Ny profilbild

Min nya profilbild på facebook. Vad tycks? :P Blev själv ganska nöjd med den!



Outfit 29/5-10





T.shirt: Junkyard.se
Tights: JC

Jupp detta tog jag först på mig, ångrade mig dock och slände på mig en rutig skjorta istället :P haha! Just nu sitter jag och kollar lite bilder och lyssnar på syrran och jag :)

Mätt o Go!

hej igen! ligger i soffan hos mamma och pappa, trött som ett AS! Har ätit grillat med potatisgratäng och sallad, och efter det blev det rabarberpaj med vanlijsås, MUMMA! Så nu är man mätt och go tills imorn bitti. Tog lite outfit-kort förut, kanske orkar lägga in dom imornbitti, har ju ingen sladd till datorn, så först överför jag bilderna på Sackes pappas bärbara (som vi lånar, och inte tar tummen ur och lämnar tillbaka), den har nämligen kortläsare, efter det så överför jag bilderna till enterna hårddisken, och därefter kopplar jag in hårdisken till stationära datorn igen, och sen kan jag lägga upp dom! haha, det är anledningen till att det blir dåligt med kort nu när min systemkamera är trasig. Var ju inne i Tranås igår och skulle prova jeansen som jag vill ja, men så skulle jag behövt en strl mindre, men självklart så hade dom inte det och skulle inte få in mer av den modellen heller, buhhuu, hoppas jag kan komma iväg till eksjö eller till jönköping eller nåt och se ifall de har dom, gillar dom! Köpte mig iaf ett längre linne med rynk i sidorna och ett par cykelbyxor som kommer att bli väl använda i sommar! Gillar dom starkt redan, skit snygga till stor t-shirt, eller en skjorta, har dom på mig nu! Meeen guu vilket långt inlägg, de va väärst! Hörs imorgon igen! PUSS O HEJ!

Bakfyllan avtar

Nu så ska jag ta och fräscha till mig lite, och sen går vi bort till mamma och pappa. Milla, jesper och barnen var här en sväng nu och hälsade på missarna. Annars så börjar bakfyllan att avta och vädret ser ut att blir bättre, har varit väldans konstigt väder idag, regn, sol, regn, sol, men nu ser det ut att spricka upp mer och mer :) Ha en fin kväll! hej hej!

Kul igår!

Godmorgon alla glada! Var kul igår och det känns i huvudet idag haha! Ska väl snart trycka i mig en smörgås och en mugg oboy, och sen så måste jag städa lite granna. ikväll så ska vi bort till mamma och pappa och äta morsdag middag, namnam! Syskonen kommer också! Hörs!

Häckar

Sitter här framför datorn och häckar, ganska skönt faktiskt! Sket i att springa idag, orkade verkligen inte, fastnade här istället, väntar på att "kniven mot strupen" ska börja, men just nu kollar vi på ´julkalendern " Ronny & Julia" vi har väl en 10 st julkalendrar, kul att kolla på! Imorgon är det fredag YAAAY! Då blir det stan en sväng, och sen antagligen fääst, och sen Aggarp, puben! Är faktiskt riktigt festsugen nu, var längesen vi festade till det, dags att börja fundera på vad man ska ha på sig :)

19.40


Jobbar

Godmorgon! Är på jobbet och jobbar för fulla muggar, och tänker på att vissa är bara för mycket, irriterad! Vill också att det ska ringa i min telefon med besked om att min kamera är klar, och vill att det ska vara fredag idag! Ska åka in till Tranås imorn en sväng, kolla på ett par jeans, och köpa lite blommor som jag kan ha ute, så det ser lite ombonat ut :) Idag blir det potatismos och falukorv till middag, och sen skulle väl Jossan kanske komma förbi en sväng och kolla på missarna, efter det kanske det blir en runda på spåret, gäller att ligga i nu när sommaren nästan är här :)

ha en bra dag! Hej hej!

Hej o hallå!

