Nu drar vi!

Nu drar vi över och grillar på grannaltanen, och sen fäääst :P



Grillfest!



Har just kommit hem från Eksjö, klippt, färgat och slingat håret! Yeah! Ikväll blir det grillfäääst :P Ska bli så gott med grillat, är vrålhungrig! Ikväll ska vi in i dimman ;) haha




Fight Back

Har just kommit ur duschen och kan konstatera en sak, att det kommer kännas i mina armar imorgon! Känns redan. Det var Fight Back, tog bra idag när vi körde hårt och länge! Men det är bra, det ska kännas att man gjort nåt! Sitter och kollar lite här på nätet, men ska snart gå och föna till håret, för gör jag inte det, så är inte håret roligt när jag vaknar, kan se ut i princip hur som helst, bebishår! Så nu ska jag gå och föna, sen blir det soffan och kolla lite på "Lyxfällan" :)

Puss hej!

Box!

Sådär, nu har jag gosat färdigt med missungarna, såå mysigt! Ska strax byta om, och sen bege mig upp till gymmet för att köra lite box :) weey ! Längtar tills imorgon, då jag ska toppa, färga och slinga håret, alltid lika kul och skönt! Åker direkt efter jobbet, och efter det blir det fäääst :)


Kaki



Köpte ju en vit likadan i lördags, tyckte riktigt mycket om den! Så beställde en kakigrön idag från Gina Tricots hemsida :) Wiiie, kommer förhoppningsvis på fredag, hoppas mina röda converse kan komma nån gång med, har blivit försenade pga det förbannade askmolnet !

17:42

Har just ätit, fick lite rester av Sackes mamma, mums! Pannkakor ihoprullade med köttfärs i, typ crepes :) eheee, och så har jag sorterat lite tvätt, slängt in lite tvätt i tvättmaskinen, och gosat med missarna! :D Onsdagkvällar brukar jag egentligen gå på Bodypump, men har tröttnat lite på det :/ även fast det är bra träning, så ger det inte mig spec. mycket. Satsar på att röra lite mer på mig istället, springa, powerwalk. Men imorgon blir det Boxmix igen :) det gillar jag!


Outfit 28/4-10


Natti natti!



Blev en långpromenad med Jossan, och så kollade vi på lite bilder, minnen :) Men nu så, är det dags att krypa till kojs strax. Ses imorgon!


Outfit 27/4-10



Tung i Huvudet!

Sitter här igen. Har ätit, plockat iordning disken, gosat en stund med kattungarna! :) De är så söta nu när de har öppnat ögonen och börjar ty sig lite mer! Tänkte jag skulle ta en liten joggingrunda ikväll igen, och mitt huvud tillåter, är så tung i huvudet :/ men det kanske rer sig, om jag får sitta en stund och vila. Om inte får det väl bli en skön promenad istället. Imorgon är det onsdag, och då vänder veckan, yippie! :D


Stolt Kattmamma

Tog en liten springtur på 25min, yeah! Så nu väntar duschen alldeles strax!

Här är min stolta Kattmamma Mysan! Ligger och vilar sig under solstolen..


Work, work, WORK!

Sitter vid datorn och arbetar. En massa ordrar blir det så blir en stund vid datorn! Ingen finanskris här inte! ¨Men det är bra det, jobbar till 17.50 idag, sen efter det är det matdags, och ikväll skulle det varit Easylinepass på gymmet, men för få som ville vara med så det blir inget med det. Så får väl ta en liten löprunda senare på kvällen! Men återkommer senare ikväll, får se vad det blir!


old. style.



Slapp-söndag, det gillar vi!

Sitter här och leker lite med bilder, har vart borta med min cykel till pappsen, punka, IGEN! CP! Har varit en skön söndag, med inga måsten, inga tider att passa, fint väder, grillad mat, SOL! Älskar att sommaren snart är här!



Jädra punka!





