21.03

Dagens träning: 25min på löpning, 30min easyline

Nähää, nu så ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen. Imorgon är det ju fredag och då är inte helgen långt borta! Kan bli att jag kanske jobbar någon stund längre än 13.00, men det märks :) Vi hörs imorgon eftermiddag! Då ska ni få se en ny sak i min garderob som jag köpte mig igår! Ha det bra tills dess, Godnatt!

MONKI MAKE



Ny sminkväska? kanske vore något för mig ja, min är rätt skääbig! Dessa är från Monki 180:-


WORKOUT



Nu så har jag alldeles precis ätit, blev nudlar med nån slagt köttfärssås med tacosmak :P hehe, smidigt o bra en vardag som denna! Idag så jobbade Jossan sista dagen, för några veckor. Imorgon så opereras hennes knä, så hon blir sjukskriven ett tag, buhuuu. Men blir nog bra ändå det där :) Ikväll är det easy line som gäller, och jag fick i uppgift att hålla i passet, alltså hålla tid på klockan och musiken :P ehe, men ska upp innan och träna en sväng, måste bli bättring! Har as mýcket träningsvärk sen i tisdags när jag och Lina körde ett eget men hårt träningspass, så har ont i princip överallt, och magen med, efter den effektiva magövningen! Så nu ska jag ta och varva ner här framför datorn en stund, sen blir det att byta om och bege sig upp till gymmet! Vi hörs senare ikväll igen, ha det bra tills dess!

Hej, och Godnatt! ;)

Hej på er! Har just packat in all mat i kylen och frysen, känns skönt att det finns massa mat hemma igen! :D Har ätit en snuskig pasta sallad, och nu avnjuter jag mig en förtjänt chokladbit! Ikväll är det ju massa bra på tv, först Idol, sen Berg flyttar in och sen välkommen åter! Gillar att höst-tv:n har kommit igång ordentligt! Men nu så drar väl Idol igång igen, men måste säga att jag diggar Simons stil att vara, han är verkligen sig själv på scenen, i övrigt så hoppas jag på Mikaela ikväll! Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imöööra!


Natti Natti


Dagens träning: 20min löpning, 45min box
Tjo! Oj så upptagen jag är om dagarna :P Kom hem, lagade till lite middag, åt middag, slöade framför datorn (utan internet), bytte om, drog upp till gymmet, körde lite boxpass tillsammas med Lina, får blir skärpning med träningen nu, men känns som att jag inte riktigt haft tid den senaste veckan, men men så är det väl ibland! Tråkigt nu med att det börjar bli så mörkt tidigt om kvällarna, gör det ju mindre trevligt att gå ut och gå :/ ajaa. Har just fönat håret, och ska nu ta och lägga mig. Imorgon är det onsdag, veckan vänder, yihoo! Ska in och handla efter jobbet med, fylla frysen lite ;) Godnatt, ses imorn!

21.21



Har nu betalat in alla räkningar, är en lättnad på något vis att bli av med dom och veta vad man har kvar! Pengar är ju trots allt till för att rulla. Nu så ska jag ta och tvätta av mig sminket, mysa ner mig i sängen jämte älskling, för att somna och sen vakna igen imorgon bitti, tisdagen, den mest fruktade morgonen av dem alla! :P Hörs imorgon, Godnatt och sov sött! Puss o hej!

HÖRS SEN!

HEJ! Sitter här och smälter maten lite. Skulle egentligen vart easyline idag, men det ställdes in :/ Så tar träningen imorn istället. Är fruktansvärt måndagstrött, så nu ska jag ta och sätta mig i soffan och virka färdigt nallen som jag började på igår :) Hörs senare!


FÖRE - EFTER


 Före                                                 Efter




Jossan före och efter bilder, hon klippte och slingade sig i fredags, och det var på tiden ;)


AMIGURUMI




Detta är vad jag har sysslat med ikväll :) Denna lilla sak blev en testfigur, men tyckte den blev rätt bra för att vara test! Riktigt kul när man lär sig, nu har jag påbörjat en vit liten amigurumi-björn, endas en arm och lite öron kvar! Lite pyssel såhär in på höstkvällarna. Men nu så är det dags för sängen, imorgon måndag, och jobb igen. Vi hörs då ! Godnatt!

