EGO in RIGA






Jossan och jag tog lite egobilder på hotellrummet :) Jag fixade Jossans frilla på fredagen, och det blev minst sagt BALLT! :D


Riga





På fredagen var vi på en centralmarknad, och en saluhall och kollade, och jag tror inte att jag någonsin har sett så mycket kött! Vi talar alltså om, halva grisar, grishuvuden, korevben, kött, kort och allt som har med kött o gör TYP!


Kan säga att det luktade ju inte rosor där inte....







På fredagkvällen sen, var vi på en club som hette Crystal Club, där kvällens show och tema var Magdans! Har faktiskt aldrig tänkt på att det var så häftigt, de rör sig som ormar och det är faktiskt en konst! När vi satt där i soffan o kollade blev man bra sugen på att röra lite på sig, och lite moves blev det ju senare på kvällen med lite alkohol i kroppen haha, inte magdans dock! :P Men det var jättekul verkligen, sen att man kanske skämde ut sig lite granna, äcsh, kommer ju aldrig träffa dom igen iaf haha :P PÅ lördagen sen kan jag säga att vi var BRA bakfulla! Usch, kände mig halft död när vi kom till flygplatsen och skulle få i oss något att äta haha! bluäää, tog någon dag innan jag var återhämtad! Vårat hotellrum var himla fint när vi vaknade på lördagsmorgonen hahaah! NOT! är det verkligen tjejer som har hållt till där? verkar så, ser ut som att vi har haft lite för bråttom i säng! haha, skor och skit överallt! men men, det var bara att slänga i alla grejor i väskan och dra! ;)


Upptaget Liv!

Har ett upptaget liv just nu, därmed usel bloggning :/ meen men! Idag efter jobbet så var jag på makeup-uppföljning med Mary Kay, med Regina :) Gick igenom lite grejor, vilka färger man skulle ha på ögonskuggor osv! Köpte en ask med 3 ögonskuggor, ett rouge, läppglans och en mörkbrun eyeliner :) Tog lite bilder på mina olika sminkningar, kan hända att de kommer upp imorgon, då jag tänkt att lägga upp lite egobilder på mig o Jossan från Riga, och några mobilbilder från Riga :) Har haft fullt upp både igår och idag! Nu blir det sängen, är dödstrött! Godnatt! :) HAJJJ


fylla, magdans, karaoke, maaaat, snusk? taxifärder, köttmarknad?

Hallo! Nu så är jag hemkommen från en jätterolig resa till Riga! ;D Resan bestod av fylla, magdans, karaoke, maaaat, snusk? taxifärder, köttmarknad? Är helt otroligt egentligen att man bara behöver flyga en timme bort och så befinner man sig i en helt annan kultur, och nu när man är hemma igen inser man hur glad man är över att bo i Sverige, RENT vatten ur kranen, hur gott som helst, usch va jobbigt o hålla på o köpa vatten hela tiden! God FRUKOST! PÅ hotellet var det ingen vidare frukost, där juicen smakar bamsetandkräm? haha! bluä.... Ne, säger det, borta, ja helt okej, men hemma är ändå alltid bäst! :) Kom hem till nytapetserade badrum med, jättefina! Nu fattas bara dusch, toalett och möbler :) Men nu väntar Sacke och soffan på mig, och ska bli väldigt skönt att slänga sig i soffan och bara dö! :P Bilder lägger jag nog upp imorgon, orkar inte nu! Hoppas att ni har det bra, hajj!


RIGA


HALLO! Nu så åker jag till Riga, med dekaltrim och stannar där tills på lördag! Ha det jätte bra! HAJJJ!

KAVAJER IS DA SHIT



Det är så snygg med kavaj! Ska köpa mig en imorgon tills på fredag! :D Dessa är från HM hela bunten!


