Wokat is tha shit!

Har just ätit wokat :) namnam! Sitter nu här och vilar maten och har just beslutat mig för att hoppa bodypumpen ikväll, kommer inte klara alla övningar med denna träningsvärk! :/ får bli en promenad för mig istället, mjuka upp musklerna lite. Ska ner och tvätta lite igen snart, så jag blir av med tvättberget!

Imorgon ska vi iväg till Jönköping för att förbereda inför helgens mässa på Elmia. Är fullt upp hela tiden, och mer blir det! Men montern blir iaf det bästa genom tiderna :D och vi har de snyggaste mässkläderna!

See ya! 


Here i go again!



Min hög-gravida katt! :)

Humm, undrar när hon ska få egentligen! Längtar! :D



Virkar en filt!

Håller på att virka en filt till Milla ( min syster ), till hennes bebis som kommer snart! Hoppas jag hinner färdigt, vilket jag troligtvis inte blir för det är en del mormorsrutor kvar att göra... Men så här ser den ut än så länge!



Det börjar arta sig iaf :)

Men nu ska jag gå och föna håret och sen fortsätta! 

Häckar vid datorn!

Sitter här vid datorn och häckar en stund, väntar på att mina converse ska bli färdigtvättade i hopp om att de möjligen kan bli lite vitare! Tänkte jag skulle gå en liten promenad sen, se om jag kan gå bort lite utav träningsvärken, för ack vilken träningsvärk jag har! Känns som hela min bak är full av blåmärken ehhe! Men det är väl så det ska vara. Får se hur det ska gå på Bodypumpen imorgon, ont kommer det göra iaf!

Skulle vilja hinna fota lite mer med min nya kamera, har mycket kvar att lära om den. Det blir himlans fina bilder med den iaf, fångar färgerna och ljuset så bra! Tanken är att jag ska skaffa en fjärrutlösare och ett stativ så att jag kan ta bra outfit-bilder, men just nu så räcker inte min ekonomi till det, det finns iof anledningar till det hehe ;)


Återkommer väl senare ikväll! hejj hejj!


Cubus-outfit

Innan vi åkte till Karlstad tänkte jag att vi skulle ta några kort på min outfit, de blev inte så bra eftersom att utzoomningen stod på det längsta så jag blev pytteliten haha, så har beskurit dem lite, så de här får duga! :)




Jacka: Cubus
T-shirt: Cubus
Jeans: Cubus
Väska: Björn Borg
Halsduk: Hemmagjord
Skor Converse


Smyger in ett inlägg!

Lägger in ett inlägg nu under stressen. Lite bilder från resan, och från passen!

Hit upp skulle vi med hela 11 flowinmattor! Först gick vi ner två trappor?! konstigt när vi skulle så högt upp! Sen gick vi upp 5-6 trappor, och sen kunde vi åka hiss ca 10 trappor upp! Ett nedrans slit var det! Fråga mig inte varför man lägger en idrottshall på högsta våningen!!




Här är min packning i våran säng som vi fick sova i hos en tjej som heter Marielle!







Mycket att göra...

Har mycket att göra nu på jobbet, men det är bra! Men kommer inte hinna med att blogga så mycket, hoppas på att kunna lägga in lite inlägg och bilder ikväll, om jag orkar, har varit lite mycket nu och kommer bli ännu mer! Men nåt kommer jag åstadkomma ikväll! :)


Nu är vi på väg hem!

Nu har vi lämnat Karlstad för ca 1 timma sen. Så nu dröjer det ett par timmar innan vi är hemma i Österbymo igen. Ska bli väldigt, VÄLDIGT skönt att komma hem och soooova! För det känns i kroppen vill jag säga!

Lite färdkost måste man ju ha :) Blir väl ett stopp på donkan sen i Mjölby eller nåt!






Ett pass till, sen hem!

Nu sitter vi här och väntar på att få köra nästa pass som börjar 15:30-16.30. Har kört tre pass, och det tycker jag har gått bra. Lite svårt ibland att få stökiga små tonårspojkar att lyssna och koncentrera sig, men det gick faktiskt rätt bra! Nu är det andra ring kvar som ska köra! Sen blir det att åka hem igen, skönt! Jag vet en, eller ja, två som kommer att träningsvärk imorgon! Köra fyra flowinpass på en dag, när man vanligtvis kör ett pass i veckan hehe...  Lägger väl kanske upp några bilder när vi är på väg hem sen i bilen, för just nu ligger min kamera i Jerkers (idrottläraren) arbetsrum, annars hade jag ju kunnat göra det nu. Men vi hörs senare på hemfärden!