Mina Höstfavoriter







Har samlat ihop några av mina just nu, höstfavoriter! Finns givetvis att antal mer plagg att räkna upp, men dessa är nog de mest omtyckta just nu :)

Sitter här vid datorn en sväng, efter att ha städat källaren (duktigt av mig), plockat lite här hemma, tvättar lite. Så tyckte jag var lite förtjänt av att sitta här en stund med Idol-repriser i bakgrunden :)

Ludwighs dop



Morning

Godmorgon! Har just stigit upp. Sacke kom hem nångång vid 2, sen vaknade jag igen vid 4 tiden av att det åskade, usch! Fast vaknade typ vid sista smällen, för sen var det bara blixtar men inget muller, men är alltid lite läskigt när man ligger vaken själv i mörkret, tystnaden och det åskar. Men nu är det morgon och jag ska alldeles strax ta och trycka i mig lite frukost, sen så ska jag ta och städa upp lite här hemma, och sen blir det att börja göra sig iordning för Luddes stora dag :) Dopet är vid 4, men jag ska ut lite tidigare för att öva lite med kantorn o så :) See u!

LUDWIGH



Bjuder er en bild på mosters sötunge! Imorgon är det Ludwighs dopdag, och jag ska bli Gudmor, och ska sjunga en sång :) Ska blir kul! Nu så slocknar jag snart, så Godnatt! puss hej!

UPDATE

Hallo! Är hemma hos mor och far, och har nu gjort färdigt filten, jättefin blev den! :D Nu så ska jag ta och öva lite på sången tills imorgon, sen blir det idolmys med mamma! :D

Vi hörs imorgon igen då jag säkert kommer somna som en stock när jag kommer hem, förlåt för dålig bloggning, men det kommer ;) Ha en fortsatt bra fredagskväll!

Kram!

MONKI


Vill fortfarande ha denna tröja från Monki, hittade ju den inte sist! Får bli monki besök snart tror jag!


Plink, plink



HEJ! Nu så är jag här, har alldeles just kommit ur duschen. Har varit hos mor och far hela kvällen, och virkat färdig "pläden", WII! Nu ska det bara sys baksida o lite småpill :) GREAT! Har övat lite på sången med, blir nog bra! Kul att spela lite på pianot, det var längesen. Sacke har varit på hockey ikväll, så just nu sitter han i en bil påväg hem till mig, hatar att vara själv på kvällarna, får bara för mig massa konstiga saker! Som att en massa grävlingar ska dyka upp, just när jag råkar kolla ut genom fönstret, eller som när jag cyklade hem förut, men såg som tur inga, pjuh! bluää för grävlingar! Nu så ska jag ta och kolla en sväng här på datorn, sen blir det sängen för mig, säger Godnatt och vi ses imorgon, FRIDAY!


THIS IS ME TODAY



Tröja: HM
Jeans: Crocker Pep
Smycken: JC, Lindex


Godnatt!

Här kommer det såkallade "Godnatt" inlägget. Har vart fullt upp, var í stan med mamma, köpte tyg och garn, köpte doppresent o grejer, kommer bli så bra :) Efter det blev det en sväng på Willy's, sen bar det hemåt. Slängde ihop en tacopaj, vi åt upp den, och sen var det virka som gällde för imorn ska vi sy ihop den! Så imorgon ska jag hem till mamma och spendera typ, hela eftermiddagen/kvällen där för att fixa med den, och så måste jag öva på låten som jag fått i uppdrag att sjunga på Luddes dop på lördag :) Så blir en upptagen dag imorgon med, men efter det så är det fredag, YES! Sen har jag inte någon filt att tänka på! Men nu så ska jag ta och stänga ner datorn, och mysa mig ner jämte Sacke! Vi hörs imorgon, Godnatt!

Outfit 22 september 2010





Tröja: BikBok
Jacka: HM
Jeans: Crocker
Väska: Accent
Halsduk: HM (en utav mina nya favoriter)

Är just nu hemma på lunch men är endast några minuter kvar av den, så ska ta och klä på mig och cykla ner igen. Åker som sagt till stan med mamma idag efter jobbet, och ikväll kommer jag nog vara upptagen med filten, så får se, blir väl något "godnatt" inlägg, men mer än så kan jag inte lova... Ha en bra dag!