Hej o hallå! har just ätit, blev mycket smidigt idag, gulasch! Men gott är det, när man är en latmask! Slängt in mina converse i tvätten, och efter det tänkte jag att jag skulle lägga dom i ett klorinbad? Borde hjälpa något tycker jag, det återstår att se! Ikväll så blir det box igen, great! blir nog även en löprunda efter det, ganska skönt att köra det efter ett träningspass, man har liksom redan flåset och värmen uppe. Men nu ska jag gå och mysa med mina bebisar :) HAJJ


Varvar ner

Har just satt mig ner för att varva ner, har varit inne i Tranås och handlat maaaaat, gött! Nu är kylskåpet fullt igen :) Drog med oss en pizza med hem, orkade verkligen inte laga någon mat efter att ha gått på Willys bland massa folk, men det var gött ;) Nu ska jag fila naglarna tänkte jag, och måla nåt lager med lack kanske! men hörs imorn PUSS O HAJ!

junkyard.se

Idag har jag beställt hem detta balla linnet från junkyard.se!



VILL HA MIN KAMERA!

Har just kommit hem från kvällens träningspass. 45min box, och 20min löpning. Great! Så nu blir det strax duschen. Annars har det inte hänt så mycket idag förutom jobb, slutade ju sent idag så det var bara äta och sen träna. Hoppas att min kamera inte dröjer jättelänge! Vill ha den nu!! buuhuu.... Men men, hoppas allt är bra med er, vet inte vad jag har mer att skriva som är intressant. ha en fortsatt bra kväll, godnatt! HAJ HAJ


en icke så händelserik dag



Nu säger jag Godnatt efter en icke så händelserik dag :) Har varit borta hos mor och far och ätit grillat, sen blev det mys med kattungarna. Så mycket mer har jag inte åstadkommit, tvättat lite. Men blev ingen box, tyvärr :/ men imorgon förhoppningsvis. Men hörs imorn, usch tycker inte om att somna på söndagar i vetskap om att klockan kommer ringa på morgonen! Natti natti!

Hajj

Har just varit ute och gått med Mari, Millas hund. Och vilken tajming, kom precis innanför dörren och då kommer regnet! Men var rätt skönt ute, lite svalare idag än igår, var ute i Visselvik igårkväll och åt grillat, och åt sommarens första färskpotatis NAM NAM! Ikväll blir det box, annars så har jag inte så mycket inplanerat, Sacke har bortamatch, så är ensam sen. Får se vad det blir :)

Godmorgon alla glada!



Godmorgon alla glada! Steg upp för en stund sen, har busat lite med missarna som var väldigt busiga efter natten. Nu blir det snart frukost, sen vet jag faktiskt inte vad som hittas på. Kanske ta en promenad. Borde ta tag i mina land, men USCH vad tråkigt! Köpa lite blommor och sätta i några krukor också. Fint väder iaf idag, fast kommer såna här dismoln, det tycker jag inte om, men varmt och skönt! Ne nu ska jag duka fram frukost, hej hopp!

Mina hjärtan



hej hopp! Nu är jag här igen. Har ätit min fredagspizza, fixat lite här hemma, det vill säga vattnat blommorna, plockat ut sopporna, plockat ur och in disken, bäddat sängen och röjt undan lite. Busat med kattungarna som är sötare än sötast, fick just ett glatt besked om att en jobbarkompis till Sackes bror kunde ta minst 2-3 st, de bodde tydligen på en gård och hade inga katter kvar, så nu ville de ha några :D Jätte bra, nu har vi iaf 3-4 st tingade! :D det kommer nog gå till sist detta. Men vart tog det fina vädret vägen? Var just ute och skulle slänga lite gamla växter, och himlen öppnade sig!! bluää, men skönt för det kom lite friska vindar med regnet. Tänkte jag skulle ge mig ut på en löprunda sen, är så skönt att röra på sig, och så kan jag sätta mig framför "så ska det låta" ikväll och flöta utan att ha dåligt samvete ;) Hör kanske av mig senare under kvällen!

Effektivitet

HEJ! Nu så har jag kommit hem från en mycket effektiv träning, först körde vi 45 min boxmix, kul var det! Efter det tog vi en runda på spåret, i regnet, men det var skönt! Så nu tänkte jag att jag skulle hoppa in i duschen och sen ta på mig min nya morgonrock, eller "mysrock" haha. Hoppas ni har haft en fin och inte allt för klibbig dag ;) Kram kram

Just kommit hem

Har just kommit hem, och ska strax gå och lägga mig. Dagen har varit fullbokad, direkt efter jobbet åkte jag först till macken för att tanka, och för att hämta ut mina röda converse! (äntligen)! Sen bar det ut till Vena för att hälsa på Meja, ack så söt tös! Somnade i min famn ett tag, myspys! Milla och lilla Ludde var där med, och mamma förstås :) Efter det så åkte jag direkt ner till gymmet för att fota lite granna, och sen åkte vi till Lina o Samuel för att prata lite granna om midsommarfirandet i Visselvik, och nu sitter jag här. Men ska dra mig nu, hörs imorgon! Tråkigt att jag inte har några bilder, veet! USCH!