Bilder från lördagens fest






















Det var livat det var det, finns en jädra massa bilder, men som sagt var ju 207 så orka lägga upp! meen, tog ut de bästa, och inte allt för pinsamma ;) aha

Cecilia, Namnsdag

HEJ! Nu är jag tillbaka igen, efter en lite omtumlande helg! I fredags blev det lugnt framför tv:n med snacks och älskling! I lördags förmiddag var jag på "Kafferep" haha, hos Jessica med Milla, Lina o Jenny :) Ludde var med också förstås hehe, stackarn, nedå :P Mysplutt!!! Sen på kvällen var det överraskningsfest på schemat för Jossan som fyllde år i fredags, Grattis igen på're :P och ja, det blev en lyckad fest! Jättekul, fram till slutet, men oväntat? ne... Iaf, söndagen gick åt till att ligga bakfull i soffan, och glo på repriser och äta allt som gick att äta typ! haha! Sån söndagsångest som jag hade igår, har jag inte haft pålänge! men nu är man här igen, och det går ju lika bra som alltid när man väl är här. men morgonen var inte rolig, bluäää! Idag blir det jobb till 6 tiden, efter det blir det en bit mat och sen dra upp till gymmet för ett easyline pass. Efter det ska jag sitta som klistrad framför finalen av "Biggest Looser" som jag följt från början, tycker det är himla intressant! Blev en hel del bilder från i lördags, typ 207 st??! haha, men kommer att lägga upp en del utav dom här på bloggen :)

Ha en jättebra måndag, så hörs vi! HAJJJ

Har för övrigt namnsdag idag ahah :P!

NATTI NATTI



Dagens träning: 40min cykling, 45min boxcore

Nu blir det sängen! ha det gott! HAJJ

VÄX!



Lite har väl mitt hår växt på ca att år iaf :D yihooo!

22.40




Hej! Kvällen har bestått av inredningsparty, och gardinbyte i tv-rummet :) Det fanns mycket fint på partyt, men kände att jag inte riktigt har pengar till det just nu, men mamma skulle kanske ha ett i vår, då får jag handla istället :) Men nu så är jag riktigt trött, så ska krypa till kojs nu! Hoppas ni har det bra allihop! Godnatt!

PIC. EYE



Dagens träning: 30min löpning, 20min arm+magövningar

Har just duschat, och sitter här och kan inte sluta irritera mig på folk! Varför kan man inte samarbeta? Sikta mot samma mål? Blir galen.........

Ska ta och göra mig ett eller två digestivekex med ost och sätta mig framför tv:n och virka klart det sista på korgen, och mysa! Tänk, att imorgon är det redan onsdag, WIHOOO! :)

Foooooood



Min middag idag som jag just ätit, själv, eftersom att Sacke var i Visselvik och hämtade lite grejer :) Nu sitter jag här och smälter maten, sen ska jag upp till gymmet! Igår var det easyline, men körde en halvtimma på löpbandet innan. Så nu tänkte jag att jag skulle upp och köra, för imornkväll ska jag med mamma på indredningsparty! Kan vara kul o så vad det är för nåt!

Önskelistan var bra mycket roligare när man var liten!




ÅH, BLIR KÄR!





Skulle nog kunna köpa o bara ha hemma, bara för att de är så söta! Älskar småsaker! Speciellt skogsfamiljerna, helt sjukt söta! Önskelistan var bra mycket roligare när man var liten!!!


H&M



H&M har verkligen satsat på mysfaktor i vinter! Här är ett utav de nya plaggen som finns på HMs hemsida!

Skön Helg!

HEJ! Nu fick jag bloggfingrar igen ;) Igår var jag o Sacke och kollade på soffa, och vi beställde en! Så himla skönt det ska bli med en ny soffa, blev en divan med även en schäslong på :) Kommer nog bli jättebra! Sen så var det bara slapp hela lördagen lång typ, Jossan kom till mig på kvällen och vi flötade och kollade på film o bilder! :) Trevlans trevlans! Nu så sitter jag här nyduschad med min snygga turban på huvudet, ska strax ta och föna håret, sen ska jag sätta mig i soffan och mysa framför tv:n, Sacke kommer väl hem snart med efter farsdag-middag :) Ska virka mer på min fina korg med, som faktiskt snart är färdig som jag började med i fredags, kul när det går undan. Idag sov jag otroligt länge för att vara jag, vaknade vid 11.35, oh flög upp ur sängen, o tänkte, men gud? haha! Men det var ju skönt att få sig lite extra sömn än vanligt, sen trippade jag bort till mamma, där milla,ludde,luna o thea var :) Bjöds på fika och middag! Det blev bus och mys med Ludde såklart, mysplutt! Nopprade Millas ögonbryn, haha alltid lika kul! ;) Färgade även mammas hår.