Intagit sovläge!

Nu så har jag intagit sovläge i sängen :) Mina ögon syns snart inte mer, jobbigt för ögonen att virka, även fast man inte virkar med ögonen, bahaa. Imorgon är en ny dag, och imorgon eftermiddag ska jag med mamma in till stan och köpa tyg och lite så jag kan slutföra mitt projekt, ska bli så skönt! Men den kommer bli fiiin, ni får se resultatet efter helgen :) Nu säger jag Godnatt för idag, ses imörn! HAJ

WINNER



Dam daraa dam! 


Hinner inte med!

HEJ! Nu så har vi just ätit, och jag har vart uppe och hämtat ut min kasse från HM, halsduken var jättemysig! Men måste iaf upp till värdshuset och fråga efter min gamla som jag antagligen glömde däruppe i lördags! Vill ju ha båda förstås! Ikväll är det ingen träning, och jag måste VIRKA! Börjar bli stressad, måste hinna klart! Så ska sitta framför tv:n och virka som en idiot :P Känns som att jag har lite för mycket i mitt huvud just nu, men det rer nog till sig! Blir bättre bloggning när jag har mindre att tänka på :) Ge gärna önskemål om vad ni vill se mer av i min blogg! Slänger väl in ett inlägg innan jag lägger mig :)

Outfit 21 september 2010



T-shirt: JC
Linne: HM
Jeans: Crocker Pep

Bluää, gillar inte att det börjar bli mörkt om mornarna, tycker inte bilderna blir bra med blixt!


Ha en bra dag!

Godmorgon! En liten hälsning från mig, är på jobbet och ja, jobbar? :P Idag blir det jobb till 16.30. Outfit kommer ikväll! Ha en bra dag!


21.41


HEJ! Vilken dålig bloggdag, men det är nog så att måndagar är nog en utav min dåliga bloggdagar. Har fullt upp från morgon till kväll. Kom hem, åt lite, drog upp till gymmet, gymmade, kom hem, kollade på Biggest Looser, duschade och nu ligger jag här i sängen och kommer somna gott, för denna dagen har varit den segaste på länge, uuurk, kändes som att denna dag aldrig skulle ta slut. Imorgon är det tisdag, kommer antagligen vara ännu svårare att ta sig ur sängen imorgon, brukar vara så iaf, men men :) Nu så ska jag kolla en sväng på fejjan sen blir det sooova! Vi hörs imorgon igen! Godnatt!

Natti Natti!

Nehe, nu så är det dags att låta john blund göra sitt jobb. Har bärbara här i sängen och ska kolla runt lite här först, imorgon är det måndag igen, vilket betyder en helt ny vecka med jobb... japp! Vi ses imorn igen, troligtvis inte förrän till kvällen då jag jobbar till 17.50, och efter det är det träning. Nu säger jag Godnatt o sov gott!

HEMKLICKAT


Lite grejer som jag just beställde ifrån www.hm.com . Sport bh var verkligen välbehövlig och kunde inte motstå den snygga sporttischan! Halsduken, asså ja... vet inte vad det är med mig och halsdukar/sjalar hehe, men denna såg så mysig och burrig ut!


Morsning!

Godmorgon! Har just stigit upp, och sitter här och äter frukost :) Är inte så värst seg idag, men lite känner man allt av! Var jättekul, kul att någon arrangerar något för de "unga", trist bara att vissa kommer och förstör, helt sjukt! Det finns idioter överallt! Hoppas att allt gick bra med Ted, som blev knivskuren :/ läbbigt värre! Men hoppas att de får tag på den som gjorde det. Mhmm, jag hade iaf skitkul där jag strosade runt i mina "ursnygga" klackar, haha :P Roligt att träffa folk som man annars inte träffar så ofta. Nu så ska jag äta upp mina mackor och dricka upp min oboy, sen ska vi, (eller jag?) röja undan lite här hemma eftersom att det visst blev lite förfest för grabbarna här nere igår. Men jag hör av mig under dagen!

