Måste börja packa...

Just hemkommen från Torpön, var där en sväng med Milla o Ludde, kollade på när Amanda, Sofie och Lottie sjöng, super bra, verkligen! Men nu så måste jag börja packa för imorgon bär det av till först Gbg, Nordstan och sen Falkenberg/Vallarna, Stefan & Krister! Ska bli kul att komma iväg, så är där hela helgen, om ni undrar vart jag tagit vägen! Men måste som sagt börja packa nu, men ha en kanonfin helg så kommer jag tillbaka på måndag igen, med bilder och annat kul! HEJ!

Dagens outfit, mysoutfit!



Sjal: GinaTricot
Tröja: JC
Leggins: GinaTricot


Våran lillkisse!




Regn idag, urk.....



Godmorgon, eller Godförmiddag! Sitter här och är ganska trött, och blir ännu tröttare när jag tittar ut! Nedrans regn! Blir en inne dag idag då, göra lite nyttigheter i hemmet? Kom inte hem allt för sent inatt, vid 1-tiden, speciellt dragen var jag inte heller då partysuget helt plötsligt försvann där på kvällskvisten, så drog en pommes med kebabsås med jossan och sen gick hem och la mig, men vaknade igen efter någon timme och kallsvettades och magen var kass, vet inte om det var maten som gjordet, usch, men efter en stund inne på toaletten så somnade jag faktiskt om igen, men så kom Sacke hem vid typ, 5? och då hade jag lite svårt att somna om, så är lite sliten nu hehe :) men men, alldeles strax ska jag äta lite frukost och sen får vi se vad dagen har att djuda på :) Hoppas ni mår bra allihopa!

Party outfit!






Såhär ser jag ut ikväll, ska alldeles strax upp och handla något ätbart och sen upp till Samuel och Lina på förfest! :D Kommer bli en bra kväll det här!


Solen skiner!

Gomorron, Gomorron! Har just ätit frukost och bäddat sängen :) Just nu så är det inte ett moln på himmelen, men skulle väl mulna till senare på dagen, men jag ska passa på att ligga lite i solen idag iaf :) Idag är det Bulefestival här i Österbymo, så ikväll blir det väl fest antar jag! Men hör väl av mig under dagen här som går, hej!

outfit 27 juli 2010


new stuff


Hm 99:-                                                            GinaTricot 149:-



T-shirt, fram och baksida HM 99:-


Carlings 349:-                                                            GinaTricot 30:-


Accent 349:-



Skopunkten 299:-

Japp, där har ni dagens köp +ett par svarta vanliga leggins. Bästa köpen, klänningen från Gina då den endast kostade 30:-?, menar vad är det? Och Jeansskjortan från Carlings, gillar att den har lite mer detaljer än de flesta andra jeansskjortor jag provat!


helt slut

Kom hem för en stund sen, en hel dag i linköping alltså, och ett stopp i tranås för mathandling! Hittade faktiskt en hel del, som jag självklart ska visa för er tids nog, får se om det blir ikväll eller imorgon :)


21.28

Hejhallo! Sitter här framför datorn och kikar runt lite, har tagit mig en powerwalk och en dusch på det. Imorgon ska jag åka till Linköping med Milla, Ludde och mamma. Ska hälsa på Kristian, Maria och Freja, och sen gå en sväng på stan med, shoppa en sväng! Så hör av mig imorgon kväll, ha det bra tills dess, HAJJ!


Inte så märkvärdigt, men ändå en outfit




Jacka: Cubus
Tröja: ETC
Leggins: BikBok
Skor: Converse

Nu drar jag strax in till stan med bussen, in till Milla en sväng först sen kommer Sacke in och hämtar mig, handla o lite med :) Hörs senare mot kvällen!

Godmorgon!



Godmorgon! Har just stigit upp, fast har varit vaken ganska länge då typ lillkissen har haft damp hela morgonen, helt galen var han! Men nu är jag uppe iaf, och ska alldeles strax äta lite frukost och sen röja upp lite här hemma. Senare idag blir det en tripp till Tranås. Men hör väl av mig under dagen kanske :) ha det fint!

bakisflöt!