Varmt!

Morgon! Vilken värme det har kommit hit till Sverige, var ju ute pch sprang en runda igår och blev helt genomsvett, fast det kändes bra! aha, och idag när man gick ut och skulle cykla ner till jobbet, jättevarmt o skönt! GREAT! Idag så står det jobb på shcemat, och efter det ska jag ut till Vena, där jag bott hela mitt liv typ, och hälsa på Meja, min lilla kusin som kom till världen för nån månad sen :) Så har köpt en supersöt klänning till henne, mamma och milla ska med också. Sen efter det så har jag lovat att ta kort på gymmet, på bodypump-passet, hoppas jag får låna Klas kamera! Men hörs senare ikväll, hoppas ni får en fin dag! HEJ HEJ!


Älskar sjalar!



Vill ha! Älskar sjalar, och har blivit speciellt förtjust i dessa "tub sjalar", så himla smidigt och snyggt, lägger sig så snyggt! Blir nog en svart snart, fick också syn på en fining från BikBok! Den med rött-vitt mönster, fin va?!

HEJ!

HEJ! Har just ätit middag, och tänkte jag strax skulle bege mig ut på en löprunda, och kanske lite mer :P Saknar min kamera!!!!! så tråkigt när jag inte kan ta bilder!!! :( men men, that's life, han sa jag kan skulle räkna med 3-4 veckor! humm...

Kiss här och där! haha!



Hej igen! Nu så sover de små liven, har vart ett himla pipande, och kissande här och där, inte lätt att hålla reda alla! Men de förstår iaf att de ska gå på lådan, men kan vara svårt att hinna dit ibland, gav dom lite torrfoder som jag blött upp så att det skulle vara mjukt, och det gillade dom! Aj, vad dom bet mig när de skulle slicka upp resterna, haha! Men de är så söta! Nu så tänkte jag att jag skulle hoppa in i duschen en sväng, och sen blir det viila!


HEJ HEJ!

Godmorgon, måndag igen, usch o fy o blä! Men det går fort, likså som helgerna går superfort! Ska försöka ta lite bilder med min gamla kamera, så ni får se lite iaf ;P Men hörs ikväll, HEJ HEJ!

Kamera-lös



Godmorgon! Blev inte mycket med bloggen igår. Först så åkte jag in till Tranås för att lämna in objektivet, men de tog hela kameran för säkerhetskull, så nu blir det dåligt med bilder :/, sen så åkte jag upp till Milla o Jesper en sväng, sen efter det så var jag hemma en liten stund, sen åkte jag ut till Visselvik för att äta middag med grabbsen och svärföräldrar. Så kom inte inte hem förrän typ halv elva, och då gick vi direkt till sängen och la oss! Idag så blir jag nog hemma hela dagen, ska ta en promenad efter frukost tänkte jag, och sen får vi se lite vad jag hittar på! Hörs under dagen! Ha en bra dag!


Åker till Tranås en sväng

Nu så, åker jag in till tranås en sväng och lämnar in objektivet, men hörs igen senare! Godmorgon förresten!

Outfit 15/5-10




Jacka: H&M
Tröja: Att. Åhléns
Tights: BikBok
Skor: Have2have.se

Sova = SKÖNT!



usch, vad tråkigt det är att vara själv, iallafall ikväll. Annars íbland kan jag tycka att det är skönt att få vara själv, men ikväll var det inte skönt, KOM HEM NU! Funderar på att gå och lägga mig i sängen, dra på en film och somna, har inget bättre för mig, rätt skönt ändå, sova är SKÖNT! haha. Imorgon så måste jag åka in till Tranås en sväng och lämna in mitt objektiv, så att jag kan få tillbaka det snart igen, sen kanske milla, jesper, ludde, luna och thea skulle komma och hälsa på och kolla på missarna :) Hörs imorn, för nu drar jag! Hej på er!