Laddar...

Nu så har jag just duschat, sitter här i sängen för att både internet och tv:n är upptagen av hockeynördar! Sitter och försöker ladda till kvällen, får nog ta mig en cider snart så man kommer igång :P Sitter även och funderar på vad jag ska ha på mig, skorna är ju klara, men vore ju bra att ha på sig något mer haha :P Men får se lite, om ni inte hör mer av mig idag, så får ni ha en bra lördag, simma lugnt! HEJ!

Fixar o Donar



Hej! Gick upp för ett par timmar sen, åt frukost, slängde in lite tvätt och fram till nu har vi tvättat bilen, både invändigt och utvändigt, så nu är den fin igen! Tänkte att jag skulle städa lite här nu, innan det kommer grabbar hit och ska spela nhl och kolla på hockey! Ikväll blir det fest, invigning av Kreativitetshuset Lyan, som ligger alldeles bredvid oss :) Men uppdatering kommer under dagen!

HEJ!

HEJ! Nu är jag hemma och ska strax sätta mig i soffan för fredagsmys! Slutade vid 13.00, då blev det pizza och sen åkte jag direkt in till Tranås för att handla lite grejer, gick bl a in på JC, och som vanligt, en liten kasse fick jag med mig! Åker inte till Tranås utan att gå in på JC :P Bästa butiken! Gick in på Åhléns för att leta efter en tröja, som det visade sig att dom inte hade, eller rättare sagt inte hade fått in! buu.... Sen åkte jag upp till Milla, Ludde o Jesper, var där en sväng :) Pratade lite med Milla och gosade med Ludde såklart :) Men nu är jag hemma iaf, men ska inte sitta här mer och vara tråkig! Vi hörs imorgon någongång, när jag gått upp! Ha en bra fredagskväll! :D puss hej!

Outfit 17 september 2010




Jacka: HM
T-shirt: HM
Leggings: GinaTricot
Sjal: HM
Väska: Accent
Skor: Vagabond


WORKOUT



Dagens Träning: 15min löpning, 20min cykling, 30min easyline

Nu tänkte jag att jag skulle ta mig en dusch, och nu är det ju så att det tydligen var hockey på tv ikväll, så just nu blir det inget Idol för mig, men kollar det sen på tv4play. Imorgon är det äntligen FREDAG! Känner att den är så efterlängtad denna vecka, har varit en riktigt segdragen vecka! Men vi hörs som vanligt då igen, ha de gott! HEJ!

VÄRT VARJE KRONA





Detta är nog mitt bästa köp på länge, med jackan då förstås! De är värda varenda krona! Perfekt klack och utförande, och otroligt sköna för att vara klack! Tackar Gud för kilklack! Dessa kommer bli välanvända! Beställde dom från , www.nilsonshoes.com, från Vagabond, kostade 999:- och det var det värt!

Outfit 16 september 2010




T-shirt: HM
Jeans: Crocker
Jacka: Zara


Maten står i ugnen...

Hej! Just nu håller jag på att laga mat, maten står nu i ugnen :) MM så gott med mat! Senare kommer dagens outfit. Ikväll så är det träning, och efter träningen ska jag hämta min skor, otroligt snabb och bra leverans! Spännande :) Men vi ses senare, ha det bra tills dess! pöss!

19.59



Dagens Träning: 50min cykling, that's it!

Nu så börjar Idol alldeles strax, så jag säger Godnatt för ikväll, ska in i virkvärlden nu! Vi hörs imorgon! Ha det bra tills dess! pöss hej!

KING




Gillar denna, även fast jag tycker att den ser väldigt ostruken och "sliten" ut på bilden, men gillar utförandet!
modekungen.se


Outfit 15 september 2010




Tröja: Adidas
Jeans: Crocker Pep

haha, har fortfarande inte vant mig vid att jag är mörkhårig på korten! :P


HEMKLICKAT



Mm, om ett par dagar är de mina. Klickade hem dom idag, kan ju alltid skicka tillbaka dom om de inte passar!