Mm, denna dag har verkligen varit en seg dag, men det gör mig inte så mycket för gårdagen var galen! Men nu, efter massa bakisflöt så som pizza på förmiddagen och nu ikväll gjorde vi kantarellmackor, mumma, så blir det sängen nu, och det bästa av allt är att jag inte behöver vakna av att alarmet går på, för 3 veckors semester ligger framför mig nu! Hoppas verkligen att vädret är på min sida, sol sol! Fast idag har det faktiskt varit skönt att det varit regnväder, mysigt att bara ligga inne och inte göra ett skit :P Men nu säger jag Godnatt, så hörs vi imorgon! haj!


H&M




Nytt hos H&M!


Tysklandsresan i bilder


new in





Topparna från H&M, och klockan från New Yorker

Klockan är det bästa köpet på länge tror jag, eller vad säger du Jossan? haha :P


Upptagna dagar

HEEJ! Ja, jag är hemma, hehe har bara inte haft tid helt enkelt att sitta här! Kom hem i torsdags natt vid 1-tiden, sen var det jobb fram till 4 på eftermiddagen, sen direkt efter det ja då åkte jag in till stan för att inhandla doppresent och 3-års present, hamnade därefter hos Milla och Jesper som var hos Jespers mor, och gosade lite med Ludde, så kom hem där på kvällen någongång, och då kom Jossan ner till mig, och vi satt och snackade lite och kollade på tv. Sen var det sängen, och igår så var hela dagen uppbokad! ehe, vaknade alldeles för sent, vid 11 då jag skulle på dop vid 12.35, och efter det så skulle jag hem igen och svira om till partykläder och sen på 30-års fest hos chefen och det blev livat kan jag säga, men kul var det! Tack för en lyckad tillställning! Så idag är det baksmälla som gäller, men det var det värt!

Så, där har ni vad jag har haft för mig, och Tysklandresan var kul den med, alltid kul att komma iväg lite! Tänkte jag skulle visa mina inköp (förutom spriten) hehe :) Hittade ju en sak som jag klurat på bra länge! Kommer även lägga upp lite bilder ifrån resan, och kanske ifrån gårdagen med!

Off we go!

Jobbar en stund till, och sen blir det hem att packa iordning det sista och slänga i mig någon macka och sen drar vi iväg :) Har kollat om det går att ladda upp bilder direkt från mobilen, men det går inte :/ buhuuu, men kan ju uppdatera med text, alltid något! Ska faktiskt bli lite kul att komma iväg, en liten roadtrip :P Men ni får har det så bra så höres vi av! HEJ!


packar



Hoppsan, blev visst bestämt idag att vi skulle med på en tripp till Tyskland ons-tors. Imorgonkväll åker vi ner till Skummeslöv, sover där och på morgonen och åker till Tyskland på morgonen :) Fick ledigt så vi åker! Kan ju vara kul med en liten tripp, en försmak av semestern ;) Men usch vad jag inte gillar att packa, alltid lika svårt att veta vad man ska ha med sig. Man vet ju aldrig vad man vill ha på sig där nere? Packar väl ner lite smått och gott så man har lite att välja emellan, mest basplagg, funkar för det mesta! Nehe, fortsätta packa då kanske, hörs senare!

Monki, here i come!




Ska hålla utkik efter dessa på Monki när jag åker till Lkpg nästa vecka! Vill verkligen ha dom, eller ja åtminstone en utav dom!

Natti



Nähä hörrni, efter lite tacos hos grannarna och folkracegänget så blir det sängen för mig, har ju trots allt inte semester som alla andra? :P men sista veckan nu och sen SEMESTER! Godnatt allesammen :P

Outfit 18 juli 2010




T-shit: BikBok, Shorts: VeroModa

Godmorgon på er!

Godmorgon! Har just stigit upp och ätit frukost. Idag skulle jag egentligen åkt på Folkrace i Vimmerby, men struntar i det. Måste verkligen STÄDA, och sen om solen sticker fram vill jag passa på att sola lite :) Så nu tänkte jag börja med att ta en rask promenad och sen slänga in en tvätt och sen börja städa, urk :P hehe ne, men det måste verkligen göras! Men hör väl av mig under dagen! take care!

Nytt och fint!




älskar småsaker, så denna burk föll mitt öga för direkt!




tog en gammal glasburk nere från källaren, och band ett snöre runt, vips, en söt ljuslykta!