Själv ikväll

Sådär, nu sitter jag här! Jobbade till 4 så blev ett par timmar extra, men känns skönt tills måndag! Sitter nu och lyssnar på fina låtar och sjunger med, och funderar på att gå bort till mamma och pappas hus och plinka lite piano, var längesen! men är ju ingen hemma, så känns lite surt att sitta där själv! Sacke är ju inte hemma, är i visselvik :( så blir själv ikväll.... trist...


Outfit 14/5-10




Jacka: H&M
Sjal: Bik Bok
Topp: Ellos
Tights: Bik Bok

Morning!

Morning Morning, sitter på jobbet. Kändes väldigt konstigt att gå upp imorse, kände som att det var söndag eller något, men nu sitter jag här, ska återigen godkänna alla ordar, får se lite när jag slutar idag! Hörs, HAJ!

randig



Klämde in ett inlägg till, och kan konstatera att min randiga sjal från Gina Tricot var ett bra köp, välanvänd!

17.50



Strax kommer Becka till mig en stund, det gillar vi! Ska poppa lite popcorn och bjuda på en nybakad kaka ;) haha. Sen så får vi väl se om det går något bra på tv ikväll, men det gör det väl inte som vanligt, tycker det är mest skit på tv, så trist för finns inget att kolla på om kvällarna! buhuu, ilandsproblem! Imorgon blir det jobb igen då, och sen helg, känns konstigt, har känts som om att det är lördag idag hehe. Men men, blir nog sista inlägget för ikväll, hörs imorgon! Ha det fint så länge, HAJ HAJ!

Noblesskakor = NAMNAM!





Bildbomb på kattungar!

Godmorgon! Har just ätit frukost, och går här pch pysslar lite. Har myst med kattungarna hela morgonen, tog upp alla i sängen och gosade! :D Idag vet jag inte riktigt vad som hittas på, funderar på att baka något gott, men får se hur det blir med det. Annars så tycker jag att det här med att vara ledig en dag i veckan, är underskattat!

Här kommer en bildbomp på mina söta missar! Togs igår








Är de inte söta så säg!

22.00



Nu säger jag Godnatt för ikväll, ska lägga mig i soffan jämte Älskling nu! Hörs imorgon!

Nyheter från H&M


New




Yihuu, min jacka kom idag i brevlådan! Väldigt nöjd måste jag säga :)

Sicken snäll chef jag har, fick låna ett likadant objektiv som mitt sålänge, himla bussigt! så nu kan jag ta bilder ! Snart kommer Jossan ner en sväng och ska kolla på missungarna!

Outfit 12/5-10




T-shirt: Gina Tricot
Linne: JC
Jeans: Cubus
Jacka: Cubus
Sjal Gina tricot
usch, vad bilderna blir kassa! :/

Godmorgon

Godmorgon! Fint väder vi har här! Outfitbilder kommer kanske på lunchen eller i eftermiddag! Måste jobba, HEJ!

Dåligt minne

Sitter här och försöker lista ut vart mina gamla bilder och filmer tog vägen, som jag hade hemma hos mor och far på deras dator, men som jag sen överförde till min bärbara. men de är borta?! uhuu, hoppas innerligt på att dom ligger kvar på den datorn hemma! Ska kolla det imorn! Idag har jag hunnit med att laga mat, äta maten, gå bort till mamma och pappa och träffa milla, jesper och LUDWIGH! Sen efter det tog jag mig en promenad, det var jobbigt innan jag kom ut men till sist lyckades jag mota bort latmasken! Och så tog jag mig en dusch, och nu sitter jag här och är förvirrad! haha, att ens minne kan vara så dåligt ibland! jaja, men vi hörs imorn! Gonatt!

Vill vara ut i vårsolen!

Vem vill vara inne och jobba, när det är strålande solsken ute?! INTE JAG! Men har iaf nåt att se framemot ikväll, Milla o Ludde kommer till mamma och pappa ikväll :) :) och jag ska dit! MYS!


Outfit 11/5-10



T-shirt:Bik Bok
Jeans.leggins: JC
Sjukt irriterande när bilderna blir så suddiga, måste lämna in den. Får bli till helgen!