Take care, bye bye then!


På Väg!

Sitter i bilen nu med Jessika, påväg till Karlstad! Trist att ligga bakom en lastbil hela tiden!


Våra missar!



Snart åker jag!

Väntar på att Jessika ska höra av sig om att hon kommit hem, så vi kan börja packa in alla grejer vi ska ha med oss. Blir ett par timmars bilåkande :/ men det blir nog kul imorn! Kommer nog inte hinna med bloggen så mycket, har väl dessutom inte tillgång till dator. Så på tisdag kommer väl nästa inlägg skulle jag tro :P

Hej på er!



Nytt!






Randig tröja: Gina Tricot
Randig T-shirt: Cubus
Skinnjacka: Cubus
Jeans: Cubus

Outfit från igår

Så här såg jag ut när jag åkte till Linköping för shopping!







Tröja: Att. Åhlens
Byxor: Cheap Monday

Morning Morning!

Oj vad dålig bloggning det blev denna helg, men har lite att stå i! Var i Linköping hela dagen igår, shopping med Jossan :) köpte även den efterlängtade kameran! Så bilder kommer in senare i eftermiddag på köpen och lite annat! Sitter just nu nere på jobbet, jobbar idag för imorgon ska jag vara ledig, då bär det av till Karlstad med Jessika, ska visa hur Flowin går till! Men nu måste jag fortsätta jobba, så jag blir färdig så jag kan hem och fota med kameran :P

Ses senare! Hajj hajj!


Skönt med helg!

Har just stigit upp, ska väl snart äta frukost! Mysan har sovit i sin katt-säng hela natten, har en katt-säng för att hon när som får kattungar! Kan lägga in en bild på henne sen så får ni se vilken tjockis hon är! Längtar så, kattungar är det absolut sötaste som finns! Senare idag blir det väl att åka till Lkpg och möta upp Jossan, så ska vi gå på stan en sväng, great! :D Så nu ska jag gå och äta frukost, sen blir det duschen!

See ya! 

Shoppa? Maybe...

Imorgon ska jag ev. till stan, själv eller en sväng med Jossan. Har lite grejer som jag skulle behöva kika på, och lite grejer som jag skulle vilja ha :)

• Mascara
• Värmeskydd till håret
• Randig tröja? ;)
• Jacka, typ skinnjacka
• Sjal/halsduk


Sen ska jag även kolla lite på kameror, vill verkligen ha en bra kamera nu! :)

Detta armband är för övrigt just nu mitt favorit-armband!


Från Lindex




Våren är här på riktigt!

Japp, nu är den här!!! Satt ute på trappen förut och värmde/solade mig i solen :D Riktigt skönt, till och med vindarna var ju varma! Fredag idag, brukar vara med och spela innebandy då, men skiter nog i det ikväll, har lite annat att pyssla med. Senare ikväll blir det Let's Dance final, och självklart lite fredagsflöt!

Det här hade jag på mig idag.



Tröja: JC
Jeans: Lee Jeans


ÄNTLIGEN!

Idag ska Sacke och Sebban åka och hämta min bil, ÄNTLIGEN! :D Förövrig så lär denna dag bli en fin dag! Solen skiner och våren är här!


Filur!

Här satt jag idag och filurade på jobbet!


Nytt!

Här är min nya skjorta från H&M!



Från H&M-Herr

Och så här ser den ut på mig, måste verkligen skaffa bättre kamera så jag kan ta bättre bilder!


Så oväntat, nooot!

Jahopp! nu var det ju så att jag gick upp till gymmet, men ser man på! Båda cyklarna och löpbandet var upptagna! Så det får bli en löprunda i friska luften istället, bättre kanske! THOHOPP!

Mätt och Nymålade naglar!

Sitter här framför datorn och har just målat naglarna, mätt som en plätt med :) Och lite trött i huvudet efter mycket jobb på Dekaltim! Mycket nu inför Elmia Mässan och allt, men det gillar vi! Nu tänkte jag att jag skulle lägga upp en bild på min outfit idag, och sen lite bilder som togs på jobbet! Ikväll skulle det ha varit flowinpass på gymmet, men så blev det inställt pga av att det var för få anmälda (ovanligt), trist! Så jag får gå upp till gymmet själv sen ändå, svettas lite på löpbandet och cykeln!!! Ikväll tänkte jag även lägga in en bild på min nya skjorta jag köpt, och lite annat smått och gott kanske :)




Tröja: JC
Byxor: JC
Klocka: UR & Penn
Smycken: Lindex, pilgrim


Mycket att tänka på!