Har alldeles precis ätit mat, och nu sitter jag här och vilar maten med gott samvete för att jag röjt upp lite i köket :) Ska sitta här en stund till innan jag drar upp till gymmet för att svettas lite, känner att det behövs! Även fast jag är seg även idag, kan det vara vädret tro? :P Sen så blir det tv hela kvällen, virka med såklart, mamma köpte nytt garn åt mig idag med så nu ska filten bli färdig!


Natti!

Nu så säger jag Godnatt, har suttit med virknålen i högsta hugg hela kvällen, det tar ett tag innan man kommer in i det. Men nu har jag börjat fatta lite mer, och fått in knycken! Nu orkar inte mina ögon mer, så dags för sängen! Men vi hörs imorn, Sov Gott!


Fast!

hallo! Har just ätit en bit mat, svärmor var snäll och gav oss lasagne som hade blivit över, GOTT! och väldigt skönt att slippa laga mat, för vet inte vad det är med mig, men är himlans seg idag! Ska bort till mamma sen och hämta min mascara, eftersom att jag råkade köpa vattenfast mascara i fredags, klant! Sen tänkte jag att hon skulle hjälpa mig att komma igång med en liten figur som jag ska virka :) Idag har jag tänkt på ett par skor, varför ska man alltid fastna för sånt som kostar massa? Fast iof, ett par skor kan man väl lägga ut lite extra på, med tanke på kvalitén, det handlar förstås om ett par kilklackskor från Vagabond, som jag har uppe här för nån vecka sen. Funderar på om jag ska ta och beställa dom och se hur de är att gå i, har ju trots allt länge velat ha såna!


Outfit 14 september 2010




Tröja: GinaTricot
Jacka: HM
Jeans: Crocker Pep
Sjal: GinaTricot


Godmorgon

Godmorgon! Har just kommit till jobbet och satt mig framför datorn, kolla igenom dagens skörd :P Morgonen bjöd på en fin höstmorgon, men ett rosa/gult sken från himlen (gu så poetiskt), men gör det lite lättare att gå upp på morgonen om det är lite finare väder! Men eftersom att jag är en arbetande människa så ska jag nu ta och arbete lite, vi ses senare i eftermiddag :) Ha en bra dag!

BE BACK!


Dagens träning: 30min easy line

HEJ! och så var måndagen här igen, men lika fort gick den över, skönt! Har just duschat av mig efter träningen, och strax börjar ju både Ullared och Biggest Looser, vad ska man kolla på?? hmm... Igår så var jag så bakis man kan bli, brukar inte vara så dåligt, men var riktigt seeg igår, så satt och virkade i soffan typ hela dagen, lite tacos blev det med! Bloggen har kommit lite åt sidan de senaste dagarna, har som sagt inte haft tid, måste virka, virka virka, så den pläd ska göra blir klar! Men blir bättring, lovar er! Men nu så ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv och virka, vilken tur att kvinnor kan göra två saker samtidigt ;) haha! Ha det bra så hörs vi imorgon!! puss hej!


TOVE





Åh, vill spola tillbaka tiden då Tove var med i Idol, hon var verkligen en inspirationskälla! Hon hade som sagt DET, utseendet, sången, stilen! Har suttit här en stund och kollat igenom lite klipp med henne på youtube, TOVE!


Tråkmåns!

Godmorgon! Oj vad tråkig min blogg är helt plötsligt, men det är helg och har haft mycket o göra! Var ju party igår, så nu sitter jag är bakfull o dan :P Idag står inte mycket på schemat mer än att ligga och söa i soffan framför tv:n och sitta här :) Så vi hörs senare!

Hej, just nu: Barnvakt!

Hej! Just nu så är jag barnvakt för en stund, Milla skulla ut och rida :) Just nu så sover han, så då sitter jag här en sväng, men ska strax ta och bädda sängen och röja upp lite här! Sen när Milla hämtat Ludde så ska jag hoppa in i duschen och sen göra iordning mig, sen får vi se vart förfesten blir någonstans! Hoppas att ni alla har en bra lördag!

Marknad

Godmorgon! Har just gått upp för att äta lite frukost, idag är det Höstmarknad som gäller här i byn :) Milla och Ludde kommer ner, och så ska vi gå en sväng! Men som sagt, nu blir det frukost och säng gör iordning sig!

