Lilleplutt...



Min lilla bääbis :) Igår gick han lite längre än han egentligen vågade, trodde att han var stor nog att hänga på de stora missarna, ropade ett bra tag på han när jag tillslut hörde något som mjauade långt borta, han var så vilse o ledsen, kändes som att han var min riktigt bebis när jag hade hittat honom, hehe :P ! myskisse! Nu så ska vi se klart det sista på Fångarna på Fortet, och sen blir det Time Out, men sen blir det nog sängen iaf :) Var skönt att komma ut och springa lite förut iaf, blev 35 min löpning, great! Säger hejdå till er för idag, vi hörs imorgon! puss o hej!


MYSIG HÖST




Mysiga stickade tröjor från Modekungen.se, hade nog köpt en om de var någon hundralapp billigare! 549:-


Smälter maten...

HEJ! Nu så har vi ätit en bit mat, gjorde kyckling i ugn med creme fraiche (paprika o chilismak), ost och feta ost, till det hade vi ris! :) Mums! Har slängt in lite handdukar på tvätt, och nu sitter jag här och smälter maten lite, tänkte att jag skulle ge mig ut på en löprunda om en stund, men först måste maten lägga sig! Nu ska jag kolla runt lite på nätet, men jag är tillbaka ikväll efter löprundan!

Outfit 31 Augusti 2010




Jacka: Cubus
Halsduk: H&M
Kort t-shirt: GinaTricot
Linne: JC
Jeans: Crocker Pep
Väska: Accent


07.39 Godmorgon!



Godmorgon! Sitter här på jobbet som vanligt, och ska lägga upp dagens ordrar :) Mår ännu bättre idag, GREAT! Skulle ta outfitbilder imorse, meeen kameran dog :/ så tar dom på lunchen eller något, o lägger upp dom i eftermiddag! Vi ses då, ha en fin dag!


H&M




Det blev detta denna gången från HM, Smått o Gott :)


Hej, o Godnatt!



Men HAJ! Nu så har jag tränat, duschat och kollar just nu på Fångarna på Fortet, och surfar lite emellan :) Idag hejar jag på böndera ;) Ska kolla lite på HM nu, Jossan skulle visst klicka hem lite grejer så tänkte kolla om jag skulle ha något! har inte så mycket mer att komma med idag, ska kolla klart på programmet och sen föna håret, sen blir det nog sängen, imorgon är det tisdag, då tar vi nya tag! Säger puss o hej!

07.00

Godmorgon! usch för måndagar :/ vill bara gå och lägga mig i sängen igen, och gosa ner mig under täcket! hmm, men men. Nu väntar ännu en arbetsvecka innan helgen kommer åter. Är fortfarande förkyld och lite hostig, men tror att det börjar bli bättre iaf :) Idag slutar jag vid 17.50, och efter det är det förhoppningsvis easyline träning som väntar, om det inte blir inställt pga för få anmälda, isf skjuter jag på träningen tills imorn! Meen nu ska jag borsta tänderna och klä på mig, vi hörs senare ikväll! Ha den bra dag!

pic.



Dags för söndagsflöt i soffan, imorgon är det måndag och ny arbetsvecka igen, bara gilla läget! :) Ha det bra!

Stadsfest










Några bilder från gårdagen, de allra roligaste bilderna tas ju aldrig, iom att kameran läggs ner i väskan i god tid, vill inte riskera att demn blir förstörd!

Halvseg...

Morgon Morgon! Har just ätit en macka, och ska snart ta och fräscha till mig lite, då vi ska ut till Visselvik på lite kalas, inte en så lämplig dag att lägga det på med tanke på att på övervåningen höll efterfesten på till 7 på morgonen!!! Själv blev jag aldrig så värst full, fick så himla ont o magen och mådde illa o skit precis innan vi skulle bege oss ner till torget :/ vet inte var det var, men kallsvettades, mådde illa, från båda hållen, fick ett litet sammanbrott på toaletten, lipade o grejer! Men sen gick det faktiskt över? Vet inte var det kom ifrån :/ så gick till statt en sväng, var väl "sisådär" roligt, var ju typ nykter hehe :) Kom väl hem mellan halv3-3, har typ vart vaken hela natten pga hög musik från övervåningen, men men :) Jag är tillbaka ikväll någongång, vet ej när jag är tillbaka från kalaset, men efter det så måste vi in till Eksjö, och hämta våra bilar! Ha det bra tills dess! :D

Outfit 28 Augusti 2010






Jacka: HM  Skjorta: BikBok  Jeans: Crocker Pep  Skor: Have2have.se  Smycken: JC,Lindex,BikBok

Nu blir det party i Eksjö, hörs imorgon! HA EN FIN KVÄLL!

HEJ PÅ ER!


