Hemkommen från Ullared






Detta var vad jag "fyndade" i Ullared. + massa kläder till Sacke och en t-shirt och en jacka till mig :) Nöjd med mina köp!

YAAY

Gokväll! Är just hemkommen från Visselvik, ätit lite taco och snackat skit med grabbarna o lina :) Nu så ska jag slänga mig i sängen för imorn är det avresa runt 04.30 här från Ömo till Ullared. Så bäst att sova lite så man står ut med alla ivriga människor! Idag har jag vart hemma hela dagen och städat och möblerat tv-rummet! Så nu är det lite mysigare än innan :) Men nu mina vänner, säger jag adjö för nu dör jag? hehe ne, inte ronja rövardotter, menar. Men nu mina vänner, säger jag Godnatt, för nu drar jag! HAJJJ

WHITE LIGHT MOMENT



Min nya favoritlåt White Light Moment - Tove Styrke

Äntligen!


NY HEADER



Trixar med en ny header, och har nog kommit fram till denna. Vad tycks?!

cam.



Nu är man mätt o gå efter fredagspizzan! :) Snart kommer Sacke hem efter tysklandstrippen med! Ikväll så ska iaf jag flöta ostbågar och pringles framför tv:n, med vem det återstår att se, om Sacke ska in till tranås, så åker jag nog upp till Jossan, annars blir det nog hemma med Sacke!


Ensammen

Godmorgon! Igårkväll åkte Sacke till tyskland med några grabbar, kommer hem i eftermiddag. Men vad man märker att man inte är van vid att sova själv, sov inte alls lika djupt som annars. Även fast man kanske liksom, ligger rygg mot rygg ibland och inte ens känner av varandra, så märks det ändå att man är ensam. Vaknade flera gånger inatt, tur att lillkissen låg på min mage typ hela natten! :) Idag är det, ja, FREDAG! Yes! Så idag slutar jag tidigt, och sen är det helg! Får se vad som händer mot kvällen, men blir lugnt för min del iaf. Jag hör av mig i eftermiddag någongång, ha en BRA fredag tills dess! HAJJJ

PIC.


RUSAR



Hej! Idag har vi varit inne och handlat lite bra grejer på Willys :) Just nu sitter jag och lyssnar o tittar lite på datorn, och planerer lite inköp inför söndagens resa till Ullared! Ska bli kul att åka dit, köpa lite grejer som behövs. Köpa lite nýa grejer till vårat snart nya badrum! :) Annars så tycker att jag har ett ganska upptaget liv just nu på nåt sätt? hehe, känns som att jag bara rusar och inget mer? Men men, snart är det helg och då har jag bara söndagen inplanerad, så på lördag ska jag göra, precis vad jag vill! Var ju på hudvårds grej med Mary Kay igår, och köpte ett kit :) Så gjorde av med lite pengar, men hoppas att det är värt det och att det hjälper mig att få ordning på min hy!

Hej hopp i löven...

Hej Hopp! Sitter på jobbet och nu är det en halvtimma kvar :) Då blir det hem till mamma och pappa o äta lite mat, NAM! Sacke är på hockey så då tigger jag mat hos mamma ;) Sen ikväll så drar jag och invalido (Jossan) ;), in till Milla på Mary Kay "party" ? Eller hur man ska kalla det hehe. Blir kul :) Men nuu, jobba en stund till! HAJ HAJ

Helgens Outfit - NYTT!





Skjota: Frk. Åhléns
Leggings: JC
Skor: Vagabond

Detta var både dopoutfit, och kalasoutfit. Ny skjorta och nya leggings, har kollat på de leggingsen innan. Är ju mockalappat på hela framsidan, en mycket snygg detalj, speciellt nu till kallare tider! Köpte även ett par mockahandskar :)

Har just ätit, och ska nu ner till källaren och slänga in lite tvätt till, sen blir det gymmet o easyline pass så här på en seg måndagskväll! När jag kommer hem sen blir det duschen, och sen kolla på "Biggest Looser"!