NYTT


Ser alltid så trist ut när man ska fota svarta kläder, men här är den iaf 249:- JC
Har aldrig varit mycket för kläder med paljetter eller liknande, men denna var alldeles lagom!



Smått o Gott!


HEJEN!

Ja, som ni ser så har jag idag varit och färgat håret ju! Är nöjd, även om det fortfarande är lite ovant när jag går förbi spegeln! Gick en liten tripp på stan med för att köpa ny mascara, schampo och lite smått o gott. Gick in på JC när jag ändå var förbi, och gick inte därifrån tomhänt. Köpte mig en liten festlig sak, som jag kanske visar sen. Tänkte att jag skulle ha den på mig imorgonkväll, när det är lite fääst !

NEW HAIRCOLOR






Här har ni mig, i min nya fårfärg! Kul med lite förändring, har ju varit ljus i ett år nu, men längtade tillbaka till mitt bruna hår, och så här blev det! Känns ju alltid lite konstigt i början, men imorgon ska jag på fest och då blir det fint med make och grejer :P


HAJRÅE



Dagens Träning: 15min på löpbandet, 20min cykling, 30min easyline

nehe hörni, nu är jag asatrött...meeen kan ju glädjas åt att det är fredag imorgon, YAY! Det betyder ledighet, och att jag ska färga håret, wii! Så vi hörs och syns imorgon, så får ni se min nya hårfärg, Sov gott med er! HAJ

Outfit 9 september 2010 - NIKITA




T-shirt: Nikita
Jeans: Nikita


Update:

HEj! Är hemma hos mamma och pappa, ska äta lite mat :) Ikväll blir det åter träning och Idol! Ses sen!

pic.



Dagens träning: 30min på löpbandet

yeaah... Har just duschat efter en tur på löpbandet, skönt att springa av sig irritationen, för tillfället iaf! Nu så ska jag föna håret,och sen är det dags för soffmys med Idol och Sacke! Därmed säger jag hejdå för idag, vi ses imorgon igen! Hoppas att ni mår fint!

BLACK


Snygga helsvarta höstplagg från Monki! Själv är jag väldigt förtjust i den längst upp till höger och den i mitten andra raden!


...

Hej Hallå! Sitter här och är så irriterad man bara kan bli, blir så trött! Så i brist på ork och fantasi har jag just ätit en skål med nudlar. Ikväll blir det träning, typ vid 6 halv 7 tiden, efter det ska jag se Idol, och idag är det ingen nedrans fotbollsmatch som hindrar mig! Ska mysa ner mig framför tv:n med Sacke, och bara vara! Njuta av att vara hemma...

Outfit 8 september 2010



T-shirt: HM
Jacka: HM
Jeans: Crocker Pep
Halsduk: HM
Väska: Accent
Armband: JC, Lindex


Dags för sängen



nenennee, nu har jag suttit här alldeles för länge. Hade visst missat att det var fotboll på tv samtidigt som Idol, eftersom att Sacke är helt "frälst" i det, så fick jag vika mig. Så först satt jag här och väntade en timma på att Idol skulle sluta, så att jag kunde kolla på det på tv4play, och nu har jag kollat på det! Weey, fanns många bra! Längtar tills imorgon! Meen nu, så blir det sängen för min del, men vi ses imorgon, och glöm inte, imorgon är det onsdag, och då vänder veckan! yiihoo! PUSS HEJ!

GIVE ME


PLAY.


DEN SPANSKA RÄVEN...



Låter denna bild förklara min dag... haha! Jossan och jag hade sjukt kul åt denna bild idag "den spanska räven rev en annan räv", heter man Jossan och Cissi så kan man ha rätt kul åt den frasen, om man gör om den! ahaha vet inte om jag ska lägga upp den frasen som vi kom på, ni kanske lämnar min blogg då? äsch va fasen, that's who we are!  "Den spanska räven fann ett brev när han rev i röven på en annan räv, samtidigt som han åt revben från en räv, som hade en stor röv och rakade ben!" hahaha, ni får gärna tycka att vi är trööga, men det skiter jag i haha!

