Beställning på mössorTvå mössor till en pojk som heter Albin, utan lapparna som kommer i slutet av månaden! Vill gärna ha dom nu!

Knutmössa med "deers" !"knutmössa"Har idag provat att sy en "knutmössa", var väl lite pilligt att få till sömmen i "toffsarna", men det gick :) Så himla sött! Vill ha mina lappar nu, men de kommer inte förrän i slutet av månaden, bluäää!

Surade ihop en sminkväska
Min overlockmaskin som jag beställde igår,som det stod skulle levereras idag, gjorde inte det! Utan får det nog på måndag, surade ihop en stund, men försökte vara lite kreativ iaf, klurade ihop denna lilla sminkväska :P

SÅ SÖTT!!
Beställde lite nya tyger i väntan på att ännu mer nytt ska beställas,, haha nu jäklar! :P Men svamptyget var sötare än förväntat! Så himla sött!

Skulle inte säga nej...Skulle inte säga nej till detta tygförråd, gaah! Bilder lånade från http://lillspooky-syblogg.blogspot.com/
Blir avis....!


Riktigt kul att sy!
Har under helgens gång sytt några mössor och två par byxor för att pröva på, och det är faktiskt riktigt kul! Allt blir ju så sött till dom små, och det finns så himla gulliga o fina tyger! Det blir defenitivt mer muddbyxor o mössor!

Grejor

Ett lapptäcke o snussefilt till Ludde, och ett tunnt lapptäcke till, ingen haha :P