FREDAG, OHYES!

Godmorgon! Sitter på jobbet o det är äntligen fredag! Vilket betyder jobb till 13.00 sen LEDIGHET! Ska en sväng till Eksjö efter jobbet o inhandla lite typ, o kolla lite :) Igår var jag o Sacke på hockey, hv loosade vilket var mindre kul hehe! Imorgon så ska vi hjälpa Samuel o Lina o flytta, på söndag så är det stora slappdagen, funderar dock på att ta hem kökssoffan o börja måla på den, om jag har nånstans att vara! Så ser min helg ut, änsålänge, får se om Milla o Ludde kommer o hälsar på en sväng i eftermiddag med. Hoppas allt är bra med er ! HAJJJK

Träning

Ikväll är det träningsdags igen, box blir det. Lina o jag var o körde ett pass i söndagskväll, 20min löpning, 20min cykling! Känns i ljumskarna o röven ! Har just ätit, sitter här i glor lite! Imorgon är det äntligen onsdag, och man kan se slutet på ännu en arbetsvecka. Vi tog bort Lance drän i söndagskväll, gick jätte bra, tog bort två stygn med, de resterande två ska tas bort på fredag, vilket vi troligen gör själva med. Han behöver heller inte ha tratten på sig längre, vilket han tycker är jätteskönt. Imorgon ska han få gå ut en sväng på förmiddagen med, skönt för han!

Kattvakt!

Nu sitter jag här, mätt efter att ha ätit middag hos mamma :) Ikväll är jag ensammen då Sacke skulle iväg på xbox kväll, eller vad man ska kalla det! Så är kattvakt själv åt "sjuklingarna" haha. Fick åka in med Lance redan i torsdags då hans böld brast i onsdagskväll. Precis som Nina kommenterade så var det ingen mysig upplevelse, skvätte både här o där, över en meter upp på dörrarna t.ex! Och stanken sen då, usch busch. Så vi åkte in med honom i torsdags, så nu har han drän o går på antibiotika o smärtstillande :) Tvingas vara inne och ibland ha en "skamm" tratt, stackarn! kommer väl aldrig mer vilja komma tillbaka sen när han väl fått gå ut! Men han är faktiskt för det mesta utan tratten, vill inte klia så mycket som vi trodde. Men man får hålla koll på honom.

Så ikväll tänkte jag kolla på "tre kronor" för mig själv, med ostbågarna o fanta! Blir lugnt alltså :) Kommer nog sitta här vid datorn en hel del med. HAJJ


LUDDEKUDDE






Hade mamma o Ludde på fikabesök i förmiddags :) Ludde var lika söt o glad som vanligt, tills han bajade i blöjan! haha ;) ne då ! Mysan ser mindre glad ut haha!

Nytt i sovrummet






Gick faktiskt förvånansvärt bra att montera ihop byrån, jag satt väl mest vid sidan av och var sk "arbetsledare" ahha :P

20:56



Dagens träning: 60min box!

HAJ! Med turbanen på huvudet sitter jag här nu och läser lite om "bölder" o katter. Då Lance har fått en slags böld under örat, nära kinden :/ Hoppas inte att det är en tand som en inflammerad eller nåt, men går den inte ner måste vi nog åka in till vet. för en undersökning! Hoppas bara att det är en varböld som går att få bort och inget annat! Men han är pigg för övrigt, äter o är som vanligt. Ska ringa till vet. imorgon för rådgivning. Imorgon är det redan onsdag, och då vänder arbetsveckan för att sen sluta med en skön fredag! :) Inget planerat i helgen, ska väl försöka få hem kökssoffan o måla. Köpte ju en byrå sen i lördags, som ni kan få bild på sen, blev jätte bra, precis så som jag tänkt mig ! Även fått hem det nya överkastet med, blev fint!


HEJ o förleaåt!




HEJ! oj oj, vad dålig min uppdatering är. Men varken orkar eller har lust :P o då är det bättre med ingen än bara skitinlägg. Idag är det fredag, och ännu en jobbvecka har gått, gött! Kommit igång med träningen denna vecka med, känns bra :) Ikväll blir det Idol Live Turne med familjen på Cloetta i Lkpg! :D Ska bli jättekul, ska bli kul o se o höra alla, även fast jag inte vart så imponerad av årets Idol men ändå! Börjar vid 20.00, vi ska ut o äta en sväng innan med, så vi åker sen nångång hehe :P Så ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen piffa till mig lite :) Imorgon ska vi ev. kolla på byrå till sovrummet, o hämta en kökssoffa som ska slipas o målas till :) Så det finns o göra denna helg med ! Hoppas att ni har det bra, sorry för dålig uppdatering! HAJJJ!


TAGGAD

Godmorgon! Har just ätit frukost, makrillmackor! mumms! Tänkte ta o slänga in sista tvätten, o ta mig en promenad i det fina vädret! är ju inte så kallt ute, o inte så mycket snö på gatorna, så bättre att passa på! Ska bli skönt att komma igång med träningen denna vecka, o det kommer att kännas att man inte tränat på ett par veckor! Det gör en desto mer taggat, beach 2011! ;)

BRILLOR



Mina brills


HAJJ

Idag har jag varit ledig, skönt! Men imorgon blir det till o jobba en stund på förmiddagen, sen är det helg! Jag och mamma åkte in till Milla en sväng idag och fikade o mös med Ludde förstås :) Han går med sin gåstol nu, och står själv stundvis, så duktig, o så söt! Har gått o blivit förkyld, så träningen skjuts upp till nästa vecka, då förkylningen förhoppningsvis är över, känner verkligen att det är dags att börja träna igen, taggad! Fast hellre förkylning än maginluensa, bluää! nehheeee, ska man göra nu då? Sitta här och glo lite o sen dö lite i soffan kanske?


PYSSEL




Jag gillar blommor, o det kombinerat med pyssel, DET är kul! :D Tog en glasburk innan innehållande inlagda gurkor, som nu fick bli kruka till en miniorkidée, limmade på lite spets som detalj!


NEW YEAR. PIC


NYA TAG!

Igår var det soffläge hela dagen lång, var skönt att bara ligga o dö! Inte för att jag var så bakfull, vara bara trött o seg! Idag så skiner solen och det är nya tag, ska in till Milla snart, se hur de har det i sin nya lägenhet!

Nyår!



Nyårsafton i lite bilder :) Var en trevlig tillställning!