Köket

Kökssoffan blev verkligen jättefin, och passade perfekt in i köket! Lite andra sneakpeaks från köket med, bl.a bild på min nya burk från wasabi home, heelt otroligt fin!

Loppisfynden


Flaskorna 10:-/st och jackorna 40:-/st. Nöjd :)

Loppis, målning, melodifestivalen.

Hallo! Det är lördag, och jag ska snart gå bort till mamma o pappa, o milla o ludde :) Ska kolla på melodifestivalen o flööta! :) Idag har vi vart i tranås jag o mamma, fyndade två vårjackor för 40:-/st och två fina glasflaskor, tar kort imorgon o lägger ut. Nu har vi äntligen hämtat kökssoffan med, som jag har slipat och grundmålat, så imorn blir den färdig, o det blir så bra! Ha en fin lördagskväll, så återkommer jag imorgon med lite bilder :)

MissungarMM, verkar så. Missungar på gång igen, har jag inget emot alls, men det behöver ju inte bli 8 denna gången :) Men jag ääälskar kattungar, är nog det bästa som finns! Så om nån är intresserad, så dyker det nog upp lite kissungar här om ca 6 veckor kanske? inte vet jag hehe :P

KOM O KÖPJust nu ligger dessa skor ute på tradera, ut o buda vettja! ;)

Lite pyssel är aldrig fel....


.... om man får vara ifred! haha :P


BILDBOMD - LUDDE

Ja, efter helgens barnvaktande, kommer här lite bilder på mosters söting!
oppssiii

OJ minsann. Inte bra uppdatering här inte, men har man inte motivationen så har man inte. Med mig är det bara bra, har målat om köksmöblerna nu, o det är helt otroligt vad lite färg kan göra, gjorde hela köket! Nu är det bara kökssoffan som ska hämtas o målas med :) I helgen var jag barnvakt åt Ludde, men det var ju inga problem. Han sov så fint hela natten, och var så snäll :) myspojken!

Grunden.... BLÄ!Har just kommit upp från källaren, håller på att måla om köksstolarna. Men, varför är det alltid så, att förarbetet alltid är så himla tråkigt?! Så himla många måsten innan man är klar, först så måste man slipa upp ytan lite, sen är det dags för målartvätt, torka av målartvätten och sen grunda? blä, skulle helst bara vilja smeta på färgen direkt! Men men, har iaf gjort allt det där med två stolar änsålänge, så får resten göras i helgen. Då ska även bordet målas! Kommer bli så fint, med de nyinklädda sistarna med :) Sen är det bara soffan som fattas!


EARCUFF - MITT!


Ludde o Milla

Bilder från i fredags när Milla o Ludde höll mig sällskap på kvällen :) Ostbågar, polly, fanta, milla o ludde mys blev det! Haha, varnar för sista bilden, en riktigt scaaary bild jag lyckades fånga på Ludde haha!


PICS.