Godmorgon förresten, sitter här och äter min frukostmacka, men ska strax gå och borsta tänderna, och klä på mig och cykla ner för återigen en dag på jobbet! hej så länge!


hemklickat





Bikini, äntligen beställer jag i någorlunda tid, annars sitter jag på sommarn och svär för att alla är slut! Morgonrocken var egentligen inget måste, men var tvungen att köpa nåt mer för att nå upp i högre pris så att jag skulle kunna beställa, men den ser ju mysig ut, tunn och skön!

Nu blir det sängen, hörs! HEJ!

.


Trött

Är trött och tung i huvudet efter en lång dag med MYCKET arbete, men det har gått bra, förvånadsvärt bra. Har ätit, och myst med missarna, de är så SÖTA! speciellt nu när det börjar busa med en o så, myspys! Tänkte att jag skulle ta en promenad, men vet faktiskt inte om jag orkar det, känner att jag bara vill viiiiila efter denna måndag. Så ska ner och slänga i lite tvätt, och sen kommer jag nog sitta här typ halva kvällen, och sen soffan!


Hello on ya!

Hello on ya! Nu sitter jag åter på jobbet igen, och idag var det en väldans massa orders! Fullt upp med andra ord! Blev ingen outfitbild idag, orkade inte ta på mig något roligt. Blev jobb-outfit idag! Men hör av mig senare ikväll! hejråå!


Dags för sängen



Godnatt allesammans! Jobb imorgon, så dags att sova! Kan bara säga att lilla Ludde var så söt, och liten! Som en liten groda!

Nu drar ja!

Nu ska jag bort till mamsen och papsen och äta, sen ska vi in till tranås till Ludwigh milla och jesper!!! äntligen! :)


Outfit 9/5-10

Ni ser att bilderna inte är riktigt som de ska, :/



KLANT-ARSEL!

Rätta ordet! Satt igår vid datorn och skulle lägga in några bilder från kameran, kopplade in den, och så fick jag tag i sladden så att kameran drämde i golvet!!! Och nu är det nåt fel med objektivet, det kärvar och när jag har på full utzoomning så kan man inte ens ta kort, står att det är nåt fel med kommunikationen mellan objektivet och kameran, och den kan heller inte aútozooma som den ska, bluää! Blir att lämna in den nu i veckan, tur att man har garanti och försäkring på skiten!! blir så arg på mig själv, typiskt jag!


Tråkväder

Gahh, kan inte solen komma fram lite nu när det är helg? har bara varit tråkväder hela helgen, fast just nu så regnar det iaf inte. Så kanske blir en sväng ute i trädgården, eller? Sacke ska iväg och spela match sen vid 3. så är ensam hela eftermiddagen, buuhuu. Vet inte vad jag ska hitta på riktigt, kommer väl säkert sitta här en hel del, ta en promenad ska jag göra med, om det inte regnar haha :P hej sålänge!!!


Yaay!



Awiie! Vann jackan igår sen, kommer väl hem i veckan!


Räkor, aioli, bröd, sallad, kex, ost... men INTE vin!

Har just städat färdigt, har bara dammsugning, och skura golvet kvar. Ikväll ska vi äta räkor med aioli, bröd, sallad, kex, ost fast inget vin :P haha blir hedlig äppelcider! NAM NAM! Ska bli gott, och så ska vi kolla på stefan och kristers " Virus i Bataljonen", som vi var och kollade på i Falkenberg i somras, kul! Så blir ännu en lugn kväll framför tv:n med gott tilltugg :)


Morgon!

Godmorgon! har just stigit ut ur sängen, och nu sitter jag här en sväng. Ska strax äta frukost, och sen ska vi köra in Samuel och Lina till Nässjö, kvart i tolv skulle vi åka. Annars idag står inte så mycket på schemat, jo STÄDA! verkligen välbehövligt, får se hur kattungarna reagerar på damsugaren :P haha!





De växer så det knakar, och de blir bara sötare och sötare!

Godnatt

gaah, vad trött jag är nu. Sängen nu! Godnatt!


Villha-outfit!



Jacka-HM, T-shirt-BikBok, Leggings-HM, Sjal-GinaTricot, Solglasögon-Lindex, Armband-Lindex, Väska-Converse, Skor-Converse

Hade inte haft något emot att ha hela denna outfit här och just nu!!! Den korta skinnjackan, finns ju inte längre att köpa, iaf inte på H&Ms webshop. Men håller koll på en på tradera just nu :P Converseväskan, vill jag jättegärna ha, funderar på att beställa en tills nästa löning! Gillar även t-shirten starkt! KLÄDER - GILLAS!