Nog om rävar! Nu sitter jag iaf här. Idag har vi varit ute och plockat lite kantareller, fast blev inte så mycket men räckte till ett par mackor och en låda till frysen iaf :) Gottigott! Sitter här och laddar inför Idol, nej, jag har inte tröttnat! Tycker det är så kul, speciellt nu i början med alla uttagningar! Så kommer att sitta här en stund!

Outfit 7 september 2010



Tröja: JC
Jeans Crocker Pep
Jacka: Zara
Väska: Accent
Armband: Lindex


GE MIG EN KILKLACK



Vill ha ett par kilklackskor, ska bara hitta ett par med, som fortfarande finns att köpa!

Hej och Godnatt!



Dagens Träning: 30min på träningscykel, 30min easyline

Hej! Har kommit hem från träningen och duschat, så nu sitter jag här med turbanen och kikar lite :) Ska snart föna, lika tråkigt som vanligt! Längar såå tills på fredag, wihoo! Ska bli så skönt att få nyfärgat hår, och få lite förändring. Meen, nu ska jag kolla på "Ullared" haha, blir nog inte så mycket mer med bloggen ikväll, ska sätta mig i soffan jämte Sacke nu! Ha det bra, vi hörs imorgon igen!

WORK



HEJ! Jobbar, och jobbar :) idag till kl.17.50, efter det blir det träning! Så vi hörs åter till kvällen! Ha en bra dag!

namennaha...

namennaha, om man skulle ta och lägga sig kanske. Trött som ett as, så dags att kila. Sacke är och kollar på ishockey hos nån? Han kommer väl hem sen nångång, men nu: sängen! Vi hörs imorgon allihop, Sov Gott!

modekungen




Himla cool tröja från tha king, modekungen.se 499:-


Outfit 5 september 2010



T-shirt: GinaTricot
Byxor: Cheap Monday
Skor: Have2have.se
Halsduk: HM
Klocka: New Yorker


pic.


MIN NYA JACKA






Lika snygg utan pälsen, nu när det inte är så himla ruskigt och kallt ute kan jag tycka det ser bättre ut :) Men senare in på hösten eller vintern är pälsen mysig!


Perfekt att man kan ta bort fodret! Är absolut nöjd med mitt köp! :D

Jackan är från Zara och kostade 999:-, strl. M


Sensommar

Godmorgon! Har just stigit upp, och klockan är nästan elva, helt otroligt för att vara jag, men faktiskt ganska skönt :) Idag är det lika fint väder som det varit de sista dagarna, fint sensommarväder! Nu så ska jag äta frukost, och sen får vi se vad det blir fram till 5! hej så länge!

Massa god mat!



Har just kommit hem från middagen :) Massa gott! Kräftsoppa, porterstek, äppelpaj, och nu på slutet drog vi fram lite kräftor, mums! Så nu bara känner jag hur skönt det kommer bli att krypa ner i en sval säng, och soova! Fick vara barnvakt åt Ludde typ hela dagen ju, mysigt! Kändes riktigt bra att gå ut med barnvagnen ;) Imorgon är det söndag, bahaa. Ska njuta av sovmorgon, och vid 5 är det kalas. Sen, vips, så är det måndag igen, urk burk. Meen, har ju något att se framemot, detta är nämligen min sista helg som blond, yeah! För på fredag så färgar jag håret :) Ska bli kul, och skönt! Men nu ska jag ta och dricka massa vatten, är uttorkad efter salta kräftor :P Sen ska jag gå och lägga mig i sängen och slå på någon bra svensk film :) Vänta på att älskling ska komma och lägga sig. Imorgon kommer bilder på jackan upp! Godnatt med er så ses vi imorgon! puss hej!

Luddekudde

Hej! Här kommer en liten hälsning från mig :) Barnvakt uppdraget går utmärkt, har matat, bytta blöja, lekt, gosat och nu har jag vart ute och gått en sväng! Sötaste systersonen! Nu ligger han på täcket o sprattlar och jollrar ! Ikväll ska vi till Mor och Far på middag, ska se om jag hinner fota outfit, risken är att jag inte hinner det, beroende på hur stressigt det blir ehe :) Har även hämtat min jacka, och jaa den var värt allt bestyr. Bilder på den kommer imorgon tror jag, då jag inte hinner med det idag! Ha en fortsatt fin eftermiddag/kväll!