Frejas Dop












TADAAA



En liten amigurumi-kanin blev det! :)


Bilder kommer!

Godmorgon! Oj, så dålig uppdatering det har varit de senaste dagarna. Men har haft fullt upp :) Var ju på dop i Grebo igår, i princip hela dagen, för Freja! :) Var jätte fint och trevligt! Kommer strax upp lite bilder. Idag så skulle jag haft box vid 1, men kände att ne, det orkar jag inte för att jag har haft fullt upp både igår, och kommer ha idag :) Så kände att jag behövde bara vara hemma och vara! Men åker vid 1 med Lina till kalaset. Kommer upp bild på den sak jag virkade till Freja med, som jag inte velat visa innan då det var risk för att det skulle avslöjas!

H&M



Fin fina grejer, speciellt den till höger.... mm kanske kanske...!


MONKEY?



Folie ställningarna på jobbet är färdiga, jätte fina! :) Absolut klätter-vänliga haha :P På bilden här bestiger jag en utav ställningarna :P

Ändrade planer...

Ändrade planer, blev inget med barnvakt ikväll! Blir antagligen en sväng imorgon istället, så då blir det träning ikväll alltså :) Har just ätit så nu först blir det att smälta maten lite, men sen byta om och se upp till gymmet!

Godmorgon!

HEJ, och Godmorgon! :) Sitter här på Jobbet, ensam? Blev inget med bloggning igår, orkade inte helt enkelt hehe :P Kom hem, lagade då till lite mat som potatismos och köttbullar. Efter det satt jag en liten sväng vid datorn, men Sacke höll på att ladda ner något så internet gick i slowmotion, så tog tag i mitt virkande istället. Nu har jag dock inte så mycket kvar, 3 delar kvar! Sen så drog jag upp till gymmet med Lina, cyklade lite och gjorde lite magövningar. Skulle egentligen tagit oss en runda ute, meeen det var så kallt och ruskigt så vi skippade det! Kom hem, duschade, virkade, kollade på tv :) Sen var det sängen, så det var min onsdags-eftermiddag det! Ikväll så har jag fått i uppdrag att vara barnvakt åt min lille plutt Ludde, MYS! Så ikväll lär det bli dåligt med bloggen med, men men! Ha en jättebra dag!

Förresten, är det snö hos er med eller? Här ligger ett tunt lager med snö på gräsmattorna, USCH! Förstår inte ni som vill ha snö redan, det vill inte jag, inte än iaf! SES!

Nedrans älg....!

Var ju ute och sprang en sväng förut iaf, och vad stöter jag på?! den där nedrans älgen som går och stryket här i krokarna!! Usch blir galen! Men den fick ju fart på mina skanker då jag alltid får för mig att de ska börja jaga mig ahah :P Nu så har jag virkat en stund, så jag blir klar med mitt projekt :) Så nu är mina ögon och händer trötta, ska alldeles strax gå och lägga mig, försöka få med mig Sacke som har slocknat i soffan :P Godnatt och sov gott med er allesammans!

VILL SPRINGA



Hej svejs! Är det sant som det sägs? Att det redan imorgon ska komma snö? BLÄ, isf! Inte redan! Vill ha höst lite längre! Sitter här och vill ut pch springa, meeen vågar inte själv, för jag är sån fjant när det gäller älgar och allt annat äckel som finns i skogen! Och kan ge mig fään på att de visar sig just när jag är ute och springer! Får väl dra upp till gymmet en sväng, eller nee, eller jo! får se haha :P annars tar jag och springer en tur i samhället, är så friskt att springa ute!

20.18



Sitter här och försöker fixa till en ny header, måste ju byta nu när jag har annan hårfärg ehe :P Men tar tiid, beslutsångest! Ska snart ta och hoppa in i duschen, men tror att jag måste se klart Biggest Looser först :P Snart lägger vi denna måndagen bakom oss, och tar nya tag i morgon! Godnatt o HEJ!