Avis

Har ätit fredags pizza, kollat på "Familjen Annorlunda", repris iof, men ändå, gillar den serien! Sacke jobbar till 4, kommer väl hem nångång runt 5, då ska vi upp till affären och handla godis och flöt, för idag är det fredag! awiie! Är så avis på mamma, pappa och Dennis som får träffa Ludwigh idag!!!! grrr! Ska förhoppningsvis, om jag är frisk, åka in på tisdagkväll med mamma! men nu ska jag gå och bädda sängen och röja upp lite här så man med gott samvete kan sitta och slöa hela kvällen!

Friday, I'm In love!


Godmorgon!

Idag vaknade jag mer en ännu mer täppt näsa, urk! Höll mig fast i sängen så länge jag kunde, men nu är jag här på jobbet och måste fortsätta jobba så vi blir färdiga tills vi slutar, slutar vi 13.00 idag, hör av mig då! hej svejs!


Outfit 7/5-10



Tröja: Att. Åhléns
Byxor: Cheap Monday

Sommar hos H&M!



Enkelt, rent och somrigt!


"eftermiddags"-inlägg

Här kommer mitt vanligt, "eftermiddags" inlägg hee :) har just ätit, idag blev det korvstroganoff med basilika smak och pasta, mumma! Ikväll, skulle det ha varit boxmix, men åter igen var det folk som hade strukit sig, grrr... Men jag och Lina kör en sväng själva :) Kul att boxas! Ser att det trillar in lite läsare, kul! Sitter och kollar på bilder på lilla Ludwigh, bebben! Så himla söt, blir så arg att jag skulle gå och bli förkyld just nu, när jag skulle träffa dom imorgon! wäääh! Får åka in när jag blivit av med förkylningen, kan ju hoppas tills imorn? eller inte... Vill träffa dom nu!


Outfit 6/5-10




T-shirt: Bik Bok
Linne: JC
Byxor: Cubus
Jacka: Cubus
Sjal: Bik Bok

Täppt

Jahopp, nu sitter man återigen på jobbet. Ska godkänna alla ordrar nu, var väl ca 130 st. Var ännu mer täppt i näsan när jag vaknade imorse, vet ej om det är förkylning eller om det är gräset! Men om jag är sjuk, så får jag ju inte hälsa på bebben imorn! buhuuuu...! Hoppas att det går över idag, eller nåt haha!


Maria Nila



Tänkte tipsa om en serie hårprodukter som jag använder, Maria Nila. Alla produkterna är jätte bra och luktar sött men friskt! Finns att köpa hos vissa frisörsalonger, nyinköpt är pulvret som står längst till höger, funkar jätte bra när man vill få lite volym på håret! En till utav dom som är favorit "root boost" man applicerar i fuktigt hår, lite i hårbotten och sen ut i längderna, och sen föna, håret blir jätteluftigt! Dessutom kan man ha det ute i topparna, liknande "silikondroppar", jätte bra! Luktar som sagt jätte gott!

Händerna fulla, av avloppsstopp? urk....

Nu fick jag lite tid att sitta här! har varit på affären o handlat, tillrätt maten( inte så komplicerat iof, korv och makaroner) ehee, ställt in så mycket disk som fick plats i diskmaskinen, röjt lite, och nu sitter jag här en stund. Men tänkte faktiskt att jag skulle göra som Jossan, ta tag och städa lite på toaletten, för ack vad ofräsch den är just nu! speciellt i handfatet, där det typ alltid blir stopp, urk! men men. Efter det tänkte jag ta mig en joggingtur, springa bort lite bullar och kakor :P eheee. Är tillbaka till bloggen ikväll!


Nitar & Läder


alla från cocoo.se


Vill ha


Chicy.se


Ville gömma mig!

Ville bara gömma mig imorse när jag vakna, plus att jag börjar bli krasslig i halsen!


Snö? urk.....

Urk, det snöar! Blir ju inte så att man blir taggad att gå ur sängen precis! Vaknade av att Sacke sa, "o fy fan cissi, titta ut" haha, bluää! Men men, livet går vidare eheee :P Men nu ska jag gå och borsta tänderna, och sen åka ner till jobbet! Bye bye!


