Virkverkstad


'Har kommit in i virksvängen, så virkar en hel del nu. Håller just nu på med en kanin. Älskar alla glada färger i tildagarnet! Har just nu bara armarna kvar, sen detaljerna!

VÅRVÄDER!

Så himla fint och skönt med vårväder ute, solen skiner o fåglarna kvittrar. Precis kommit in efter en löprunda med Lina, skönt i detta väder! Har börjat springa ett par gånger i veckan nu, och det är så skönt! Köpte mig nya löpskor igår, och tights o tröja, så nu är jag fitforfight! Sitter här funderar på hur kvällen kommer se ut, jag vill ju till parken, Black Jack, ett som är säkert! Men frågan är vart förfesten blir :/ Men det löser sig på nåt sett! Nu så ska jag ta och byta om, vänta på att Milla ringer, ska passa Ludde medans Milla duschar o göriordning sig. Luddekudde söting!:D mhm, så är det. Och mysan går här och vankar, ser ut som en ballong som blivit alldeles förstor och sprängs snart. Blir nog missungar närsomhelst nu, så ni som vet med er någon som är intresserad hör gärna av er, oooh tänk, missungar! Det sötaste som finns! :) Hoppas det är bra med er  HAJJ SVAJJ!

Det blir vad man gör det till!

När jag kollade igenom min garderob, så hittade jag en ampel som jag hade i fönstret innan. Skulle ta och diska kupan, och när jag höll den upp&ner, såg jag en finfin kupa framför mig! Satte den på ett zinkfat o vips! Glad blev jag! :D
Olika små glasburkar, kan bli fint som ljuslyktor!

HEJ SVEJ

HEJ! Igår var det min födelsedag, hela 22-år redan?! mm... Tackar alla som Grattat mig :) På lördag blir det kalas för lite av släkten o lite mat på det! Annars så är allting bra, ganska mycket att göra på jobbet nu, märks att våren o sommaren är påväg, men det är skönt när man bara jobbar på hela dagarna. Denna veckan har bara swoshat till o så var det torsdag, och ikväll blir det en sväng till Vena o Regina, med Jossan. Dags för lite nu ansiktsrengöring, och prova ny foundation. På tal om vår, så är det så sköööönt att snön försvunnit från nästan alla gator. Så igår blev det en löprunda med Lina, det var så jäkla skönt att få komma ut o springa, o i tisdags tog jag mig en promenad direkt efter jobbet, då solen fortfarande var framme, o det var underbart! Nu hoppas vi att det går åt rätt håll, och inga bakslag! Hoppas ni har det bra, nu, back to work! :D


P.S Samlade aldrig ihop pengar till dressen, beställde den direkt istället. haha jaja D.S

ONEPIECEDen här dressen ska jag bara ha, dags att börja spara ihop en peng! :D

Inte så smart, missen!Måste ju skriva om det senaste dygnet som har varit fyllt med oro! Handlar om våran lillmisse, som oftast bara är ute på förmiddagarna.

Släppte ut honom igårmorse vid 7-tiden, som vanligt typ. Sen brukar han vanligtvis, vilja komma in en sväng på lunchen för att sen gå ut igen, och komma in på eftermiddagen. Men ingen misse syntes till, inget mer med det. Men klockan blev 9, 10, 11 tills jag gick ut för en sista gång locka på honom. Så hör jag att han mjauar någonstans. Instängd i grannens bod? tänkte jag. Så gick närmare, tog med mig Sacke. Men han var nånstans inne i skogen bakom grannen. Han jamade o jamade, stackarn! Vi hittade honom tillslut, ca 10m upp i en gles gran! Han vågade inte klättra ner, och vi kunde inte klättra upp. Vi stod och lockade på honom, allt för att få honom att komma ner, men icke! Vi fick helt enkelt gå hem o lägga oss, o vänta tills morgonen, hoppas på att missen skulle ta mod till sig att klättra ner. men ingen misse på morgonen heller, han satt kvar på samma ställa o vägrade komma ner :/  vi fick då ringa till brandchefen för att låna en brandstege, men insåg att vi aldrig skulle klara det själva. Så ringde pappa som kom ner med anders också, och pappa klättrar upp på stegen och tar katten, placerar den lite längre ner, det den sen trillar ner ifrån, och när han landar kutar därifrån, till en gammal byggnad. Där han har funnits ända tills i eftermiddag, då jag gick och lockade på han o han kom fram, MISSEN MIN!

Kan tyckas låta lite fjantigt, att gå o oroa sig, men jag är sån! Ni skulle sett vad jag bölade när jag fick inse att vi inte kunde få ner honom, utan att han skulle få sitta där själv, i kylan och uppe i granen alldeles själv, HELA natten :( . När vi gick därifrån jamade han, han trodde säkert att vi bara skulle skita i honom! usch o fy! Men nu ligger han så fint på sin filt o sover, måste vart jobbigt att sitta o jama, o spänna sig för att inte kunna ramla ner! han satt ju säkert där ca 1 dygn stackarn!

INSPIRATION


Några inspirationsbilder, ska ju tapetsera om i tv-rummet snart, och jag vet precis hur jag vill ha det i stil o färger, lite fransk shabby chic! Vill ha det nuuuu!


Framkallning

Suttit och redigerat lite bilder som jag ska framkalla, som blir fina i lite ramar här o där! :)