MODEKUNGEN



Jag rekomenderar er verkligen att gå in på www.modekungen.se och kolla in vad de har att erbjuda, för det finns massa snyggt! Speciellt skor, finns mängder med snygga boots och klackar!! Tröjan längst upp till vänster ligger mig just nu varmt om hjärtat!

08.10

Godmorgon! Usch, måndag igen, men bara att hugga i! Var en skön söndag igår, gjorde liksom vad jag ville. Fast satt mest vid datorn med sims ;) Håller på med ett hus, gjorde nästan färdigt undervåningen igår, tog lite tid, är väldigt noga med detaljerna denna gång! Idag jobbar jag till 17.50, sen skulle det vart pass idag men det var inställt idag, lika skönt det! ;) Så vi hörs framåt kvällningen, ha en bra dag!

Fin Höstmorgon



Godmorgon! Har just stigit upp för att äta lite frukost, om ca en timme ska jag bege mig på till gymmet för ett boxpass! Solen skiner idag med, men asakallt! Men det är friskt och fint! Hörs senare idag!

BILDER FRÅN DAGEN







Några bilder från i förmiddags när vi åkte in till stan för att kolla på lite badrumsmöbler, och våtrumstapeter :¨) Köpte med mig lite blommor till tv-rummet och till verandan med! Nu står en deg på jäsning, det ska bakas bullar!  NAM!

MORNING

Godmorgon! Har just stigit upp och släppt in några frusna katter, haha! Är kaalllt idag! Ska snart äta frukost, sen hoppas jag på att vi ska åka och kolla på badrumsmöbler senare!

DEKALTRIM



Har som sagt suttit här vid sims lite, tröttnade på min familj, så måste göra en ny igen! aaah, men fastnade i detta istället, jag och mina arbetskamrater. Kan ni se vem jag är? haha :P

SIMS

Nu ska jag passa på att spela lite sims medans älsklingen spelar bandy, hörs senare ikväll!!!

FRIDAY



FREDAG! Äntligen är helgen snart här, dock några timmars jobb kvar innan dess! Får se hur länge jag jobbar idag, efter det blir det fredagspizza , mmm! :D Har just ätit frukost på fiket med jobbet, så nu ska jag fortsätta knega, satt vid sims resten av kvällen igår, tar sån hiiiimla tid att bilda en familj när det finns så mycket att välja och ändra på, lika lång tid tar det att göra huset! Men nu har jag gjort klart familjen och huset, utan fusk! så nu tänkte jag se hur länge jag orkar spela utan att jag fuskar! :P Vi hörs i eftermiddag, ha en fin fredag!

tråkmåns...

Har just ätit, och vilar nu maten! Sitter och funderar på om jag ska starta sims3? Blev sugen när Jossan satt och spelade det i tisdags! Får se långt jag orkar innan jag tröttnar! :P Om ca en timme blir det easy line pass, bara det, idag orkar jag inte med någon uppvärmning innan. Gjorde ju det igår, 45min på cykeln blev det! Bloggningen blir nog inte så mycket roligare än så här idag heller, men i helgen kanske! Imorgon är det fredag,YES! Om vi inte hörs nåt mer ikväll, så ha en fortsatt bra kväll!

WORKOUT

Nu så ska jag ta och byta om och bege mig upp till gymmet för ett pass på cykeln! Just nu så är jag inte så peppad på det, men akta dig för latmasken!!!

Ska jag?


HM 599:-

Funderar på att köpa denna, behöver en varmfodrad jacka till riktigt kalla mornar och dagar! Zara-jackan, är ju endast fodrad över kroppen och inte i ärmarna, sen den är inte så varm att ha på sig när man t ex ska ner till jobbet på morgonen!