Tänkte, måste ju ta lite bilder med kameran. Leka lite fotograf :)



Solen skiner

Godmorgon! Solen, skiner och temperaturen stiger! UNDERBART! Ska strax äta frukost, Sacke sover fortfarande, är nog en smula bakis! Sen efter det blir det antingen en joggingtur, eller en långpromenad i solen!


GULD TILL HV71!

GÖÖÖTTT! Åker nog på att köra till Jönköping inatt när de kommer dit! WoohoooO!!! Nu äre fäääst! :P



Styles


New




En hel del bra saker!

Hamnade på Ikano huset i Linköping till slut. Sacke och Jesper hände med som sällskap :) Blen en del bra saker! Lägger in lite bilder, men sen ska jag upp till våningen ovanför och kolla på hockeyn, och sen skjutsa mor och far till Rydsnäs, och sen åter hockey. Vad det blir ikväll, vet jag inte än!


Fredagsmys!

Ska snart hoppa in i duschen, och sen blir det fredagsmys! Älskling är hos Molla och spelar krysslåda en sväng, men skulle komma hem tills " Så ska det låta" börjar, så häller upp i snackaskålarna så länge :) Blir antagligen en tripp till Jönköping för mig imorgon, fast själv hehe :P får gå det med! Vill verkligen, så jag åker själv :P Sen får Jossan och jag dra iväg en annan helg :)

Blir nog sista inlägget för ikväll, för nu ska jag ta en dusch, sen ta mig ett fotbad framför tv:n och med fredagsflöt!


Vill ha

Fast helst en vit, eller något ljusare grå!


Outfit 23/4-10




Jacka: Cubus
Sjal: Gina Tricot
T-shirt: H&M
Jeansleggins: JC
Skor: Converse

Aprilväder

Det är verkligen aprilväder idag, sol, regn, hagel, blåst! Vädergudarna kan liksom inte riktigt bestämma sig... Har just kommit hem från jobbet och få känna att helgen har börjat, det firar vi med pizza strax! Dock själv för att Sacke vickar på dagis idag :) bra där! Får se när han kommer hem, ikväll blir det nog lugnt, för min del iaf :) Fredagsflöt och tv! Nu ska jag kolla till missarna en sväng, men hörs sen!


HV71!

BRA HV71! Där satt den! Kämpa på nu på lördag så ska vi se att det blir guld! :)

Jesper och Milla har just åkt, så tänkte jag skulle krypa ner i sängen och sova nu. Imorgon är det fredag, YES! :D Och har inget speciellt inplanerat, så får väl se vad som hittas på. Vill till stan en sväng, men får se hur det blir med det. Men säger godnatt nu, för får snart hålla ögonen uppe med tändstickor eller nåt :P GODNATT!

Milla & Jesper

Strax kommer Milla och Jesper hit. De ska kolla på missarna, äta pizza och kolla på hockey. Jag ska träna mellan 7 och ca 8, men de blir kvar ändå :) Hoppas hv tar det ikväll!


Modekungen

Vill ha värme nu så man kan strosa runt i shorts! Dessa skulle jag gärna vilja ha, gillar spetsdetaljerna!


Det suger i shopping-tarmen!

Mmm, det suger i shopping-tarmen! Men snart kommer lönen, och då får man iaf unna sig något roligt, känner att garderoben är urtrist just nu! Finns massa kläder, men inget jag vill ha på mig haha :P Har just kommit hem från bodypumpen, gött! Har sån träningsvärk i framlåren sen i måndags, måste vara den där nedrans ankgången, lika dant varje gång hehe :) Imorgon blir det första passet för mig med boxmix. Har kört boxcore förut, vilket jag tyckte var skitkul, och gav mycket. Men verkade inga andra tycka, för inga kom ju, så det lades ner :( men nu har det startats ett pass som kallas boxmix, som nästan är samma. Så får väl se hur det är. Kollar på nätet på kläder och skor, vill ha massa! :D


Style by H&M


Outfit 21/4-10

När jag vaknade imorse så var det snö på backen. Bluuää! Riktigt äckligt väder idag, då åkte mössan på!


Säger Godnatt!

