Påfyllning och nya tyger!
Påfyllning av tyger jag redan har hemma, och två nya tyger. Jeanstyget och det blåa tyget är nytt, som är tänkt som en del utav ett nytt lapptäcke, mer tyger ska ju till det, men en början iaf. Resten av tygerna är till fotokuddar. Dessa tyger är från Panduro som har SÅ mycket fina tyger!

Mobilfodral - JeansFick i uppgift att sy ett mobilfodral till Jossan, av hennes gamla Nudie jeans, blev ett till mig med! Fina blev dom iaf, med lite tryck o grejer ännu mer personligt!

Moln till en liten PojkeOh, molntyger är så fint! Blev klar med detta set ikväll!

Snussefilt i retroSnuttefilt till Freja :)

Kuddar på GDags att börja med alla mina kuddbeställningar, så nu ska jag bege mig till symaskinen igen!


MobilfodralBehövde ett mobilfodral till min nya xperia :) Så gjorde ett prov, superenkelt! men nästa ska bli bättre! 

Blåa dvärgpingviner?ja, det har ju pratats en hel del om pingviner på radion denna vecka. Så dråpligt att jag just hade beställning på dessa brallor och mössa till :P

JAG VILL SYSka beställa ett par nummer från Ottobre design, ajajaj så mycket fint!

Stök och bök

MM, rätta ordet man kan sätta här hemma nu. Byte av fönster, dörrar, panna resulterar i svinstia utanför huset, och inne i huset... Ogillar läget, men det blir bra o slutändan! Har inte hunnit sy ett dugg i helgen, då vi har klyvt en hel skog (känns det som) i visselvik. Så längtar till helgen då man kan ta tag i hemmet o få lite ordning, och sy lite! Ikväll är det stickestuga, skönt att få sitta o sticka av sig lite ;)