ALMOST!



Kom hem från innebandy turneringen för en stund sen, vi föll på målkanten! buhhuu, men vi kom till final iaf, vi kom ju faktiskt två, o jämnt var det! Kommer nog kännas imorgon, iom träningsuppehåll, men men :) Imorgon är jag leeeediiig! TJOHO! Så himla skönt, då blir det att fixa lite här hemma, och åka på julmat hos farmor o småkusinerna! Skulle även behöva åka en tripp till eksjö, för inköp av lite tyg o annat kul :) Så, får se lite hur det blir med det!

PROPPMÄTT

hajJ! Sitter här o är proppmätt, lyckades få i mig lite för mycket pasta o köttfärssås! Magen står rakt ut känns det som! hehe. Har just betalat in lite räkningar, känns skönt att ha det gjort! Ska strax gå ner till tvättstugan och hämta upp lite ren tvätt o sortera, och fixa lite :) Imorgon är det nyårsbandy, och just nu är jag noll taggad! bläää! Tänker alltid tillbaka hur det var när man spelade turneringar i skolan, man var alltid så nervös, och hade prestationsångest när hela högstadiet kollade på! Men det blir nog bra det med! Imorgon är det jobb, men förhoppningsvis inte hela dagen, så då blir det nog en tripp in till stan o kolla lite mellandagsrea, inte kläder, utan annat kul :) sen måste jag handla mat med, men vet ej om jag hinner! Bandyn börjar vid 6, måste ju äta en stund innan med. Neheee, nu ska jag ta och vika lite tvätt! Förresten, idag kom ju HM vårkatalog, känns ju lite sisådär, med tanke på att det ligger typ en meter snö ute!!!

PIC.


Bilder från Julafton














Blev mycket bilder på Ludde som vanligt, men han blir ju alltid så söt på alla bilde ;) haha. Vi hade iaf väldigt kul när vi stoppade upp papper i hans tomteluva så att det stod rätt upp haha! :P

Outfit Julafton 2010




KLAPPAR



En del utav de klappar som jag/vi fick igår :) Mycket nöjd!

RENOVERING - BADRUM





GOD JUL!

Hej och God Jul på er! Så var den julaftonen över, går alltid lika fort! Men fick fina klappar igår, som innehöll mest grejer till badrummen, men också lite annat smått o gott! Ska bl.a på Idolgängets Liveturné på cloetta center den 14 jan, med familjen! :) KUL! Är inte varje år man får gå på en sån show! Ska lägga in lite bilder sen här, men kameran ligger just nu inne hos grannen, hämtar den sen. Då ni ska få se jul-outfit, och lite bilder från dagen :) Den här dagen kommer att gå åt att fixa o dona lite här hemma, och ladda inför kvällen, då det blir fääst! 

JULMYS!



Just kommit in från pepparkaks-bakning hos svärmor. Blev en massa pepparkakor, och en del deg hann mumsas med ;) haha. Nu är det verkligen snart jul, mys! Ska bli så skönt att vara hos mamma o pappa hela dagen o bara mysa, o mumsa! O äta mammas julmat! har faktiskt inte blivit så mycket julmat (än) iår, skönt! :)

PIC.


SNYGG-PETRA




Petra Marklund "September", hade inte haft nåt emot att se ut som hon!


Stimm!




Har just slagit mig ner framför datorn, kom hem från Lkpg för en stund sen :) Skönt att vara hemma igen från alla stimmiga människor! Hittade några julklappar, och lite till mig själv ;) bl a mössan på bilderna!


Outfit onsdag, frisörtime!




Tröja: HM  Tights:JC  Skor: Eurosko, face

HEJ! Har varit väldans upptagen de senaste dagarna! I tisdags var jag en sväng hos mamma då milla var där en sväng o lämnade Ludde, efter det drog jag upp till gymmet för lite löpning och magövningar! I onsdags hade jag ju klipptid hos Lina, så blev endast toppning och sen var det direkt hem till mamma som hjälpte mig att tona håret, skönt att ha det nytt o fräscht igen! Igår så slutade jag vid halv 5, åkte upp till banken för ett ärende, till affären,(tog aslång tid för jag visste inte vad jag skulle göra till middag), köpte julkort, frimärken. Klockan var halv 6 när jag kom hem, då jag turboskrev julkort, för brevlådan tömdes vid 6! haha, men fick iväg en del iaf :) Sen efter det var det bara att börja maten, samtidigt som jag oroade mig för lillkissen som inte kom in!!! Så resten av kvällen låg jag i soffan och bara tänkte på vad som kunde ha hänt honom, typiskt mig att alltid tänka det värsta, men efter att ha slumrat till en sväng så kom han tillbaka vid 10-tiden! PJUH!