Nu ska jag gå och mysa lite med missungarna och sen sova. Är trött som ett as! Men imorgon kommer jag tillbaka, med en outfitbild, om jag får till någon bra :) Godnatt o sov gott!


20:14

Sådär, nu sitter jag här! Har haft fullt upp, när jag kom hem, ja då var det dags att laga lite mat, tvätta lite, bädda gå upp till affären för att handla och hämta ut paket, för att sedan få gå tillbaka igen för att jag inte hade med mig aviseringen! Så jag gick hem, hämtade aviseringen, hämtade ut paketet sen traskade jag hemmåt igen. Hoppade in i duschen, och nu sitter jag här! :) Kollar på "Dating in the dark" och ska strax gå och föna håret!


Jobbar

Sitter på jobbet och det är fullt upp här! :) Men det är bra! Ska strax börja lägga upp dagens ordrar. Hann inte med bloggen något igår kväll, slutade vid 6, åt hos mamma och pappa, träning vid 7, sen när jag kom hem satt Sacke och de vanliga och kollade på hockey, så då rycktes jag med. Riktigt spännande match. Slutade med 2-1 i sudden till HV71! Yeah! Sen var det lite mys med kattungarna såklart :) Men nu måste jag jobba, är tillbaka senare ikväll! Puss hej!

Godmorgon

Ska alldeles strax äta frukost, sen borsta tänderna och sen ner till jobbet. Jobbar länge idag, till 17.50. ! Ikväll blir det corepass nästan direkt efter jobbet, så bloggen hinns inte riktigt med ikväll!


Söndagsstek! NAM NAM!

Då var det kalaset avklarat. Alltid lika gott med söndags stek som äldre har gjort. De får till den där perfekta smaken! Sånt som man aldrig själv får, sen orkar man ju själv aldrig göra ett sånt långkok, fast än att det är så gott, och så hemgjord pressgurka på det med, ren njutning! Sen fick vi kladdkaka och grädde på det med, namnam! Nu är man mätt o go, och rätt trött med för den delen. Var skönt att komma hem till missungarna igen :P



SOL!

Snart så åker vi iväg till Kisa en sväng, kommer tillbaka ikväll. Gillar att vädret blev annat än vad prognoserna visade innan helgen! :D SOL!


Morning !

Har just ätit frukost, och kollar på "Patrik 1.5". Tycker faktiskt den filmen är rätt bra :) Ska snart pallra mig upp till affären för att köpa sköljmedel, så jag kan tvätta färdigt det jag påbörjade igår. Missungarna och Mysan mår bra, de äter o äter o sover o sover! Lance är nästan rädd för dom, har bara vart och nosat på dom. I eftermiddag ska vi till Sackes farmor och fira henne. Äta lite god mat o så. Men hör av mig senare under dagen! heej!

21:17

Mamma, pappa och Dennis har varit här en sväng och kollat på missungarna. Kollade en sväng på Körslaget. Nu sitter jag framför datorn och tittar en stund, och ska väl lägga mig i soffan snart och kolla på teve. Sacke är hos Samuel, har kollat på hockey. Hoppas han kommer hem snart! Trist att sitta ensam! Lite läskigt att sitta själv när Millenium visst gick på tv nu! Har ju inte sett alla filmerna, bara första. Men vi hörs imorgon igen! Hej hej!



New Stuff





En Trip till Tranås

Kom hem från Tranås för en stund sen, var tvungen att åka in för att min fön bestämde sig för att dö i onsdags kväll :( min älskade fön som har funnits så länge jag levt, men men. Köpte en ny idag, och den blir nog bra den med. En billig och enkel. Köpte lite annat smått o gott också. Nu så ska jag röja lite här hemma, bädda, tvätta, plocka ur diskmaskinen och sånt som måste göras! Och kela med missarna med ;) !


Upptagen med att kolla!

Sitter och kollar på dom i timmar. Kan inte få nog! Så små, så söta! Dålig bloggning blir det, men ibland så :) Imorgon ska vi se om jag inte kan få till något inlägg som handlar om något annat än kattungarna :) Nu ska vi äntligen titta på sista avsnittet av Solsidan, eftersom att tv4.se har ballat ur hela tiden!