Hej på er! Har just varit ute på en promenad med Jossan och en hund :) Ikväll blir det Eksjö Stadsfest, och helt enkelt fääst :P Så tänkte att jag skulle göra mig iordning i snigletakt idag, i brist på annat. Vet inte riktigt än när vi drar men får se lite, Tar med mig kameran! Blir alltså dålig bloggning idag, men hoppas på lite bättre imorgon då det är slapp-söndag, och bakis-söndag! Men jag hoppas att ni får en bra lördag! Kram!

Fredagsmys!



Nu blir det fredagsmys, till en början själv med ostbågarna och chipsen, men om en stund kommer Sacke hem från fotbollen, MYS! :) Äntligen helg!

NEW STUFF!






Mhm, lite nya grejer :)Crocker Pep-Jeans, rekomenderas verkligen! Underbart sköna. stretchiga, snygga tvättar och billiga, 399:-! Köpte parfym, eftersom att min var slut för längesen, och kolla vilket erbjudande, två små till priset av en stor, och då har jag 2 olika dofter, GREAT!

BACK!

BACK! Kom hem från stan för ett tag sen, har röjt undan lite här hemma o så! Åkte in med Sacke, men blev att jag åkte med Jossan hem, vi möttes visst på JC? ovanligt? ne...  :P Visar vad jag köpte för något sen! Bla en bh med korsrygg, som jag letat efter i flera år, NÖJD!

MORGON!

Godmorgon! Nu har jag varit vaken ett par timmar, och jobbat ett par. Just kommit tillbaka från fikat, så nu blir det arbete av innan vi slutar vid 13.00 :) Åker nog in till Tranås en sväng då, kolla lite med Sacke :) Mår lite bättre idag, bättre än igårkväll iaf, men blir ju nästan alltid så att man mår sämst på kvällen. Annars så blir det nog en lugn kväll, och jag uppdaterar framåt kvällen! Ha en bra dag!


BENJAMIN BUTTON



hejen! mår inte allt för bra, ont i kroppen, täppt och huvudet är mer än tungt! Har legat i soffan sen jag kom hem, har kollat på "Benjamin Button", det är verkligen en helt otrolig film, mer genomtänkt film vet jag inte om det finns! Rekomenderar er att se den om ni inte har gjort det! Nu så tänkte jag att jag skulle sitta här en sväng och kolla lite, men sen blir det att lägga sig igen, bäst att vila så att man blir frisk någongång! HEJ!

Ger inte upp i första taget...

Godmorgon! gaah, ville absolut inte gå upp idag. Näsan var täppt, halsen var hes och ond, men jag tog mig upp! Ger inte upp i första taget, känns oftast bättre efter att man vara uppe en stund, och det stämde idag. Nu har näsan släppt lite, men sitter fortfarande långt där inne nånstans, så jag tar mig ner till jobbet om en stund. Jossan kommer förbi och hämtar mig, kände inte för att cykla ner i det här rusket! Ikväll så hade jag ju tänkt att träna boxmix, meen tror inte att det blir så nu när jag blivit förkyld, bättre att vänta så att jag blir frisk istället! Nu ska jag ta och borsta tänderna, men hoppas att ni får en fin dag! puss hej!

Täppt, Godnatt!

Nu går jag och lägger mig, blir allt mer täppt! Så bäst att försöka sova bort lite utav det! Men ses imorgon! Puss hej!


.



Ooh, gillar dessa! Dem blåa är väldigt intressant!


Outfit 25 Augusti 2010




Så, är nu hemkommen från storhandling i Tranås, är trött som ett as! Har åkt på någon slags förkylning med, så är helt seg i huvudet, är inte så värst täppt men känns som att det sitter i bihålorna eller nåt :/ hoppas det går över fort! Tänkte att jag skulle lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv jämte älskling, och kolla på Fångarna på Fortet, får inte missa nåt avsnitt ;) Ska fila till naglarna med, och lacka lite!


HEJ!

Hej! Slutar alldeles strax, men efter det åker Sacke och jag in till Tranås och handlar mat, urk. ogillar att storhandla, men men! Ses ikväll, då kommer bla dagens outfit upp! Ha det fint tills dess! puss o hej!

pic.



Säger hej o gonatt för denna tisdag, imorgon är det onsdag och då vänder veckan! Sussa sött! kram på er!

TWO



Mm, leker lite med redigeringen. Men nu FÅNGARNA PÅ FORTET! :D


COLORS



HEJ! Sitter här och fördröjer tiden tills Fångarna på Fortet börjar, tyckte det var så himla kul igår! Idag har vi ätit "sommarmat", och så har jag tvättat och grejat. Nu sitter jag och kollar runt lite som vanligt, kollar lite bloggar, tänkte jag skulle leta reda på lite tips om photoshop, kan ju inte så mycket om det än och skulle gärna vilja lära mig en hel del! Sitter också och funderar på vad man skulle kunna hitta på här på bloggen framöver, lite inlägg o så. Har ni tips så kom gärna med det, men tänkte att jag någongång kan göra ett inlägg på några av mina favoritplagg, tål att funderas på. Men finns ju en mängd olika grejer man kan göra!