MM, de har jag haft för mig hehe :P Idag var det jobb till 13.00 efter det fredagspizza, MMM! Sen har jag städat här hemma. Eftersom att jag vaknade upp imorse och kände att det luktade kattpiss! Har gått och sniffat överallt idag för att känna om nån utav katterna hade gått och skvätt nånstans, men kunde liksom inte hitta nåt. Tills Sacke säger: men du, kolla så att det inte är mina gympaskor som luktar, tog in dom från verandan igår, kanske nån katt ute som kissat på dom. Gick fram och sniffade, och ja, jag slängde ner dom i källaren direkt. Nu är lukten borta! haha, tur att det var på det viset! Ikväll så ska jag vara med o spela bandy :) Ska bli kul faktiskt, har inte spelat pålänge nu, men måste värma upp lite inför nyårsbandyn!


SCNYGG!



Denna, vill, jag HA! Nyhet från hm, är för tillfälligt slut i alla små storlekar, men ska defenitivt kolla efter den på lördag, så får den bli det allra sista, tillsammans med den utsedda tröjan! Gillar just resåren i midjan, och fickorna!


21.09

Nu så ska jag alldeles strax gå och lägga mig, har kollat på "Ung o Bortskämd" och tycker verkligen att helt fel person åkte ut! Är också lättad över att måndagen är över och nu går det fort till helgen, på onsdag ska jag toppa håret och så får mamma hjälpa mig att tona håret, SKÖNT! Skönt att bli av med de slitna topparna! På lördag så ska vi åka och julhandla, har ju fortfarande inte köpt en endast liten julklapp! Så det måste vi göra, till mig själv blir det inget, har infört köpstopp nu ett tag framöver, spara lite pengar :) Men ska köpa en sista grej innan den inleds, vad det blir får i se, inget spec.m men ändå nåt innan stoppet börjar! Säger Godnatt o sov gott!

COMPACT






Min nya lilla ask från Mary Kay :)

.

Missade ju hela händelsen igår i Stockholm, jag o mamma såg bara nåt på nyheterna om nån bil som hade exploderat. Men har nu läst igenom massa på aftonbladet, med bilder, och jag vill inte veta vart Sverige är på väg in i för värld... är bara glad just nu för att jag bor i en liten liten by!

JUL






Sunday, oh no...



Så var det söndag igen, bluää! Man går liksom och är stressad för helgen tar slut snart, men men! Igår så bakade jag lite till, blev kolasnittar, o blev riktigt goda! mums! Städade iordning lite här hemma, och åkte sen in till Tranås med mamma för att vara barnvakt :) Mysigt och kul, blev inte så sent, kom väl hem runt 10 tiden, skönt att slänga sig på den nya soffan som grabbarna fixade hem igår! Är jättenöjd! Fick fylleköra en sväng med, men sen blev det soffan, och jag somnade gott! Vaknade senare och vandrade sen vidare som en zombie till sängen, men ljudet av efterfest på övervåningen! Men lyckades somna ifrån det som tur var! Hade tänkt att åka o julhandla en liten sväng idag men kände att det bara skulle vara skönt att vara hemma, o så blev det! Men som sagt, kanske blir spinning vid 5 om vi fick plats! Annars kanske det blir nån annan sorts träning på gymmet eller nåt :)

MUMS med KÄRLEKSMUMS!






Har just bakat Leilas Kärleksmums, som inte är vanliga kärleksmums inte! Utan man har i daimchoklad i och det gör verkligen susen, MUMS! Men nu så ska jag ta fram ostbågarna och slänga mig i soffan framför tv:n, själv, Sacke är på glögg kväll med jobbet :)