Ikväll har jag varit med mamma, pappa och Dennis och hälsat på syster Milla och Jesper, Luna och Thea :) Just hemkommen därifrån nu, är väldans trött! Är mycket att tänka på nu inför billånet, för mycket för Cilias lilla huvud! Räntor, amortering, pengar, år, försäkring, skatt! Usch usch, men måste tänkas på! Nu ska jag ta bort mitt nagellack, och sen blir det sängen som gäller för min del, och vänta på att älskling kommer hem så jag har nån att hålla om, förutom mina katter ;) hehee Godnatt och hörs imorgon!


Här är min nya vårjacka, och tro det eller ej, men den är köpt på barnavdelningen? :P




Jackan är från Kappahl!


Längtar till Sommaren!

Längtar så tills man får ta på sig såna här kläder!




Tröja: H&M
Shorts: H&M
Skor: Converse
Armband: Chicy.se
Väska: H&M
Glasögon: Wayfarers


Var trött imorse, men nu börjar det ordna upp sig ;D eheeee

Idag när jag vaknade var jag verkligen tröttare än tröttast, men nu börjar det ordna upp sig! Har just lagt upp dagens ordrar, så nu ska allt skäras ut och maskas av och packas, för att sedan levereras ut till alla kunder!





Tröja: Adidas
T-shirt: Bik Bok
Jeans: Crocker Pep

Hej och Godnatt!

Har inte så mycket att skriva, är trött och går och lägger mig i soffan en stund med älskling!

Godnatt!


Snöblask? bluuäää!

Usch vilket trist väder det vart idag, och nu blev det ännu mera trist när regnet helt plötsligt förvandlades till blötsnö! bluää!Hur som helst, ikväll blir det träning, Corepass! Ska bli skönt att röra på sig efter helgen, tar en cykelrunda innan, eller möjligtvis en löprunda på bandet :) Så ska strax gå och byta om och gå upp eller? ehm, ja kanske...

Hoppas på att banken ringer åter imorgon, så jag kan hämta min biil nångång! Att det ska ta sån tid!!!

Men hörs väl senare ikväll! Take care, bye bye then!! ;P


Just nu på Dekaltrim!

Här sitter vi och jobbar/skojsar! Strax är det dags för fika och kortspel!


Dags att börja jobba igen!

har haft lunch nu en stund, så nu är det dags att sätta igång och arbeta igen!



Tröja: New Look, London (köpt på tradera), Byxor: Cheap Monday

Årets företagare 2009 Klas & Olesja Pettersson Dekaltrim AB

I lördags var en del av personalen på Ydre Näringsliv årsfest, där utsågs chefen till årets företagare i Ydre kommun 2009, en mycket fin utmärkelse! Lifvens var där, spelade och underhöll! En trevlig tillställning, dock blev det inte så sent för min och Sackes del, var och kollade på bil under förmiddagen så hade åkt en bit. Så nu mera är jag bilägare för första gången! :)


Det här var min outfit för kvällen!



Tröja: Att. Åhléns, Byxor: Cheap Monday

Working!



Just nu sitter jag och lägger upp dagens alla ordrar... Det var mycket att göra idag så det blir ett par timmars data jobb! 

Godmorgon!

Dags att äta frukost alldeles strax, och idag tar jag cykeln till jobbet för första gången iår! Känns bra, dessutom ser det ut att kunna bli en fin dag idag! :)  Tjohopp!




Tröja: Gina Tricot, jeansleggins: JC, Armband: Lindex, Pilgrim


Till att börja med iaf!

Sådär, nu har jag fått hjälp med en header som jag kan ha till att börja med iaf! :) Tackar så mycket för hjälpen!

Nu blir det snart sängen, efter att ha tillbringat ett antal timmar framför denna burk som nästan fick sig ett tuppjuck!


Sleep tight!


Blir GALEN!

Är jag helt pantad, kan inte få till en header! Har gjort precis som på filmen som jag kollade på förut där en kille visade hur man skulle göra. Men ändå så funkar det inte?! Trodde inte att det skulle va så krångligt att starta en blogg! :/


This is me!



Nu har jag iaf lärt mig att lägga in en bild!

Välkommen till min nya blogg!

Har nu tagit steget att skaffa mig en blogg! Hur mycket bloggning det kommer bli, det får tiden utvisa. Måste först och främst lära mig hur man går tillväga med detta! haha fattar nada än sålänge!