AT MY JOB







Färgglad arbetsmiljö! :P



Färdiga dekaler, väntar på att bli sorterade, packade och skickade!


haha, vad vi gör när ingen ser ;) nee


En jäkla massa dekaler som ska göras, flera tusen!


Outfit 23 Augusti 2010





Jacka: Cubus
T-shirt: HM
Jeans: Crocker
Väska: Accent
Halsduk: HM
Skor: Converse


NOSTALGI

Dagens träning: En snabbis, vilket innebar 20min cykel 15min magövning + armövning

Ååh, mer Fångarna på Fortet och mer nostalgi åt folket! Satt klistrad framför tv:n! Nu så har jag fönat håret och vill så gärna färga håret NU! Men har fått en tid den 10/9, men fick hon återbud skulle hon ringa, hoppas hoppas!  När jag har snurrat in på något, så ska det hända snabbt, kan verka lite jobbit, men så är jag! samma om jag kommit på något klädesplagg jag vill ha, då ska jag ha det direkt, inte vänta tills man har pengar eller så, ne, nu, direkt! Meeen, nu säger jag hejdå för idag, ska kolla vidare på Time Out här nu :) Imorgon är det tisdag, en dag närmare helgen ;) Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon! puss o hajj!

TV var så mycket bättre förr!

Har just ätit, är småsur för att passet blev inställt pga för få anmälda, vad är det med folk?! Men tänkte gå upp en sväng ändå och köra ett pass på cykeln och lite magträning mm. När jag kommer hem blir det direkt duschen, och sen slänga sig i soffan framför tv:n för att kolla på "Fångarna på Fortet" YAY! Ska bli kul, så fort man hör introt så tänker manpå när man tittade på det när man var liten, man hade tagit på sig pyjamasen, mamma och pappa ställde fram fredagssnacks, och hela familjen var samlad för att titta på programmet, så mysigt! Tv var så mycket bättre förr, om jag får säga så! Mycket bättre helgunderhållning, och tv-serier! Menar, vart tog alla svenska såpor vägen? Skilda Världar, Tre Kronor, Rederiet, Nya Tider, Vita Lögner osv. Kan vara kul att ha någonting att följa :)

Men nu mina vänner ska jag ta och byta om och dra till gymmet! Hörs senare ikväll, efter "Fångarna på Fortet" !

NY HEADER

Så där, nu har jag bytt till min nya header. Var tycker ni? :)

06.55

Hej! Sitter här och har just ätit lite frukost, har knappt vaknat än känns det som, en riktigt seeg måndagsmorgon, trots att det är blå himmel ute. Ska strax borsta tänderna och klä på mig, för att pallra mig ner till jobbet. Idag blir det jobb till 17.50, efter det blir det träning, corepass! Så vi hörs väl ikväll någongång, när jag får tid! Ha en fin dag!


helgens sista timmar...



Nu så har vi varit uppe och handlat lite söndags-flöt, vilket innebär, ostbågar! :D Så ska slänga mig i soffan och känna på helgens sista timmar innan det är dags för jobb igen. Kommer att bli kämpigt att ta sig ur sängen imorgon, meen that's life! Hoppas att ni har haft en superbra dag, så hörs vi imorgon! Puss!

Fotbad!



Efter en kvällspromenad passade jag på att skämma bort mina fötter med ett fotbad med fotsalt, skönt! Sitter just nu och diggar till bra musik som de sjöng på bröllopet igår, det var inte direkt ett vanligt bröllop, det var jättehäftigt. Var ett band som spelade, och som utgångsmusik hade de en "poplåt", kändes nästan som om man var med i en amerikansk romatisk komedi eller nåt :P

.


Är med och tävlar om denna söting, meen vet inte om chansen är så stor att jag vinner, men kanske är turen på min sida denna gång :) Delta i tävlingen här: http://lazybitch.blogg.se/2010/august/ny-tavling.html?_tmp=8f48a003437cc16e98f387393cffd32ce3218b7f

CARDIGAN



Långa mysiga cardigans till hösten, perfekt till ett par slimmade jeans eller tights!


Kräftskiva


Stolt över min Västerbottenostpaj med kantareller! Mums var det!









Josephine


Outfit Kräftskiva



Sorry för suddiga bilder, men blir väl lätt så när fotografen tagit sig ett par drinkar eller så ;) haha, ne men svårt att får bra bilder i mörker. utan blixt! Men här ser ni ju iaf vad jag hade på mig, toppen från GinaTricot, tights från Monki, skor från Duffy.

Gomorron!

Godmorgon! Hann aldrig med bloggen mer sen igår, blev lite stressigt innan vi åkte :P hehe, men det kommer bilder från festen senare, nu ska jag äta lite frukost och slöa! ses senare!

later...