15.36

Hej! Sitter här på jobbet för en sista timmes jobb, sen blir det hem och äta och efter det blir det box pass! Hann aldrig med datorn igår. Lina och jag var på gymmet o körde 25min löpning,25min cykling, 20min mag-armövningar! Så idag känns det i magen, men det är gött! Idag är det box på schemat, ska bli kul! Lina och jag har ju kört själva lite, men var längesen det var pass så ska bli kul :) Sen på söndag blir det antagligen spinning med, GÖTT! I eftermiddag kommer våran dator att omformateras, så har inte tillgång till datorn förrän ikväll. Har iaf konstaterat att jag har en fullbokad helg, vilket är både kul och lite jobbigt hehe. Imorgon slutar jag vid 13.00, och efter det tänkte jag ta tag i o baka lite, om jag inte gör det på söndag förmiddag. På lördag ska jag STÄDA, för det måste verkligen göras! Sen på eftermiddagen/kvällen ska jag vara barnvakt åt Ludde, Thea o Luna, mamma kanske hjälper till, får se :) Sen på söndag eftermiddag så blir det ju antagligen spinning! Pjuh, men det blir bra :) Sen ringde dom från Mio och sa att våran nya soffa hade kommit! Så den hämtas kanske idag, eller imorgon! YEAH! Men nu ska jag ta och trycka lite t-shirts här innan arbetsdagen är slut! HAJJ

PIC. ME



DUSCH DEKOR




Fixat o trixat med duschdekoren som jag fixade med mig hem från jobbet idag! Blev ju rätt bra ändå :) Snart är badrummet färdigt, ska bli såå skööönt!


Godnatt!

Dagens träning: 20min löpning, 25min cykling, 15min magövningar+armövningar

Nu så har jag just duschat, och tänkte att jag skulle slänga mig i soffan en stund innan jag fönar håret och går o lägger mig! Godnatt med er :P!

CHICY




En transparent fining från chicy.se


WORKOUT



Ska strax åka upp till gymmet för ett pass med mig själv, lite cykel, löpning och lite magövningar står på dagens träning :) Ska bara smälta maten en liten stund till först. Blev gröt och leverpastejmackor till middag idag, middag o middag, men gott var det iaf! :D Smälta maten, sen PEPPA!

Ångest... oh ja!

Godmorgon! Då var det måndag igen, och det var längesen jag hade sån söndagsångest som igår, bluää! Men man vet ju att det går bra när man väl är där :) Så det vara bara att kliva upp ur sin varma skööna säng och åka med Jossan ner till jobbet! Idag blir det jobb till 17.50 efter det mat, och sen blir det träning! har legat på latsidan lite med träningen, men har inte haft tid eller ork, men sen är det ju så, det nalkas jul och det blir allt mer mysigare att sitta hemma framför tv:n med ljus o allt! och det tycker jag att man förtjänar så mycket som man tränar resten av året! Men nu, Back to work! Ha en så "förpillande" dag idag! haha ;P

KalasoFix!



Hej! Har just kommit hem från mamma o pappa, firat Dennis som fyllt 15! Så blev smörgåstårta och grejer, NAMNAM! :D Sen kom halva skaran från Vena med, alltid kul att träffa dom eftersom att det blir så sällan, sen var det Milla, Jesper o Ludde förstås, mysludde! Nu sitter jag här och ögonen vill inte vara med längre hehe! Har haft o göra idag med, håller på o fixa med badrummen nu. Duschhörnan är uppe, toaletten på plats och installerad, tvättställ och spegelskåp står i köket, monteras upp imorgon. Sen är det en massa småpill kvar innan det är helt färdigt! Har skottat idag med, finskottat, eller vad ska man säga, det har ju inte snöat så jätte mycket de sista dagarna så putsade bara till gångarna och trapporna lite, passa på innan det kommer ännu mer snö! :P

Min syster klagade på att jag är dålig på att uppdatera här i bloggen, meeen! hinner inte riktigt med faktiskt, eller jo, men då blir det bara tråkinlägg som, hej o hejdå typ! Vill gärna vara mer aktiv här, men finns varken tid eller ibland inte intresse! Så då kör jag på när jag känner för det helt enkelt :) Så nu fick jag det sagt! Nu så väntar sängen på mig, Sacke är på bowling med IFK, så jag kryper ner själv ikväll :) Godnatt o sov så gott!

NEW STUFF!







HEJ! Igår åkte jag med jobbet på julbord i Göteborg på Liseberg :) Så jag har mumsat god mat och godis! :) Var på "Rally" Radioshow också! Så inatt blev det sömn på Scandic Europa, och med anslutning till Nordstan kunde vi ju inte undgå att kolla runt lite i butikerna där innan vi åkte hem i förmiddags ;) Blev lite nytt, skorna föll jag för från första stund, och var helt enkelt nästan bara tvungen, de var ju dessutom på rea! ;) Leggings från Monki, tröja från HM, och den randiga är ny som jag köpte på Cubus när vi var i Riga :) Gillar detaljerna! Nu så kommer snart Sacke hem från bandyn, tänkte då att vi skulle åka upp och handla lite fredagsflööt! NAM!