Ses imorgon, Go kväll, eller va säger man :P


Godmorgon!

Godmorgon! Satt länge bra och kollade på kattungarna, glömde till och med nästan bort att äta! Kan sitta i timmar! Jossan och Lina var nere en sväng och kollade på dom, och hela manskåren från övervåningen! haha. Nu sitter jag och ska strax klä på mig för att åka ner till Jobbet. Men längtar efter att få komma hem till missarna igen! Hör av mig senare idag!

Puss o hej!


ÄNTLIGEN!

Äntligen har det blivit tillökning här! 8 st kattungar har fötts, dock så var det en som tyvärr inte klarade sig :/ Men 7, det är många bara det! Har inte varit med om tidigare i mitt liv att det blivit så många, inte våra katter iaf. Söta och små, nästan som små möss :) En helgrå, en helsvart och resten spräckliga, liknande Mysan och Lance. SÅ SÖTA! Kommer sitta ett antal timmar och bara titta på dom små liven!

Smög fram med kameran för att ta de första fotona!



Tees


Ett par finingar från Modekungen.se




Och en fining från chicy.se som jag gärna såg hängde i min garderob nu!


Bodypump nästa!

Så himla fint väder idag, sommaren är inom räckhåll! :D Har just ätit och är mätt som en plätt, sitter och smälter maten innan jag beger mig iväg till Bodypumpen, är inte så värst sugen på att träna men vad gör man! Man får inte låte latmasken smyga fram! Fick min fjärrutlösare idag, funkar utmärkt! Men som sagt, ett stativ saknas. Har hittat ett på netonnet. Men får se lite :)

Ska gå och byta om nu, och sen ska jag gå upp till gymmet! See ya!

Walking on Sunshine!




What a?!

Kommer inte så långt med photoshop, är nog för trött just nu för att ha tålamod till det. Just nu gillar jag mit PhotoScape! Men kommer använda mig av photoshop säkerligen, bara jag lär mig! Tids nog! Imorgon hoppas jag på att min fjärrutlösare dyker upp i brevlådan, sen är det bara att skaffa ett stativ också. En sak i taget :P

Men tror inte jag orkar sitta här mer ikväll, blivit lite mycket dator för mig idag, för mycket kodmall och stilmall! aha

Ha det bra så länge, hörs imorgon!




Looking Good!



Jacka: Cubus
Sjal: Kappahl
Tröja: Gina Tricot
Jeansleggins: JC
Skor: Converse

Snurrigt!

Oj oj oj, alla dessa koder till stilmallar, kodmallar! Har suttit ett tag på jobbet och fått hjälp av Markus att fixa till lite i bloggen. Har även installerat Photoshop på datorn hemma här nu, så sitter och försöker förstå mig på det, men det var heller inte det lättaste. Men man kommer väl på det med nångång :P Milla och Jesper var här en sväng med, hjälpte till att sätta dit skyddsfilm på deras bil :) Blir väl sittandes här en stund till så återkommer nog senare. Wish me luck!


Nytränad - Nyduschad

Då går denna dagen mot sitt slut, en dag närmare helgen ;) hehe Sitter här framför burken nytränad och nyduschad. Ska gå och föna håret alldeles strax, och sen slå mig ner i soffan jämte älskling! Imorgon hoppas jag kunna lägga in outfit bild, och nåt mer kanske. Men vart är läsarna? Ni kommer väl hoppas jag :)

Säger väl Godnatt för idag iaf, GODNATT! :D


Ihop plock

Här kommer ett litet ihop plock av bilderna som jag tog på dopet igår. Korten är framkallade och ska sen skickas till Simon & Annika! :)



Träningsdags!

Strax kommer mamma förbi, ska ta sällskap upp till gymmet för att köra ett Easy Line pass! Gött att röra på dököttet :P ehheee. Inga kattungar idag heller, wuuää! Fattar inte hur mycket större hon ska bli!