Nu så ska strax mamma och jag åka en sväng, när jag kommer hem ska jag göra en Västerbottenostpaj med Kantareller dagen till ära :) Ses senare!

Outfit 21 Augusti 2010




Tröja: GinaTricot
Tights: GinaTricot
Klocka: Ur&Penn
Väska: Accent
Skor: Skopunkten


11.19

Gomorgon! Har varit vaken någon timme, har ätit frukost och duschat och gjort iordning mig. Ska ut och kolla på Bröllop i NorraVi med mamma, Milla är på det bröllopet. Så lägger in en outfit sen vad jag har på mig. Sen ikväll blir det kräftskiva, yaay! Ska bli gott med kräftor, så då blir det partaj! Så kan bli lite dålig bloggning idag, men kommer iaf lägga in min outfit nu, och den jag har på mig ikväll. Ha en bra dag!

Godnatt!

Nu säger jag Godnatt, mina ögon börjar sega ihop nu efter allt datasittande! Men vi hörs ju imorgon, sov så gott!

Min nya Header?



Gjorde ju en header för ett tag sen, och provade den, men blev inte nöjd, det var liksom för "kal", men har suttit ikväll här och fixat lite. Har kommit fram till den här. Ni kan väl tycka till lite vettja? :)

NEW STUFF


H&M 149:-


H&M 59.50:-


Skogens guld







mmm, så här såg det ut efter dagens tripp i kantarellskogen :D Så det har jag fixat nu en stund, så nu ska jag smörsteka dom och sen in i frysen! :) Det här är ju bara början, lär bli en del i höst! Gott att ha i vinter när man blir sugen på en kantarellmacka!

Uppdaterar igen senare, fick hem en påse från HM som jag beställt, ska visa vad den innehöll :) SES SEN!

Morsning korsning!

Sitter på jobbet, har just lagt upp alla dagens ordrar med "Doj Dojs Hotell" i bakgrunden! haha :P "Rulla mig i kräftsmör o kalla mig förrätt", mm det är humor det ;) Idag är det fredag, johoo, betyder att jag slutar vid 13.00 och att helgen kan invigas. Hör av mig i eftermiddag! Ha en bra dag!

swomp

Nehee, om jag skulle ta och gå och lägga mig. Dagens träning blev: 30min på träningscykel, 45min boxmix. Det känns bra! Nu är det igång på riktigt igen! Imorgon är det fredag, och efter jobbet ska jag och Sacke ut och plocka kantareller, om det inte ösregnar förstås, men tror att det har ploppat upp en del i skogen nu, dags att fylla på förrådet lite! Men ni får sova så gott, så hörs vi imorgon! puss hejj!

MANGA



Chefen på jobbet fick hem dessa bilder i helgen, var en nerifrån Kina eller något som han skickat bilder på oss till, och sen hon ritat av. Ganska kul faktiskt! :) Kan ni se att det är jag? hehe!


HÖST / VILL HA OUTFIT



Kläder från Monki, skor från DinSko, armband + väska från Modekungen.se


Mässbilder



Jossan fick ragg direkt ;) haha!




Någon som hade snott Jossans idé, MORR!








Tappade bort våra kollegor, eller tappade dom bort oss?


Vem orkar redan börja tänka på JUL?!




Jag är besatt av långt hår... haha :P



DEKALTRIM, here we come haha!


Hemkommen nu

HEJ! Nu har vi kommit hem från mässan, så fick sluta tidigare idag! Har varit hemma en stund nu, och när jag kom hem möttes jag av den död stackars ekorre på trappen, nedrans katter! De får jättegärna ta möss, men inte söta små ekorrar! Sen har jag damsugit nere i tvättstugan en sväng, och slängt in lite tvätt, så nu tänkte jag att jag skulle bädda och röja till lite här hemma och sen sätta mig en stund vid datorn! Ikväll blir det boxpass, great! hörs senare!

Godnatt, sov gott!


Testbild, tips från http://angelicablick.se/ !

Kom hem för en stund sen, och alldeles strax blir det sängen för min del. Imorgon ska vi på Mässa med jobbet, reklam mässa typ. Ska bli kul att göra lite annat :) Tar med kameran men! Men ni får sova så gott, så hörs vi imorgon! Puss hej!!

17.21

Namen haj! Sitter här och smälter maten lite, kräftsoppan som blev över från igår :) om en stund ska jag och mami in till Milla o Ludde, hjälpa Milla färga håret och fika lite kanske? ;) Lillkissen kom just in med ett större flugfä, och var skitmallig! haha, är ju alltid något. Så nu så tror jag att jag ska slita på mig något bekvämare och sen ringa till mamma och se när vi ska åka. Får se om jag slänger in något inlägg när jag kommer hem sen! Ha det fint!

In Work!

Godmorgon! Sitter på jobbet och ska lägga upp :) Skulle bara säga Godmorgon, men vi hörs i eftermiddag!