Millas fina skötväska som hon gjort själv!




Barnvakt!

Godmorgon! Har alldeles just gått upp ur sängen, om en timme drygt kommer Milla och lämnar Ludwigh :) Ska vara barnvakt en stund :D Så nu måste jag ta och äta lite frukost och fixa lite! HAJ

SVART, SILVER OCH BLÅTT



Här har jag satt ihop en stilren outfit, men en färgglad detalj, alltihop från H&M


Little me...







Om en timma så blir det innebandy, och efter det ska Jossan och jag hem till mig och kolla på filmer från förr :) Alltid lika kul! Här är ett par bilder från när jag bara var en liten plutt! :P

JACKET


www.febbs.se

Det är denna jackan jag talar om, från Zara! Hoppas att den är värd allt bestyr, men det tror jag!


YAAY!

Jackan är min, och jag är såå glad!

Outfit 3 september 2010



Jacka: HM
Tröja: JC
Leggings: GinaTricot
Halsduk: HM
Väska: Accent

men haaj! nu så har jag just kommit hem. Om en stund så blir det fredagspizza, men först ska Sacke på massage, så jag får vänta en stund till. Men efter det så ska jag röja upp här hemma, och framförallt, damsuga, bluäk! Men men, vill inte att stället ska gro igen så bäst att göra det, och kan ju vara kul att ha det fint och fräscht i hemmet, :P hehe. Idag kom Jossans och mitt paket från HM med, så det ska vi kolla på senare. Håller också tummarna för att Lina hittar min Jacka i gbg, hoppas hoppas hoppas! De fick ju inte lägga undan den, så hoppas att den hänger kvar när de kommer! Återstår att se, men jag hör av mig senare! HAJK


hrmf...

Dagens träning: 25min på löpbandet, 30min easyline

Kom hem från träningen för en stund sen, och sitter nu och kollar på höst/vinterjackor. Har kommit fram till att jag har fastnat för en jacka som jag antagligen aldrig kommer att få tag i, om jag inte reser till gbg, eller sthlm! hum.... Cissi is sur! Ska göra mitt bästa för att få tag i den, annars kanske det dyker upp någon liknande nånstans! Men nu tycker Sacke att jag är tråkig som sitter här vid datorn, så ska slita mig härifrån nu. Imorgon är det fredag, YEAY! Betyder att vi endast jobbar till 13.00 :D Så vi hörs imorgon! puss o heej!


Outfit 2 september 2010



Jacka: HM
Tröja: BikBok
Byxor: Cheap Monday
Halsduk: HM
Väska: Accent

Nu ska jag byta om och dra mig upp till gymmet, back later!


LAGAR MAT

Just nu håller jag på att laga till lite mat, pasta med köttfärsås :) Efter det tänkte jag ta mig tid att sitta framför denna burk en stund, och sen blir det träning! Hörs om den stund!

21.12



Dagens träning: 45min på träningscykeln, 20min magövningar

nehe, nu ska jag se färdigt, ja gissa vad :P sen efter det måste jag föna håret! Blir inget mer blogg idag, Godnatt med er så ses vi imööra!

THE KING



Om jag hade kunnat gå i dessa klackar, så hade jag inte haft något emot dom, men kan dessvärre inte gå i den klacken, snarare stappla fram! Modekungen.se 999:-


Nu: GYMMET!

Tänkte dra upp till gymmet nu en sväng, köra lite cykel och andra övningar, en liten hälsning från mig bara :) är tillbaks efter gymmet!


HEJ.



Hej! Nu så är det snart dags för fika här på dekaltrim, och spela skitgubbe förstås, se vem som blir skiten denna gång :P Sen åter står ca en och en halv timmas jobb, sen blir det hem o laga mat, idag blir det korvstroganoff, yeah! Efter det tänkte jag att jag skulle hinna med en springtur även ikväll! Men vi hörs senare ikväll när jag har tiden :) Ha det bra tills dess!