Återkommer senare ikväll! Puss o hej svejs!

Måndagsmorgon, URK!

Jahopp, nu börjar knoget igen. Måndagar och tisdagar alltså, trött trött trött. Men går ju bra när man väl är på jobbet, men biten innan. Ta sig ur sängen, ögonen liksom sitter ihop typ :P Men det har varit väldigt skönt att få ha helg och göra annat än jobba! Har varit tradera nörd i helgen, vunnit hela 3 auktioner aha :) men bra saker, säger vi ;) Nä, men en fjärrutlösare var ju iaf nödvändig till kameran, och de röda conversen förstås!

Nu så, ska jag gå och borsta tänderna, och sen klä på mig i väntan på att jossan kommer och plockar upp mig, as always! :)

hej hej!


Ännu ett dop avklarat!

Sådär, då var det dopet avklarat. Gick bra, Lucas var duktig :) God mat och tårta blev vi bjudna på också. Nu sitter jag här och tänkte kolla på sista avsnittet av Solsidan med Sacke, men tv4 play fuckar ur! Men tror att jag tar mig en långpromenad och gör ett nytt försök senare, fint väder ute med ju! :)


Dop-Outfit



Blus: Jossans
Byxor:  Cheap Monday
Skor: Stockholm DG

Morning!

Godmorgon! Har just duschat och tänkte äta lite frukost strax, sen blir det att göra sig fin inför dopet. Fick låna en blus av Jossan igår, Thank's :D Dopet börjar vid 11 i Lkpg, så vi åker vid halv 10. Men hör väl av mig senare i eftermiddag :) Bye bye!


Godnatt, sov gott, ses imorgon!

Kvällen har bestått av, tacos hos svärföräldrarna, kollat på när de spelat plump och sen upp till Jossan och kolla läget på festen. Blev inget festande för mig, känner inte för att sitta bakfull i kyrkan imorgon! hehe :P Så nu ska vi snart gå och lägga oss. Så Godnatt och sov sött!




Some Pics!



Usch o fy o blä!

Sitter här i vårt nystädade hem, men har super tråkigt! Sitter och putsar på mina naglar och lyssnar på radio. Tittar på Mysan då och då, men naae, inga kattungar här inte! Sacke är ute i Visselvik och bygger, han blir väl kvar därute ett tag till sa han, bluuää! vad ska man hitta på? ta en promenad? nae, usch är så grått och trist ute. Nu när man är ledig ska det väl vara sol och fint ute?? :P Virka kan jag ju iof göra, men usch! haha.. Just nu tycker jag visst inget är roligt!


Red ones!

Det blev ett par röda höga converse, köpte ett par på tradera igår för 329:- :D GREAT!


Stan, städ, tvätt

Har just varit i stan och inhandlat doppresent, och lite mat med Sacke :) Idag står städning och tvättning på schemat, här ska bli rent och fräscht! Har nog inte städat på en månad eller nåt, skäms på oss! haha! Men så blir det ibland.
Ikväll får vi se vad det blir, kanske en släng av fest eller bara lugn hemmakväll. Får se lite vad det blir! :)



Kvällen är räddad!

MUMS! Massa gottigott, älsklingen är hos Molle och jag sitter här med mitt snacks som sällskap! :P Katterna med förstås!



Fotade katterna, blir så underbara bilder !







FREDAG!

Äntligen är den efterlängtade och VÄLFÖRTJÄNTA helgen här. Ska bli så otroligt skönt att gå och lägga sig i sängen ikväll och veta att jag inte behöver stiga upp vid 6! Men måste upp vid kanske 9 tiden, måste in till stan och köpa present till Lucas, till hans dop som är på söndag. Ikväll blir det lugnt, tv:n, datorn och fredags snacks!



Jacka: Cubus, Sjal: Vero Moda, T-shirt: Bik Bok, Byxor: Cheap Monday, Väska: Björn Borg, Skor: Converse 

Take care, bye bye then!