Time for bed now...



Mhm, nu väntar sängen. Sacke sover på soffan just nu, så ska väl börja med att väcka honom :) Gick en runda med Jossan med som sagt, och usch vad kvalmigt det är ute, det går ju aldrig över! Ne nu får det gärna bli lite kallare om det ska fortsätta att vara så här kladdigt! Meen, nu sängen, imorgon väntar ännu en dags arbetet! Godnatt på er!


HM TISCHA


Kräftsoppa!




Idag blev det kräftsoppa till middag, namnam! Var längesen! Så nu är jag en aning mätt, men ska strax ta en promenad med Jossan :) Tillbaka senare ikväll!

Outfit 17 Augusti 2010




Tröja: JC
Linne: HM
Jeans: Crocker

Föna? URTRIST!

Uuusch, sitter här med min handduks-turban på huvudet, och har den tråkiga delen kvar, FÖNA! är det bara jag som tycker det är urtrist??! bluää, beklagar mig lite här nu. Men det är väl bara ta tag i det, efter det blir det sängen, är lite sliten så här efter första arbetsdagen efter 3 veckors semester :) Men som sagt, skönt att komma igång med alla rutiner igen! Men hoppas att ni har haft en bra dag, vi hörs åter imorgon! Puss hej!

Bilder från Lördagens fest




Träningsdags



Hej! Nu så har jag just ätit en bit mat, och ska strax byta om till träningen! Äntligen kommer passen igång på riktigt :D Så ska iväg och svettas lite, sen blir det dusch men sen ska jag se om jag kan knåpa ihop något inlägg, kanske lägga in bilder från i lördags som jag inte riktigt hann med igår ;) Men nuu, byta om! ses sen!

GÄSP

GÄSP, mm skulle man lugnt kunna säga. Att få sova hur länge man vill är underskattat! Men nu är jag uppe iaf, och har ätit frukost och gjort iordning mig för att strax kila ner till jobbet :) Hoppas ni alla får en bra dag! KRAM

Knog imorgon


Våran söta lillkisse!

Mhmm, nu så har vi ätit lite nudlar och kollar på tv. Blir sängen tidigt idag, imorgon börjar knoget igen! Men ska bli skönt att få ordning på livet igen, komma in i rutiner o så, det som tar emot mest det är det här med att man måste ställa klockan igen, och inte få sova så länge som man vill. Men that's life! :) Så säger hejdå för idag, hörs imorgon!

Mosters söta





NEW



Tröjan jag köpte igår på JC, gillade inte färgen för bara några månader sen, men tycker faktiskt att den färgen är HELT OK! :D

JUST NU - Barnvakt


Gårdagens stan-outfit!




Jeansskjorta: Carlings
Tights: GinaTricot

smått bakfull...

GODMORGON! Gårdagen blev fullbokad, så bloggen hanns inte med igår heller :/ Sitter här, lite smått bakfull efter en lyckad fest, och det kurrar i magen. meeen, brödet är slut här hemma, buhuu, orka åka upp till affären nu! Men har väl inget val. Kommer lägga upp några bilder från igår, och gårdagens outfit när jag var på stan, men hann tyvärr inte med att fota partyoutfiten. Köpte även en tröja på JC, som jag ska visa sen. Men nu, ska jag försöka att ta tag i mig och åka upp till affären, ses senare!

HEJ!

HEJ! Sorry för dålig uppdatering igår, men det började åska där på eftermiddagen så stängde av datorn, sen åkte jag in till Milla och Jesper. Myste med Ludde och spelade plump :P Idag så ska jag åka in till stan med mamma, och börja med att fika med Milla och Jesper på stan. Sen när jag kommer hem är det nästan dags att börja göra iordning sig för kvällens fest. 25+30års fest, så det blir nog livat. Ska försöka ta outfitbilder både nu när jag åker till stan och sen när jag har gjort iordning mig för fest :)  Ha det bra sålänge!

Dags att städa.....


Monki Outfit




Jag gillar Monki's höstkollektion!


Morning!



Morning! Har just stigit ur sängen, skönt att jag vaknade lite lagom idag, prick kl 9.00 faktiskt :P Min mage kurrar så dags för lite frukost snart. Sen ska jag fundera på om jag orkar ta mig en promenad, annars idag så måste jag faktiskt ta tag i det här med att städa :/ damma framförallt. Men kommer väl att vara här under dagen, så uppdaterar väl under dagen! KRAM

Dusch, sen soffmys!

Dagens träning: 20 min löpning, 45 min box

Jupp, nu fick kroppen vad den tålde! SKÖNT, om man bortser från huvudvärken jag fick, men den är borta nu. Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv, själv eftersom att Sacke är hos Molle och kollar på hockey, ska nog ta fram mitt stickeri, så jag blir klar med halsduken som jag började med förra sommaren ahah :P blir aldrig av att jag tar fram det! Men hoppas att ni har haft en bra dag! kram på er!

