Nya tyger!




Nya fina tyger kom hem i brevlådan igår!

Katten Tex



Tex är "lillebror" här hemma ibland, eller oftast, lite halvjobbig och ska retas med de andra katterna! Men ändå är han den minsta, så han får mycket gos!


En Egen kudde



Ja, faktiskt, igår sydde jag en egen kudde. Är jag den enda som för det mesta syr saker till andra men liksom inte till sig själv?? Men igår gjorde jag det, tjihoo! Fint i soffan blev det!

Löpare och Kuddfodral



En löpare och två kuddfodral, sytt på beställning :)

Favoritjeans, favoritduk!






Jossan ville att jag skulle göra en liten duk i Jeans tyg, humm tänkte jag. MEN, jag har ju hennes gamla favvo Jeans här hemma som vi klippte i för ett tag sen, jaaa det gör jag! Och vips, så blev det en jeans-duk i lappteknik, himla fyndigt! Så nu ligger hennes gamla Nudie Jeans på hennes soffbord framöver :)


Mössa, byxa o scarf!



En mössa i det nya fina tyget, och ett par muddbyxor och scarf i rött molntyg!

Symässa



Detta fick jag med mig hem från symässan :)  ja, fick o fick, köpte givetvis! En hel del stuvbitar, och lite jersey tyg! Äntligen har jag fått ordning på overlocken igen, så nu blir det vårmössor och myddbyxor igen! :) Symässan var en upplevelse, määängder med tyg och garn!


Fotokuddar




Två fotokuddar jag sydde för ett tag sen :) Skulle bli en present, så därför har jag inte lagt ut dom här tidigare!

Vimplar



Blev lite vimplar igår också, fint med vimplar!

Ännu ett lapptäcke!



Virkade Maskotar



De var 6 stycken igår, men de halverades med sin charm :)

Söta Vimplar




Nu förstår jag varför alla syr vimplar, det var ju busenkelt och kul! Och fint blev det med!


Lapptäcken



Ett litet och ett lite större. Denna gången gjorde jag stjärnorna i det prickiga tyget istället för jeanstyget, o det blev minst lika fint! :) Älskar när grejerna jag gör blir färdiga och jag kan fota dom, blir så fina bilder!

Svärmorstunga



Milla och jag diskuterade förökning av blommor igår (intressant samtalsämne) men ändå, kul det här med växter och blommor, så sagt och gjort, nu hoppas jag på att min bebissvärmorstunga växer och blir stor ;P