Godmorgon!

Godmorgon! Sitter här på jobbet och fryser om fingrarna, var dock inte lika kallt här inne som igår och i måndags. Har just lagt upp alla dagens ordrar, så nu blir det full rulle dagen ut :) Det är så himla kallt om mornarna nu, -4 var det ute när jag cyklade iväg huttrandes! Igårkväll så var jag hos Jossan, kollade på gamla filmer, bilder, sjöng gamla låtar och pratade. Skönt att få prata av sig, och kul var det! Festfilmer, och man kunde konstatera att man hade väldigt kul då, sammanhållningen var helt annat. Men blir ju så, folk skaffar sig egna liv, flyttar, man växer ifrån varandra. Men kul att tänka tillbaka på den tiden, då man var nykär, fyllorna som sällan blev allt för lyckade hehe :P Ibland längtar man tillbaka, men ibland inte :P

Idag blir det jobb till halv fem, så vi hörs efter det! Ha en bra dag!

pic. inlägg från igårkväll, som aldrig publicerades



Hej på er! Idag har det varit en sån dag, eller är fortfarande, en sån dag som man bara vill gå och gräva ner sig eller nåt. Man är trött, känner sig allmänt ful för att man inte orkar bry sig om hur man ser ut, bluäää! Men snart är måndagen över, och då hoppas vi på en bättre dag imorgon! Idag skippade jag träningen, orkarde bara inte! Kollar på "Biggest Looser", och slappar istället! Vilket peppinlägg va? hha :P ne usch, har inge bra att skriva. Så vi hörs imorgon istället, Godnatt!

HAJJ

Dagens träning: 40min promenad, 30min cykling, 1h boxpass

Nu så är det dags för sängen, hörs imorgonkväll! HAJJ


CLEMENTIN-MONGO




hahaha, kul med clementiner! :P ska dock ätas upp NU!

SHOES




mina favoriter i höst, från vänster: converse,vagabond,have2have.se

10.18

Godmorgon alla glada! Nu så har jag varit vaken en stund, har slängt in lite tvätt, plockat undan lite i köket o lite. Blir alldeles strax frukost, sen får vi se vad denna dag har att erbjuda. Men tror att det blir en slapp-söndag med ett boxpass senare ikväll, kanske att jag lyckas åstadkomma en promenad :) Hörs under dagen!


Grilla, kort, snack



Det gick bra att sjunga på dopet, var en liten skara :) Vi sjöng "Handens fem fingrar" och "Vila Tryggt". Nu så ska jag strax gå och byta om till lite bekväma kläder, sen ska vi upp till Samuel o Lina och äta grillat, spela lite kort, och snacka lite skit :P Så ni får ha en bra lördagskväll allesammans! puss hajj!

GINA TRICOT - SKJORTOR



Om ni som jag fortfarande letar efter en snygg rutig skjorta nu till hösten/vintern, så har GinaTricot en hel del fina!, för ett rimligt pris också! Själv gillar jag den i mitten mest av dessa 5, men inte så mycket så att jag köper den. Tror att jag ska ta och kika lite inne på JC:s herravdelning, har sett en del fina färger där, som typ mörkröd/vinröd rutiga!


Outfit 9 oktober 2010 - DOP





Skjorta: HM
Jeans: Crocker pep (bytte dock till mina svarta cheapmonday sen :P)
Skor: Vagabond


UPPTAGEN

Godmorgon! Blev ingen bloggning igår, då jag var upptagen hela dagen! Först var det jobb från 7.15-14.00, sen åt vi våran "fredagspizza", efter det så åkte jag in till Tranås för att inhandla lite bandybollar och present till Milla :) Hämtade även Milla och Ludde som följde med hem till mamma och pappa. Övade lite på sången tills imorgon, och virkade, och åt smulpaj och godis! :D Så nu ska jag alldeles strax ta och duscha och fixa iordning mig, får se om jag hinner fota outfit, annars så kanske jag gör det när jag kommer hem. Vi hörs senare, ha en bra dag!