RANDIG HÖST



Randigt håller i sig, och dessa två gillar jag! Mysiga och snygga hösttröjor! HM


Före - Efter


Före

Efter!

Idag har jag både målat två bänkar, och sprayat denna korg vit som jag hittade i boden, tänkte jag skulle ha lite tidningar och sånt i, i köket :) Mm, solat lite har jag gjort idag med, blev ju finare väder än vad det har sagts! :D Det gillar jag, och något som jag gillar ännu mer att att det är boxmix ikväll, ska bli så skönt att börja träna på riktigt igen!


pic.


Godmorgon alla glada!

Godmorgon! Idag var första dagen på denna vecka som jag kunde somna om, och sov tills nu! Idag är det någorlunda  väder, så blir väl att vara ute och göra lite nyttigheter, men nu ska jag börja med att äta frukost! Ha en fin dag! :D kram!

Läggdags, Godnatt!

Nehe nu är det läggdags! Har suttit och kollat på bilder, haha och garvat! att vissa bilder är helt otroligt roliga, kanske delar med mig av dom, om jag får tillstånd haha! Godnatt och sov gott! :D KRAM

Mysfaktor - LJUS






Nytränad


bilden är tagen på Dansbanskampen som vi var på hösten 2009!

HEJ! Nu är jag här :) Var ju som sagt hos mamma och dom en sväng idag, och efter det cyklade jag ner till jobbet för att göra ett par skyltar och hälsa på mina kollegor! Jenny bjöd på tårta på sin födelsedag med, mums! Nu har jag just kommit hem från gymmet, cyklat 45 min, pjuh! Dricker vatten och knager på ett äpple, internet fungerade inte förut :/ så nu sitter jag här och tar igen det jag missat haha ;) Sitter nu och lyssnar på massa musik, bugg självklart. Nu tänker väl alla, va? dansband? men JA, det är bra musik! :D Iaf bugglåtarna, blir så glad och festsugen när jag lyssnar på det! :D

Outfit 11 Augusti 2010



Morgon! Har just fönat håret och fräschat till mig lite och ska snart bort till mamma, träffa ludde, luna, thea, milla o jesper :) Fika och mysa lite!

Observera ringen jag har på mitt finger, JA det hände i måndagskväll, fast datumet är 100810! Vi är nu förlovade!


Dagens sysslor



Skrapat och slipat de två bänkarna som jag ska måla om! Blä, varför är alltid förarbetet så himla tråkigt??



Tvättat och vikt tvätt, men en överfull tvättkorg klar idag, GREAT! Missen ska givetvis vara med överallt, sötnosen!



Lagade mat, som först skulle blivit kräftsoppa, men självklart så var kräftosten, den huvudsakliga ingrediensen slut på vårat bajskonsum, så fick bli Korvstroganoff med Basilikasmak ist, gick ju iof lika bra, men störande när inte saker finns!!!

Var ute och gick med Jossan med en sväng, prata av sig lite, både hon och jag, SKÖNT! Säger nog Godnatt till er nu, för tänkte jag skulle sätta mig i soffan, Godnatt! :D (ser även att jag börjar få lite fler läsare, mycket kul!)


Gårdagens Outfit



Såhär såg jag ut igår när vi var och åt i Tranås!

Tröja: GinaTricot
Tights: Monki


GILLAR

Hello! Det blev fint väder tillslut, och jag fick faktiskt steka lite :D Men kommer in lite bilder ikväll på vad jag har sysslat med idag :) Nu ska jag fundera ut vad vi ska ha till mat idag, men hörs ikväll, tills dess, ha det bra!

pic.


Svenskfilm-älskare

Godmorgon! Ska strax äta frukost, kollar på " Änglagård-Andra sommaren", en utav mina favoritfilmer, såg på första igår morse, jag är en svenskfilm-älskare! Jahopp, idag så sa väderrapporterna att det skulle vara någorlunda fint väder, men just nu syns ingen sol till men hoppas på att den dyker upp sen :) Nä, nu kurrar magen, och efter frukosten ska jag ta mig en promenad, gå av mig planksteken som vi tryckte i oss igår ;) ! ha en bra dag!

andra sidan



Har just kollat på "Det Okända" var riktigt kusligt idag, men kan inte sluta tycka att det är intressant! men är glad för att jag inte kan se "den andra sidan"!  Idag har vi varit inne och ätit plankstek i Tranås, himla gott var det, mätt som en plätt blev man! :) Nu så är det väl strax sängen och film som gäller, så jag säger Godnatt och hej för idag!

ny hårfärg?



Börjar bli riktigt sugen på att färga håret i en lite mörkare nyans, typ som bilden fast med lite mer röd ton, fast inte rött men aa, ni fattar hehe :)


YEAH!