Outfit 17 juli 2010





Jacka: HM  Tröja: HM  Jeans: Crocker (jc)  Väska: Björn Borg

Så här såg jag ut idag när jag åkte in till Tranås en sväng med mamma för att inhandla nya blommor till köksfönstret och lite annat smått och gott till hemmet :) Kommer bilder! Ja som sagt, idag har jag varit inne i Tranås en sväng, solat en stund efter det, fixat iordning lite i köket, ätit grillat hos mamma igen :P och nu är jag hemma, och Sacke ligger utslagen på soffan, sover hemma inatt istället, skönt! Nu så ska jag ladda upp lite bilder på köpen, dra en spontan promenad och sen soffan med älskling! Hoppas ni har det bra!


Hemma nu, sova nu!

Just hemkommen. Slutade jobbet vid ca 12 tiden, åkte ut med mamma, milla och ludde till Norravi för att sola och bada, men solen fick vi inte se så mycket mer utav men fikade iaf och satt därute en stund :) Efter det var det dags för dusch hemma, och sen bort till mamma och pappa igen för att äta grillat :) MUMS! Gosat med Ludde med förstås! Imorgon får vi se vad som hittas på, beror på vad det blir för väder. Sägs att det ska bli regn men hoppas på lite solglimtar på förmiddagen iaf :)  Men nu har jag beslutat mig för att gå och lägga mig innan jag sitter här och somnar :P Hörs imorgon, HEJ!

in work



Morron! Sitter på jobbet (as usual) och lägger upp dagens skörd. Idag är det fredag och skönare än någonsin, inte ett moln på himmelen änsålänge, GREAT! Hörs av under dagen, ha en fin dag!


22.09

Har just kommit hem från ett bad i Norravi med Jossan, skönt så här på kvällskvisten, drog även med henne ut på promenaden också :) Prata av sig lite, skönt! Bara hon och jag vet vad det handlar om, vi förstår varann i detta, ain't?! Var skönt att få röra på sig med, en jeevla massa som var ute och sprang, haha! Nu så ska jag ta och lägga i nya lakan i sängen, så tråkigt men måste göras! Dock får jag sova ensam inatt och fram till söndag, usch! Gillar inte att sova själv! kom hem nu!!! Får ha katten vid min sida istället :) Imorgon är det fredag, och GUD så skönt det ska bli! Skulle väl vara fint väder imorn med så hoppas på lite tid för steeek! Men hör av mig imorgon igen, sov gott! Godnatt!

POWER

Haj hallo! Nu så ska jag ge mig ut på en powerwalk, nu blir det skärpning! Hör av mig senare ikväll!


outfit 15/7-10



Linne: Att.Åhléns Shorts: BikBok


Dusch, sen sängen!



Kom hem för en stund sen, och tänkte att jag strax skulle gå och duscha, och sen gå och lägga mig, så jag inte sover för länge imorn med hehe :) Ska ta en låång dusch med mitt f.a.s.t schampo i hopp om att håret kan växa lite snabbare hehe :P Jag hoppas att ni har det bra! puss o hej!

GE MIG LÄNGRE HÅR!



Vill verkligen har längre hår NU! Det växer ju inte snabbare heller när man går och väntar!

Bild: frida grahn ( bra blogg btw )


Lunch, nu jobb!

Helloo! Nu så har jag haft lunch en stund, ska snart pallra mig ner till jobbet igen. Ska in till Milla och Jesper sen och fira Jesper, så är väl hemma lite senare ikväll. Hade tänkt att ta outfit bild, men eftersom att jag råkade sova lite för länge idag, så blev det inget med det :/ Men lovar, ska bli bättring! Men som sagt, kommer hem ikväll, se om jag hittar på något intressant inlägg, om jag inte är allt för trött! Ha det bra! se ya

REGN, underbara REGN



Visst längtar man nästan aldrig efter regn? Men idag, så kändes det helt underbart när regnet föll, kom svala vindar och det blev friskt för en stund! Satt ute på trappen och kollade på blixten och regnet och andades frisk luft! Har varit borta hos mamma en sväng och hjälpte henne med håret och tog en fika och pratade lite :) Sacke är i garaget och hjälper till så då sitter jag här en sväng, kikar runt lite som vanligt. Har fönstrena öppna i hopp om att få in lite annan luft i lägenheten, så man sover gott inatt, har vaknat varje morgon nu de senaste dagarna och typ mått skit för värmen, orkar inget! usch vad jag klagar, men joo så är det! Kommer väl sitta här en stund till, men blir nog inte så mycket mer bloggning! Take care, bye bye then!


outfit?