Naaej, nu blir det duschen och sen tv, och sen sova. Så nu får det räcka med bloggen för denna dag :) Som sagt imorgon är det fredag, och då återkommer jag, hoppas att det är superfint väder imorgon med, bara för att det är just FREDAG!

Take care, bye bye then!


Converse

VILL HA I MASSOR!

Ne, men iaf något par till, helst de ljusgula, men vart i hela friden får man tag på dom egentligen??!

Ge mig mer randigt!


Run for the Sun!

Varit ute på en joggingtur i det sköna vädret, skönt att temperaturen äntligen är acceptabel! Man slipper pälsa på sig hundra lager med kläder när man ska ut, VÅR! :) Så nu ska jag sitta här en stund och pula, sen blir det duschen! Har ännu inte blivit några missungar, blir galen snart, vill ha dom nu! men snart blir det, alldeles snart! Vill så gärna se hur dom ser ut, färg, teckning osv. Trodde det hade blivit något inatt, eftersom att Mysan hade varit borta hela natten, och förmiddagen. Men på lunchen kom hon igen, med lika stor mage som innan! Blir bara större och större för varje dag!

Imorgon är det fredag, och det ska bli sååå skönt!


Godnatt!

Nu ska jag lägga mig en stund framför tv:n, vänta på att Älskling ska komma hem! Sängen är min bästa vän den här veckan!!! Säger därför Godnatt, eftersom att jag troligtvis kommer att somna i soffan, som alltid! ;)

Godnatt och sov gott!


Missarna


Längtar efter sovmorgon!

Sådär, då var dagens träning avklarad! 25min cykling och 45min bodypump, gött! Annars har denna dag gått åt till jobb, jobb, och ytterligare jobb. Och sen blev det mat hos mamma och pappa, för älskling är på hockey i jkpg. Nu sitter jag här och lägger in lite bilder, surfar, kollar facebook och slappar :) Längtar så till helgen nu, då jag får min efterlängtade sovmorgon LÖRDAG! :D På söndag blir det att åka på dop, Sackes brorson. Annars har vi inget inplanerat i helgen, förutom att ta det lugnt! 

Min look idag



Natti natti!

Nu så, går jag och lägger mig i vår säng med nya lakan! Så skönt, nuduschad är man också, precis som när man var liten! Myys!

Gonatt o hej! :D


Bilder från Elmia


Dekaltrim


Schleten, men kul var det!

Nu är man sliten efter hela helgen, så har blivit dålig bloggning och dåligt med bilder men slänger in ett par nu :) En salig blandning. Väntar fortfarande på att min katt ska få sina missungar, vill nu! Ser ut som att hon kommer sprängas snart haha :P Hon vaggar fram med magen.

Här är jag bakfull och fin, bilderna är tagna i söndags. Då vi gick och la oss vid typ 03.30?! och sen upp igen klockan 7 för att duscha, försöka dölja tröttheten med lite smink, och sen ställa sig i montern igen och se glad ut! i 8 timmar till! Men nu är det iaf över för denna gången! Skönt, men har varit kul!



Jacka: Cubus
Jeans: Cubs
Sjal: Bik Bok (köptes i torsdags för övrigt :) )


Sista dagen på Elmia

Snart åker vi iväg för att jobba en sista dag på Elmia, är sliten nu men det är kul! Ikväll hoppas jag att jag orkar lägga upp lite bilder, får se när jag är hemma därifrån!

TjooO!!


Morning Sunshines!

Idag bär det av till Elmia Mässan igen, och idag börjar själva mässan för alla besökare! Fredag-Måndag kommer vi stå i våran monter och sälja dekaler. Kommer bli kul! Bloggningen däremot kommer inte bli lika kul hehe, kommer vara rätt dött här de närmaste dagarna. Men gör så gott jag kan! :)

Ha det bra så länge, så hörs vi!


Elmia hela helgen låång

Idag har vi varit på Elmia och fixat färdigt med våran monter. Blir jätte bra! Jossan och jag har fixat med alla dekaler, prissatt, sorterat, plockat osv. Hoppas det kommer många som vill handla utav oss ;)