Sådär, ett cykelpass på 60 min avklarat, gött att svettas, och det kan jag lova, att det gjorde jag, GÖTT! Nu så ska jag ta och varva ner lite här framför datorn med ett stort glas isvatten, sen så ska jag pallra mig ut och fortsätta rensa grusgången!

kan inte somna om...

Godmorgon! Vet att jag är uppe alldeles för tidigt för att ha semester, men kunde inte somna om när Sacke gick till jobbet. Tänkte att jag skulle lägga mig i sängen en liten stund till och kolla på film, och sen äta frukost, och sen bege mig upp till gymmet för att svettas lite! Nu drar snart passen igång och det ska bli så sköönt att få komma igång med träningen igen! Men hör av mig under dagen! HEJ!




TACO

Nu är jag proppmätt, Sacke och jag gjorde oss lite tacos och det var lika gott som vanligt :) Nu så ska vi öppna chipspåsen och ta fram dipskålen och flööta framför tv:n, imorgon börjar Sacke jobba, skönt, för oss! Ha en fortsatt bra kväll! :D KRAM


Khaki



En jacka i khaki, det är något som jag kommer införskaffa mig i höst! Här har ni några godingar!


Outfit 8 Augusti 2010


Jacka: Cubus
Tröja: GinaTricot
Tights: GinaTricot
Kängor: Have2have.se

Nu ska jag gå och kolla på när älskling spelar fotboll, hörs ikväll!


HEADER



Fixar med en ny header, tror jag har kommit fram till denna. Vad tycker ni?

pic.



I brist på annat så håller jag på och fotar lite för mig själv, hehe :P vad tycks?


Tråkväder

Hej hallo! Idag är det verkligen tråkväder, bara regner och regner! Jag har just fönat håret och ätit frukost och kollat på "Under Solen". Idag blir det väl att pyssla lite här hemma eftersom att vädret är som det är. Men får se vad som händer, ses!

Natti Natti



Nu blir det sängen för min del, trött efter att ha suttit här en bra stund och bara slöat! Sacke är på fääst, så sitter i min ensamhet :P Han kommer väl strax hem hoppas jag, gillar inte att vara själv, på kvällen!
Hörs imorgon, GODNATT!


Sweeties


 

Dessa små sötingar beställde jag alldeles nyss från en himla bra sida www.hemkansla.se !
Massa underbara ting!


MALLIG



Är mallig, för jag har sytt ett alldeles eget kuddöverdrag, alldeles själv haha! Det kunde t o m jag lyckas med, så nu sitter jag på tradera och tänkte köpa ett antal olika tyger och lite spets och sy lite till :) var ju faktiskt kul att trampa på symaskinen!



Outfit 7 Augusti 2010




Åker nu ut till Rydsnäs marknad med mamma, tillbaka i eftermiddag!


white transparent


Tror jag ska klicka hem en sån här från HM, för endast 99:-! Bara frågan om vilken storlek...

Nheee, såklart så är det sen leverans på denna, damn. Kan jag lika gärna åka till butik och köpa!


Rodd







Ikväll var jag med Mamma och Pappa i Norravi och kollade på Sommarodden :) Det var faktiskt ganska kul att se, blev dock lite kallt framåt kvällen, så var skönt att komma hem i värmen! Fick sola lite idag med, även fast det dröjde ett tag innan solen kom fram, men en stund fick jag iaf! Sen har jag faktiskt börjat rensa våran "grusplan", så fint så fint, kul att göra saker när man ser skillnad. Imorgon så blir det nog att åka på Rydsnäs marknad en sväng, om det inte regnar eller om det inte är strålande sol för då vill jag sola!

Får se om det blir mer med bloggen ikväll, annars så hörs vi imorgon! HADE!


Outfit 6 Augusti 2010




Topp: HM
Shorts: Avklippta GinaTricot jeans (fick en impuls)
Väska: Accent
Skor: Converse
Klocka: New Yorker


Godermorgon

Godmorgon! Har just vaknat, gosat med katten en stund, han är som gosigast på morgonen! Ska alldeles strax äta frukost, sen får vi se vad som händer. Men tror jag ska börja även denna dag med en promenad, var riktigt skönt, att komma igång! Hoppas att molntäcket spricker upp lite med, så man får lite sol. Men hör av mig under dagen!

LuddeKudde




Mosters söta Ludde!

Har myst med Ludde idag :) Var faktiskt barnvakt i en hel timma hehe! Ikväll har jag varit hos mamma och pappa och ätit och fikat, mys! Nu tänkte jag att jag skulle in i duschen. Imorgon hoppas jag på sool hela dagen, eller ja, åtminstonde förmiddagen! Blev inte så mycket med bloggen idag, men har haft annat för mig :) Ha en fin kväll!