Mycket roligare än så här blev det inte idag men men :P Nu ska jag bort till mamma och hjälpa henne med att färga håret, åretkommer senare ikväll!



t-shirt: BikBok  Shorts: ichi

syndat, på tradera...


Fast räknas det? Fick rocklinnet för 20:- + frakt, och det andra linnet för 137:- + frakt :)


Gomorron!

Godmorgon! Lika varmt idag, fast tycker nästan att det var varmare på morgonen idag än igår, inte ens nu svalkar det. Usch, inspirationen är verkligen noll på morgonen när man är helt slut, orkar inte ens sminka mig! haha, så blev lite halvtaskiga outfitbilder idag, men lägger väl iaf in dom ikväll :) Nu så ska jag sätta igång och lägga upp dagens ordrar. Ha det bra!

21.44

Tycker våran chef är väldans snäll som lät oss gå tidigare idag. Slutade väl vid 4 tiden :) Så då åkte Sacke och jag ut till Norra Vi och tog oss ett svalkande dopp, sen åkte Sacke och Lina kom istället, så tog ett dopp till och värmde oss i eftermiddagssolen! Pratade lite om helgen och kom fram till att det inte fanns så mycket att prata om, ovanligt? JA faktiskt, brukar alltid hända något som alla sen pratar om, men inte iår hehe, är väl bra iof :) Har tagit en dusch och fönat håret, höll på att svettas ihjäl! haha, men måste föna håret när jag duschat annars vet man inte hur håret ser ut morgonen efter. Får väl se om jag får till någon liten outfitbild imorgon kanske, om jag kommer upp i tid, för imorse var jag stendöd (nästan), näsan täppt och ögonen kändes som att de skulle ploppa ut, trycker från näsan på något konstigt sätt. Ska gå och mysa lite med kissen på soffan nu, hoppas ni mår bra alla!  puss hej!


MONKI



Nyheter hos Monki, jag är med shoppingsugen än någonsin! Ska bli så kul att gå i affärerna sen och kolla in alla nyheter! Favoriten här är den randiga tröjan längst ner till höger, den är lite brunaktig och lite tunnare, jättesnygg!


Drar och badar!

Nu drar vi och badar, hör av mig senare ikväll, går ju knappt vara någon annanstans än vid vattnet just nu!


22.54

Kommer man över huvud taget kunna sova inatt? VARMT! Vet att man inte ska klaga, men just nu måste jag faktiskt det, är alldeles för varmt här inne nu, ute är det väl just nu behagligt, flytta ut sängen? ne, knott och mygg!! Ska väl strax gå och göra ett försök och lägga mig och sova, för imorgon är det jobb, i två veckor till sen blir det semester. Hade gärna haft semester nu i värmen, badat solat! Men men, får vänta :) har ju varit bra väder på helgerna nu så får nöja mig med det, och kvällarna :). Hoppas ni alla har det bra och att ni inte smält bort i denna värme! HAJ!

Kalasbilder


H&M



Vill ha, nu tack!  H&M 249:-


outfit 11/7-10



Linne från JC


I ett av världens hörn

'

Måste säga att Brolle var skitbra igår, bättre än förväntat! Tog inga bilder, men det sitter i mitt minne! Han är ju helt otroligt snygg och bra! ny idol?! hehe. Bäst av allt var att han körde " I ett av världens hörn", otroligt bra låt!


Varmt? oojaaa..


'
Gogmorgon! Saatan, så varmt! och idag ska det bli ännu varmare än igår sägs det!? Vill sola, men vet ifasen om jag klarar av att ligga därute i värmen, och så lite bakfylla på det. Sitter och väntar på att pizzerian öppnar så att man kan beställa varsin bakfyllepizza, GÖTT! Idag så blir det kalas, mamma fyller 45, så blir pastasallad, marinerad fläskfilé med soltorkade tomater, och massa släkt på det. Roligt att de små kusinerna kommer, inte så ofta man träffar dom. Mm så är det, och vi hade nog fläkten på ett snepp för mycket inatt, för nu är näsan ännu mer täppt, smart! Men det ger väl med sig! Ha en bra dag, kanske hör av mig senare under dagen!