Men nu blir det fönen sen soffan! HAJJJJ

MYS - LJUS





Har tänt massa ljus här hemma för att välkomna fredagsmyset :)

FREDAG, YES!



Idag är det fredag;YAAY! :D Så himla skönt! Fast började dagen med att försova mig lite grann, fast inte så pass så att jag inte kom i tid till jobbet, men ändå lite småjobbigt att sova lite längre än man tänkt sig! Igår följde jag med Milla ut till Vena för att kolla på de sötaste kattungarna jag nånsin sett! En sköldpaddsfärgad långhårig, och en svartvit långhårig, och de var sååå söta! Hade jag inte redan haft 3 katter hade jag tagit dom direkt!!! Oh blev kär direkt, blir jag ju visserligen i alla kattungar, men de här två var helt otroligt söta, 7 veckor var dom! Var bara ute en liten stund, fast var ändå kul att få åka ut dit o hälsa på lite, blir ju inte så ofta tyvärr :/ Vena är ju ändå min barndomsgård och det känns allt när man åker dit, minnen kommer upp! Fast roliga minnen, som bonnlurkarna i vena ;) haha! ne då! Ikväll blir det nog lugnt, en skön fredagskväll! Nu, back to work! Ha en fin fredag!

Glashalt

Godmorgon! Efter att promenaden ner hit, nästan ha slagit ihjäl sig sitter jag nu här på jobbet igen :) O lättas över att det redan är torsdag, och att imorgon är det fredag, yoohooo! Igåg så slappade jag mest framför tv:n, onsdag går det mycket bra på tv:n! Var träningsfri dag igår med, skönt att bara få vara! Sen så fixade vi iordning duschen nere i källaren så att vi kan duscha där nere tillfälligt, har ju inte tänkt på att det faktiskt finns en dusch där, sen i hur gott skick den är kan man ju diskutera, men duger för oss sålänge iaf, och som en framtida grovdusch. Så duschade igår, och det var så skönt att duscha hemma! Slippa gå över till grannen, allt blir så mycket smidigare! :) Nu så ska jag ta tag i dagens ordrar, vi kanske hörs senare ikväll! Ha en bra dag!

VILL HA MASSSA

Dagens träning: 30min löpning, 60min boxcore

Nu så ska vi gå och lägga oss, måste slita mig från junkyards hemsida, då jag nu har hittat MASSA som jag vill ha, buuhuuu! Sov så gottt, HAJAJJ

Vinterland, ne inte redan!





Visst är det mysigt o fint med snö, lyser upp fint o så, meeen ne, jag måste vänja mig först haha! Usch, det var inte speciellt mysigt att ge sig ut imorse och traska ner i mörket, snön blåste i ansiktet så det stack liksom, ne usch! Vill va inne så mycket som möjligt, verkar som att katterna också vill det :P Ikväll det det boxcore som gäller, gött! Går upp innan och kör på löpbandet i cykeln innan :) Kollar just nu på "Ung & Bortskämd" och ja, vad ska man säga. Det är ju egentligen inte barnens fel att de är som de är, det är ju föräldrarna! HELT SJUKT! De kommer ju aldrig nånsin att klara sig själva! Serverar mat åt dom, tvättar, städar, skjutsar, bäddar, betalat allt, de får var de vill ha! herregud... !

WORKOUT



Nu blir det gymmet, svettas? ja ;) Fast blir bara en kortis idag!

Godnatt!

Har just kommit in från grannarna :) Ätit lite god mat, hasselbackspotatis med schnitzel o brunsås! mmmm! Tänkte att vi skulle gå o lägga oss nu, är ju en ny arbestvecka som väntar, yay... :P hehe ne då, brukar vara mån-tis som är värst, sen går det fort :) Hoppas att mitt garn och mönster kommer i veckan så jag kan börja virka på mina korgar till badrummet! Nu är badrummen utrivna, och kommer att stå så minst en vecka till innan det börjas med tapeter och golv osv. Så nu får vi använda toa-cellen nere i källaren, nästan så att man får cellskräck när man sitter där nere, men det går. Sen får vi snylta på varmvattnet hos grannarna :) Så det ska nog gå bra det här! Men nu ska jag ta och tvätta av mig sminket o sen dra täcket över mig och sooova! Hoppas att ni har haft en bra dag, imorgon är det ju jobb länge som gäller, så får se om det blir något med bloggen imorgon! Ha det bra! Godnatt o HEJ!