Sängen lockar



 Har varit hos svärföräldrarna en sväng med firat Sebban med lite smörgåstårta, nam nam! Men nu lockar sängen, för imorgon är det en ny dag, och vad är det för dag imorn? Jo, onsdag, och då vänder veckan! Yaay! Natti natti!

Outfit 4/5-10




Jacka: Cubus
Skjorta: H&M
Jeans: Cubus
Sjal: Gina Tricot

Längtar tills jag får träffa dom igen!

har nyss kommit hem, ooh! Milla och bebben! Fick inte se han på så nära håll, eftersom att man inte får gå in. Men, vi fick prata och se lillen på några meter :) Blev rörd, likaså mamma! Man blir ju inte annat än sugen på bebis, när man ser hur mysigt det är, och hur stolt man blir som mamma! inget annat än fint! Så nu längtar man tills man får träffa dom igen, i helgen hoppas jag!

Hej!

Har just haft lunch, och tänkte att på lunchen skulle jag lagt in dagens outfit, men så var batteriet i kameran slut, hummm. Men jag lägger in den ikväll, efter att jag varit och hälsat på bebisen :P Men måste jobba, så vi blir klara nångång. hej hej!


Lille plutten!

Ringde just mamma, och hon sa att vi skulle åka och hälsa på bebben, milla och jesper imorgon på BB! :D ÅH, ska bli så spännande och kul! Lille plutten! Åker direkt efter jobbet en sväng. Men nu, tänkte jag att jag skulle tvätta av mig i ansiktet, och sen vira in mig i en filt, och hämta mig en missa och gosa lite! :P Hörs imorgon! Kram kram


eye


Powerwalk

Sitter här och vilar framför datorn en stund, men strax ska jag ge mig ut på en powerwalk! Återkommer senare!

Idag har jag blivit moster till en liten kille!

Japp, idag anlände han! Genom kejsarsnitt, har inte pratat med Milla, fick bara ett mess från Jesper, längtar tills jag hör av dom igen, och får träffa den lille! :D GRATTIS!

Dusch, sen soffläge!

Det är något på gång, min systers bebis är på gång! Men när den tittar ut vet vi inte, kan dröja länge eller inte alls! Spännande och lycka till Milla, hoppas allt går bra! Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det soffläge! Ses!


En hand full av smycken



Det här är en del av mina smycken, och de som jag använder mest, sen ligger det ett antal till i lådan och dräller!

Outfit 2/5-10



Topp: Gina Tricot
Linne: H&M
Jeans: Gina Tricot
Skor: Converse

Underbart

Hej! Sov lite för länge idag, typ 11, och vanligtvis 9-halv10, men men skönt var det. Så då var det dags för frukost, och efter det kom Jossan ner en sväng, vi slog oss ner i varsin solstol i hopp om att få lite färg! Helt underbart väder ute, och snart ska Sacke och jag bort till mamma och pappa och få äte lite grillat igen :) MUMS!








Jobbar på en Header



Har suttit här en stund nu och försökt komma fram till någon bra header, tror jag har gjort det nu. Gillar att katten är med, eftersom att jag älskar katter! Får se om någon kan hjälpa mig att ladda upp den i stilmallen på måndag, eftersom att på våran dator verkar det inte funka att ändra i stilmalla, för då förstörs hela skiten heheeee :P

.


Tackar alla för gårdagens fest!

uuurk, haha. Är väldans seg just nu efter gårdagen. Men kul var det! Tackar alla! Maten var god, vad vore livet utan mat?! Idag står det väl inte så mycket på schemat, städa efter igår, tvätta lite och egentligen måste jag städa här hemma, men det kanske jag gör imorn. Sitter här framför datorn och har Lance (katten) jämte mig, så glad att han är inne för en gång skull, han är nämligen inte så glad i att det har kommit 7 kattungar och vad ska man säga "tagit hans plats", fast det har dom ju inte. Innan var han alltid inne om nätterna och kelade med Sacke, sov nere vid fötterna, men nu är han nästan ute jämt. Trivs inte med kattungarna, men nu är han inne en stund! :) ne, nu ska jag nog gå och slänga mig i sängen och bara ligga och njuta av att jag kan bara vara! :D