Morgon



Hej! Imorse när jag vaknade så fanns det inte ett moln på himlen, yippie tänkte jag. Gick upp och fixade till frukost, kokade till och med ägg! Tog mig sen en morgonpromenad i solen, helt underbart var det! Sen tänkte jag att jag skulle lägga mig i solen, meeen vad dyker upp? om inte en jädra massa fula moln! Så blev inte länge, men får väl springa ut emellan molnen, bara för att! GAH blir trött!

GODNATT



Så, nu så ska vi kolla på "Snabba Cash" som vi började kolla på igår, men båda somnade hehe :) Men vi hörs som vanligt imorgon igen, sov gott! HEJ!

Hösten



Vill egentligen inte längta efter hösten, men när man ser alla höstkläder, blir man inte annat än kär!


Kolmården




Hemma

Halloo! Är nu tillbaka från trippen :) Det var kul, förutom att all djur var smått trötta förutom aporna! och så blev jag upptvingad i linbanan, och jag som är höjdrädd, blä! Men det gick ju det med till slut. Nu är man rätt mör i kroppen efter att ha strosat omkring och suttit i en bil med, har inte bestämt mig om jag ska ta en promenad eller inte, men blir nog det ändå :) Bilderna från dagen kommer väl in ikväll tror jag. SES!

Kolmården, here we come!

Hej! Idag ska vi åka till Kolmården och kolla på alla fula/roliga djur :) Så kommer tillbaka ikväll någongång! Ha en bra dag allihop! KRAM

outfit 4 augusti 2010




Jacka: HM
Tröja: BikBok
Tights: JC
Skor: Converse
Väska: Accent


Transparant



Skitnöjd med min nya transparanta skjorta, stilrent!


.


har inte så mycket för mig



Hej på er! Idag gick jag väl upp vid 10 tiden, åt frukost och fram tills nu har jag gått och pysslat lite här i hemmet, Tvättat, diskat, bäddat osv :) Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på? Är ju inte så värst kul väder ute, fast det regnar ju inte, men hade gärna sett lite sol! Tänkte jag skulle sätta mig ner och måla till naglarna lite, sen får vi väl se vad denna dag har att bjuda på! :)

19.20



Har just duschat, efter att ha tagit mig en powerwalk, dags att börja röra på sig när man varit ute och ätit så mycket gott! Kollade på filmen "Farsan" förut, tyckte väl att den var sådär, och nu så ska vi kolla på Wallander-Indrivaren och mysa ner oss i soffan. Blir nog inte mer med bloggen idag, så säger Godnatt, vi hörs imorgon!


New


'

Alltihopa från BikBok, skjortan är svart transparant, syns inte så bra på bilden!


Universeum












Falkenberg/Göteborg




Tog inte så mycket bilder i Göteborg, men några fina bilder på utsikten från hotellrummet på Gothia Towers Hotel fick jag med :) Kom på att jag glömde skriva att vi var på Universeum också, ska lägga upp bilder på de fula/fina djuren med :) och som ett par utav bilderna visar, så hade vi turen på våran sida igen och vann choklad!

Godmorgon!

Godmorgon! Har just ätit två smörgåsar här vid datorn :) Läst lite bloggar och kollat facebook, den vanliga rundan hehe :) Vaknade imorse av att det ösregnade ute, bara öste! usch, är det den svenska sommaren som har kommit? Fint till min semester, :/ buhuu. Men men, bara att göra det till det bästa. Idag ska jag lägga in alla bilder från resan och lite annat kul kanske, jo köpen med ja :)

Hej, och Godnatt!

Hej! Är nu hemkommen från trippen, blev både Falkenberg och Göteborg. Har varit jätteskönt att få komma iväg några dagar. Åkte kl.7.00 i fredags morse, direkt ner till Göteborg Nordstan, visar vad jag köpte där imorn :) Kommer även bilder från resan då med! Efter en stund på Nordstan så drog vi oss ner till Falkenberg, till hotellet och fräschade till oss, för att sen bege oss till restaurang Gustav Bratt. Åt en underbart god pepparstek med pepparsås, och potatisgratäng, helt sjukt gott! Efter det var det dags för vallarna " En mor till salu" var titeln! Regnade i princip under hela föreställningen, fast det gjorde inte så jätte mycket, för de är lika roliga som vanligt! Började lördagen men en god hotellfrukost och sen åkte vi upp till Götet igen, tog in på Gothia Towers Hotel, och gick en tripp på Liseberg, och vann en jeevvla massa choklad, NAM! + två st blomkrukor :) hehe. Sen åt vi på Joe Farelli's, och det var supergott! Sen var det sängen som lockade, man blir trött av att bara gå omkring! Även denna dag började med en god hotellfrukost, men vi gick även en sväng på Nordstan, men sen åkte vi hem. Köpte med oss lite räkor med hem och satt och åt, så nu är jag proppmätt! Men som sagt, bilder kommer imorgon, för nu orkar jag inte! Hoppas att ni alla mår bra! Hej och Godnatt!