får inte alltid ha datorn ifred! :P


outfit 9/7-10



T-shirt: BikBok, Shorts: VeroModa, Armband: Lindex, Tradera 
Här kommer gårdagens outfit, fick aldrig tid igår till att sitta här. La mig i solen direkt när jag kom hem, och låg där i ett par timmar, och sen var det dags att snurra om till cowgirl hehe, och sen åka ut till Hestra. Var roligt därute, men blev inte inte så hårt för min del då jag satsar på ikväll istället :) Brolle spelar sist av allt, får se om man orkar kolla, skitsurt att han ska spela så sent! Träffa Milla och Ludde med, och Freja :)


It's friday, I'm In love



Godmorgon på er! Nu så sitter vi här på jobbet och det är äntligen FREDAG! Alltid lika skönt, var lite molnigt ute nu men det klarnar väl upp hoppas jag?! Idag är det jobb till 13.00 som gäller, efter det blir det väl lite stek(om solen är framme) och sen fixa iordning sig lite och dra ut till countryfestivalen, blir väl inte så hårt festande idag, men imorgon så ;P Var trött som ett as imorse, efter att Gnällis hållt mig vaken sen typ 4, men jag klandrar honom inte för det, för det är så mysigt när han kommer upp i sängen och är helt till sig och spinner som en motor :) Tog outfitbild idag, som kommer upp senare när jag orkar lägga in dom :P Ha det bra så hörs vi senare! BYE!

syndar

Nu så har vi just ätit jordgubbar med mjölk , MUMS! Funderar på om jag ska synda lite chips i soffan ;P hehehee. Men har inte så mycket att skriva, ska sätta mig i soffan igen! ha det bra!


Country





Provar lite country-outfits till helgen. Vilken tycker du? ;P

sweeties



Nyhet hos H&M. 199:-


outfit 8/7-10




Tröja: Att. Åhléns
Shorts: Avklippta BikBok jeans


bikbok



Kan inte sluta titta, vill ha sommarkläder nu!


pic


Njuter av sommaren!

Ja, bilderna säger väl det mesta, när jag kom hem från jobbet åkte Sacke och jag ut till Norra vi för att ta ett dopp och njuta lite av eftermiddagssolen. Helt underbart väder, och det håller i sig ett tag till, det bästa av allt är att det ska vara fint väder hela helgen då vi ska på Ydre Countryfestival, greaat! Ska bli kul faktiskt, brukar vanligtvis inte se framemot det, men iår så gör jag faktiskt det! Festa bland alla countrydiggare hehe :) Idag har jag även hunnit med en promenad efter att ha ätit lite granna, kändes väldigt skönt! Det är sommar, och då blir det inte av att man rör lika mycket på sig, men som mamma sa, man måste ju få känna på att det är sommar, och jag instämmer faktiskt!


outfit 7/7-10



T-shirt: Gina Tricot
Linne: H&M
Jeans: Crocker/jc
Klocka: Ur&Penn
Armband: Lindex, Family House


summer







Godmorgon

Godmorgon! Har just ätit frukost och tagit lite outfitbilder, som kommer upp ikväll. Samuel kom och hämtade de 3 missarna som skulle till nässjö, nu blev det tomt. Men men, dags att borsta tänderna och sen bege sig ner till jobbet för ännu en jobbdag, ser ut att bli fint väder idag GREAT! Ha en bra dag!

fönstershoppar

Sitter här i handduk, har just duschat, ska strax gå och föna till håret. Tittat runt lite på nätet och "fönstershoppat", är väldigt mycket saker som jag vill ha nu, speciellt när det är sommar! men neej, köpstopp råder! I ca 2,5 vecka till hhee, kanske längre vem vet, men på semestern kan det väl vara kul att unna sig lite, och jädrar vad jag ska unna mig ;) Idag har vi lämnat bort en misse till, svartis. Sa åt mamma och pappa att de fick offra sig och ta en katt, så de fick den svarta :) Och imorgonbitt reser 3 katter iväg, kommer bli tomt! men, som sagt, kan ju inte ha 9 katter, men hade jag kunnat hade jag nog nästan haft det, katthem kanske? hehe. Men nu ska jag dra mig, ha det bra alla! PUSS


tha king



Mycket fina saker på modekungen.se, men köpstoppet fortsätter och jag dräglar ;)


soon

Hallo! Sitter på jobbet och just haft fika, blir att jobba ca en timme till och sen hem och äta. Idag är Sacke och jag glada för Sacke fick veta att han har jobb fram till nyår iaf! :D wiiie! Men hör av mig senare ikväll! Hoppas ni alla mår bra!