SKOJ



Blev en liten hockeykväll hos Jossan med grabbarna :P Kul att få skoja av sig lite, dock så var vi nog inte så omtyckta haha! Men nu så blir det sängen, och imorgon är det FREDAG! Hörs då, GODNATT!

Outfit 7 oktober 2010





min fjärrutlösare har börjat krångla, kanske har med batterierna och göra...

T-shirt: Fenchurch (junkyard), Leggings: GinaTricot, Jacka: Cubus, Halsduk: HM, Väska: Accent

Har just kommit hem, och sitter här och glor lite. Idag har det verkligen regnat hela dagen, mer eller mindre, USCH! Vill ha fina höstdagar! Sitter här och funderar på vad man ska äta idag, blir nog något väldigt enkelt, orkar inte tänka på matlagning! Skulle ju bort till mamma och öva på låtarna ikväll, men har nog ändrat planerna, blir nog att följa med Sacke upp till Tobbsson och Jossan istället, hockey förstås.. Men vi hörs senare! HAJJ

Höstrusk...

Godmorgon! Har just satt mig ner framför datorn här på jobbet. Dags att börja lägga upp dagens ordrar :) Idag var det verkligen höstrusk ute, regnade och blåste, burrr! Perfekt väder för att ligga kvar i sängen under täcket och bara gosa ner sig, meeeen icke, jobb jobb! Ikväll så blir det en lugn torsdagskväll, tänkte att jag skulle öva lite på låtarna tills på lördag, kanske min syster vill med? Annars så ska jag bara ta det lugnt, för har inget direkt planerat ikväll, ska fortsätta virka lite med förstås! Outfit kommer på lunchen eller efter jobbet! Ha en jätte bra dag!

WORKOUT

Dagens träning: 25min löpning, 20min cykling, 40min flowin

Nu så är det snart dags för sängen. Träning stod på schemat ikväll, och det blev det med! GOTT! Efter det så hoppade jag in i duschen, sen var det dags för Carina Berg, och nu Välkommen åter, som börjar nu igen! Har börjat virka på en grej nu med, får se vart det slutar ;) Vi hörs imorgon, ska se vad jag kan hitta på då! Sov gott!

Godmorgon!



Godmorgon! Här sitter jag och huttrar såhär på morgonkvisten, är lite frusen av mig idag. Var väldans trött idag, svårt att komma ur sängen, men gjorde det till sist. Så nu sitter jag här och ska alldeles strax ta och cykla ner till jobbet. Idag orkade jag inte ta på mig nåt roligt, så blev mina crocker jeans och dekaltrimtröja, och halsduk tills jag blivit varmare :P Idag blir det jobb till 16.30, därefter ska det lagas lite mat, och sen blir det träning senare ikväll! Ni får ha en jätte bra dag, så hörs vi senare!

Just hemkommen!

HEJ! Blev visst hockey med Sacke ikväll, så åkte direkt efter jobbet. Blev donkan innan med, mums! :) Nu så är jag väldigt trött efter matchen och bilåkandet, så nu gosar vi ner oss i sängen! Men vi hörs imorgon, hoppas att ni har haft en bra dag!

Outfit 5 oktober 2010





21.30



Dagens träning: 20min cykling, 30min easyline och ca 30min yoga efter det, var ett prova på pass, meeeen var nog inget för mig :/ hehe!

Sitter här och ska strax ta och hoppa i säng. Sacke fick åka en vända till Eksjö och lämna Sebbans linser? Så kommer väl hem snart igen hoppas jag! Nu när mamma och jag cyklade/gick hem från gymmet, så stötte vi på den älgko med sin älgkalv som strosar omkring här i samhället, usch! De ska vara i skogen och ingen annanstans! Stora och skumma djur! Nu ska jag ta och lägga mig, Godnatt med er så hörs vi imorn igen!