VÄRME FRÅN HM



Ett par mysiga plagg så här till kallare tider!


pic. från fredagen


11.46

Godmorgon! Igår tillbringade jag eftermiddag och kvällen hos mamma o pappa :) Gosade med Ludde, sen kom MIlla o vi åt smulpaj, gott! Idag är det underbart väder ute, kallt dock, men friskt! Men blir inne iaf, ska städa lite här hemma, och stryka tvätt som legat ett tag eheheh... Så det är bara att sätta igång!!!

Smällar man får ta !



hmm... ja... Blev parken igår, jättekul var det! :D Dansade loss lite, svängde på mina höfter ;) hahah! Är lite seg i huvudet idag, men smällar man får ta :P Idag ska badrummen rivas ut, och rör läggas om, nu är det äntligen på G! :D YIHOO! Men nu ska jag äta lite frulle, om jag hittar nåt i kylen, orkar INTE åka upp till affären nu! Ha det bra så hörs vi sen HAJJ

Talking



Dagens träning: 25min löpning, 15min cykling, 30min easyline

Har just kommit hem från Jossan :) Skulle ju hämta en sista grej till rengörings serien och tigga lite fika ;) Suttit och pratat en stund med, skönt att få prata av sig! Och med någon som fattar! Ska strax gå och lägga mig, Sacke är på fest med jobbet, eftersom att fuskpellarna var lediga imorgon! Så då får jag gå och lägga mig ensam, buhhuu! Imorgon är det äntligen fredag, och i helgen blir det väl att riva ur badrummen, kanske bra för då måste jag riva ut allt mitt smink osv, så då kanske jag får lite ordning på det med! :) Godnatt med er och hoppas att ni har haft en bra dag! HAJJ

4NOV2010






Har alldeles just kommit hem och sitter här och slöar lite. Ska strax ta och stoppa i mig lite mat, och sen blir det träning senare ikväll :) Ska även upp till Jossan en sväng efter det och kanske tigga lite muffins som hon skulle bjuda på "hudvårdspartyt" ikväll :) Som jag också skulle haft, men blev inget med det, ingen som ville komma hehe :P

Sprakar!



Dagens träning: 30min på löpbandet, 15min mag+armövningar

I dessa tider, speciellt idag när det varit sånt höstrusk, så uppskattar man verkligen att man har en öppen spis att sitta och mysa framför! Har vart uppe på gymmet en sväng, tog en sväng på löpbandet och lite mag+armövningar :) Så nu har jag just duschat och när jag kom ur duschen satte jag mig framför brasan och värmde mig! Så himla skönt! Tänkte att jag skulle slå mig ner i soffan och glo på tv. Kolla lite på tråkbönderna och vänta på det bästa idag! Berg flyttar in, hos Robert Gustavsson, YAY! :) Så jag kan ju säga Godnatt redan nu, för lär nog fastna i soffan och sen rulla in till sängen! GODNATT :)

22.11



Nu har jag nyfärgat hår igen :) skönt! Var ju borta hos mamma, och där kollade jag igenom farfars gamla grejor som mamma och pappa fått ta hem. Jag tycker verkligen att det är himla intressant med gamla saker. Gamla almenackor från 1880 o framåt, och gamla "kuponger" sen första och andra världskriget, och gamla foton och födelsedagstal och begravningstal! Helt otroligt! Vill se mer! Blir så himla nyfiken på hur deras liv var då, och vilka de på alla fotona var :) Men nu ska vi ta och gå och lägga oss i de nya fina påslakanen, imorgon är det onsdag och då vänder veckan, yihooo! Godnatt sov gott!


HAIRCARE





Hej! Nu ska jag alldeles strax bort till mamma som ska hjälpa mig tona håret :) Hedan efter så ska jag använda mig av ett riktigt bra färgschampo från Joico, och inpackningar för att behålla färgen och lystern! Hörs senare! HAJJJ

Godmorgon!

Godmorgon! Äntligen måndag eller vad säger ni? haha :P Nu har min nya header kommit upp, tyck gärna till! Ha en bra dag!