21.43, sängen väntar



Hej! Idag var det jobb till klockan. 17.50, efter det, kvällsbad med Milla och det var jätteskönt i vattnet, var i ett bra tag och fulade oss haha :P roliga saker som man gjorde när man var liten och kunde vara i hela dagarna och bada. Sen bar det hemmåt igen och Sacke tände grillen och det blev spareribbs med klyftpotatis och bea, och efter det jordgubbar och glass framför "Lotta på Liseberg". Mys :) Nu sitter jag med gråis i famnen, som snart flyttar "hemifrån". Japp, denna veckan flyttar missarna, buhuu! :'( ska bli väldigt sköönt men också sorgligt, kommer sakna dom alla, men en får vi ju iaf ha kvar. Men det kommer få det bra i deras nya hem :) Men nu strax väntar sängen, värmen tar på krafterna! Ha det bra!

22.23

Har just avslutat ett kalas, firade Sacke som fyllde för ett tag sen :) Så har ätit tacos, och efter det jordgubbar med vaniljglass,MMM! Köpte en hel back med jordgubbar förut så har fryst in lite och har några i kylskåpet som vi kan ta fram när vi vill :) Så gott! Blev lite solning idag med, och ett par dopp i norravi med mamsen. Men nu är jag vaaarm och ska gå och dricka ett antal glas vatten och sen sova, för imorgon är det jobb igen, vill ha semester, NUU! meen men. Godnatt med er!

outfit 4/7-10



Klänning: Lindex


blandad kompott



Idag har det verkligen varit VARMT! Men jag ska inte klaga. Blev inte riktigt som jag tänkt, inget Visselvik utan lite blandad kompott. Mest stek i trädgården men även bad i Norravi, Räkmacka o Glass på Ydrekullen, mat med Milla, Jesper och Ludwigh, och slutligen bad i Sund med grabbarna. Nu sitter jag här med fläkten på, för här inne är det ljummet, blä! Sacke är på fest och jag tänkte lägga mig på soffan och inte göra något, somnar väl förmodligen efter typ 5min men men :P hehe... Hoppas ni haft en härlig sommardag!


22.53

Nu så har jag röjt undan lite här hemma, dammsugat och torkat golv i kök och hall, där kattungarna tassar runt som mest, skönt! Nu är det iaf lite fräschare, men så vaaarmt! svettas bara man rör sig! Var och kollade på fotboll, och blev oavgjort, kul... en ful ryss som jag störde mig på cepee! meen , nu ska jag faktiskt sätta mig framför tv:n och äta lite ostbågar! Ha det fint så hörs vi imorn, imorgon kommer jag hålla till i Visselvik typ hela dagen, så uppdaterar väl på kvällen skulle jag tro. hej svejs!

sommar,sommar,sommar




Blev visselvik en sväng med Sacke efter jobbet. Det är verkligen skithärligt att ligga där ute på klipporna i gassande sol och gluckande vatten. Imorgon blir det en heldag där ute då det sägs bli ca 30 grader imorgon, så blir det att vistas vid vattnet, Lina och jag ska ut och schteeka ! Annars så blir det lugnt ikväll, ska bort och vattna mammas blommor och efter det kanske ta mig en promenad. Var väl fotbolls derby här ikväll men, är ju inte så värst intresserad, men kanske tittar ner :) Nu så tänkte jag att jag skulle ut och sätta mig i solen och fixa till mina naglar lite :) See ya!


Underbart!

Godmorgon alla glada! Idag är det fredag och strålande väder, underbart! Nu först jobb ett par timmar, och sen hem och hoppas på att min älskling vill följa med och bada och sola :) Men som sagt, nu jobb! Hörs senare!

yaay!

Idag kom min nya mobil, och jag har fullt upp med att lära mig den, försöker få igång internet, men som vanligt när jag ska få något att fungera så gör det inte det hehe :P Men tycker den är bra för övrigt, liten och smidig, och det bästa av allt är att det både är touch och ett tangentbord som gör det supersmidigt att skriva sms! Meeen ne, nu måste jag kolla vidare :) blir inte så mycket roligare med bloggen idag, men jag hoppas att ni har det bra!