KING




Höstmys hos modekungen.se 499:-


Outfit 4 oktober 2010 - YELLOW



Tröja: Adidas (junkyard.se)
Jeans: Crocker Pep

Har just kommit hem, ska alldeles strax äta. Sen blir det att dra upp till gymmet, men vi hörs senare ikväll!


21.12


pysslade lite förut i photoshop, och här ser man verkligen lövens fina färger!

Dagens träning: 40min promenad, 20min cykling, 40min box

Sådär, nu så sitter jag här med min turban på huvudet. Har just mumsat i oss lite chokladpudding, det var längesen! Påminner om när man var liten, då man alltid fick det hos farmor och farfar. Ska alldeles strax ta och föna håret, och sen blir det sängen, för imorgon är det måndag igen. Usch, men veckorna går fort, fast det förstås, kommer väl gå lite segare när Jossan inte är där :/ ingen att prata roliga saker med! men men, det går fort. Men nu så ska jag dra, vi hörs imorgon framåt kvällen, då jag jobbar till 17.50, och efter det träning. Godnatt och sov gott!

HÖSTEN







Var och fotade lite förut. Man kan få till riktigt fina bilder såhär nu på hösten, och missen stormtrivs att tassa runt bland löven :) Just nu så gillar man verkligen årstiden, men vet att om några månader när man har fått känna på både den fina hösten och vintern, så kommer man längta till den varma sommaren! Men just nu längtar jag inte till sommaren, utan gillar detta höstmys!

AUTUMN MORNING

Godmorgon! Var inne hos Milla o Jesper sen igår, så därmed ingen bloggning :) Idag är det underbart höstväder ute, så tänkte att nu ska jag äta frukost, och sen ta mig en skön promenad. Sen blir det nog att städa mer här hemma, hann ju bara med skrivbordet igår ;) Så idag blir en lite fixar dag, sen kommer ju älskling hem med nångång, skönt! Uppdatering kommer under dagen!

TRASSEL




HEJ! om ni undrar vad jag gör just nu så är det detta jag håller på med. Rer bland sladdtrassel och pappershögar, håller just nu på att slå sönder en pärm som inte vill det jag vill! vem på på pärmen? AHADF... Idag är jag alldeles ensam, Sacke är i Jkpg, och är borta tills imorn. Så ikväll kanske jag ska in till Milla en sväng :)

FREDAG

HEJ! Idag gick jag från jobbet vid 14.00. Efter det så följde jag med Sacke och Sebban upp till e-boden för att kolla lite på fönster. Eftersom att vi ska renovera badrummen nu i höst, så måste vi byta fönstrena i badrummen, då gör vi även så att vi byter de fönstrena på ena sidan av huset, vilket innebär 3 små, och två stora. Helt sjukt vad dyrt det är med fönster och dörrar, buhuuu. Men vi får ta en sida i taget, vi tar den sidan nu. Sen kanske vi tar framsidan till våren. Men ska bli jätteskönt att få renovera om badrummen, för den dusch vi har, kan man inte kalla dusch. Himla komplicerat det där, så ska bli skönt att få ställa sig i en fräsch, ljus dusch med ett bra munstycke! Efter e-boden, blev det våran traditionella fredagspizza, yummiie! Var borta hos mamma förut, som hjälpte mig att färga håret, eftersom att färgen har mattats av sen jag färgade sist, och det blonda liksom lyser igenom typ, men Lina sa att det kunde bli så. Så nu har jag nyfärgat hår, i en lite mörkare nyans, med lite mer rödton i, fast inte rött, men aaa.! :P Nu så ska vi dra på en film, och mysa ner oss i soffan! Hoppas att ni har en fin fredagskväll, vi hörs imorgon! KRAM!

NEW IN




Min nya tröja från frk. Åhléns 349:-