att hämta hos expert! YEAH! Så den ska jag in och hämta imorgon när jag också ska in och prova jeansen! :) Nu blir det mer bilder kan jag lova, lite roligare än bara massa trista inlägg! Älskar detta väder, och det bästa av allt är att det ska vara fint väder heeela helgen, SKÖNT! Marknad, grillfest, sol! Hoppas att ni har haft en bra sommardag! KRAM

Sommar!

Dagens träning: 60min box, 25min löpning! Det känns, GÖTT! Men nu blir det duschen! Hoppas att ni har haft en fin sommardag!!! puss hej!

Nysprungen

Har varit ute och sprungit en sväng, jobbigt men så himla skönt efteråt, skönt att få svettas lite också. Imorgon blir det box också, yeah! Orkade aldrig åka in till Tranås idag, tror jag tar det på fredag istället, slippa jäkta. På torsdag ska jag på tupperware party hos mamma :) kan ju vara kul! och sen på lördag är det Marknad, hela veckan typ uppbokad, inte ofta! gaah, vad trött jag blir nu. Orkar inte skriva mer! hörs imorgon! HAJ !

Tisdag, trött som ett as!

Morgon Morgon! Sitter på jobbet och reder ut lite grejer. Tisdag, trött som ett as imorse! Igår så jobbade jag till halv 6 och sen drog mamma och jag in till tranås för att hämta upp Milla o Ludwigh, och sen ut till Erika, Miley, Maggan och Jamie :) Fikade och pratades vid lite, två små söta bebisar! Miley sov så gott hos mig. Kom väl hem vid 10-tiden så orkade inte blogga. Pratade med expert igår som har min kamera, och tydligen hade han missat att knappa in kvittonumret, så de kunde inte börja reperationen förrän de hade alla uppgifter, så nu dröjer det väl ännu längre tid innan jag får min kamera, börjar bli riktigt trist att inte ha den!!! :( :( Ringde också till JC, för att kolla om de kunde leta reda på ett par utav de där jeansen jag provade, fast i rätt strl. Och snällt av dom så hittade de ett par, i vetlanda, som han turligt nog skulle dit och hämta, så nu ligger de och väntar på mig i Tranås, så kanske ska in idag vet inte, har inte bestämt mig. Skulle inte förvåna mig ifall jag inte kan ha dom, men hoppas! Annars köper jag dom jag först provade. haha! meeen, nu ska jag ta och fortsätta att jobba! ha en fin dag! hej hej!